Succes pe termen lung

Sep 20, 2012 No Comments by

 Coaching-ul are succes pentru că îl ajută pe client să-şi găsească propriile soluţii, să-şi stabilească obiective şi să celebreze acţiunea. Rolul coach-ului este acela de a pune la dispoziţie o varietate de atitudini, modele, tehnici şi resurse care să-l ajute pe client să identifice şi să aplice propriile soluţii. Acest lucru duce invariabil la un succes pe termen lung.

 Cum funcţionează coachingul ?

Lucrând cu un coach îţi setezi  abilităţi specifice şi foarte puternice care te ajută să faci schimbările  să te dezvolţi în maniera în care doreşti. Într-un mediu sigur şi în care nimeni nu te judecă, cu tot sprijinul şi suportul coach-ului, toate ideile negative şi îndoielile sunt înlocuite cu încredere în sine pentru a face schimbarea , cu spargerea barierelor mentale care te despart de ambiţiile şi scopurile tale.

Indiferent că eşti o persoană individuală sau o companie, coachingul te surprinde cu rezultatele privind atingerea scopurilor, uşor şi rapid.

Coachingul are rezultate pentru că este personal, adesea intensiv; el  construieşte şi redefineste capacităţile şi talentul fiecărei persoane. În ultimul rând, singura cale pentru a cunoaşte diferenţa dintre tine acum şi cel de după coaching, este aceea de a intra în legătură cu coachingul şi a afla singur.

Ce tip de coaching doreşti ?

Personal life coaching

Îţi doreşti să-ţi creşti performanţa în muncă şi posibilităţile în carieră ? Sau pur şi simplu, vrei mai mult de la viaţă ?

Simţi că propria motivaţie şi încredere în tine au nevoie de un sprijin ? Eşti dezorientat despre cum să-ţi dezvolţi şi să-ţi utilizezi abilităţile, ai nevoie de ajutor pentru a-ţi rezolva problemele financiare, să pierzi din greutate, să-ţi rezolvi problemele personale sau relaţiile cu cei din jur ? Sau poate doreşti o viaţă mai echilibrată între muncă şi relaxare ?

Dacă răspunsul la oricare dintre aceste întrebări este da, înseamnă că probabil eşti unul dintre multitudinea de oameni care are nevoie să-şi maximezeze potenţialul şi ar putea beneficia de pe urmă coachingului.

Indiferent de sfera în care vei folosi acest sprijin, coachul îţi va oferi angajament şi îndemânare, profesionalism, abilităţi şi informaţii, confidenţialitate deplină şi o mare încredere în talentul tău latent. Coach-ul îţi va cere să vorbeşti cu angajament şi onestitate despre tine şi despre lucrurile pe care ţi le doreşti şi îţi fac plăcere, despre rigurozitatea provocării tale pentru a obţine ceea ce-ţi doreşti de la viaţă.

 Servicii de coaching pentru cariera profesională

 Vrei să faci paşi înainte în cariera ta ? Poate ai nevoie de ajutor să pui la un loc un CV  pentru un job sau pentru a reîncepe un job, un ghid despre cum şi unde să cauţi o slujbă, sau un sfat despre cum să-ţi dezvolţi nişte tehnici pentru un interviu bun şi să-ţi creşti încrederea. Sau poate eşti confuz despre care ar fi următorul tău pas în direcţia carierei şi doreşti suport de la cineva care te poate ajuta să identifici oportunităţile şi paşii următori.

Executiv Coaching 

Eşti lider sau angajat al unei companii ? Uneori pe acest post te poţi simţi foarte solitar. Ai nevoie de cineva care a fost acolo şi care are experienţa de care ai nevoie pentru a te ajuta să treci de la planuri şi strategii generale la planuri concrete şi trecerea la acţiune.

Coaching pentru performanţă

Eşti frustrat pentru că din anumite motive nu poţi folosi întregul tău potenţial ? Acest tip de coaching este ideal pentru cei care simt că există un gol între performanţa lor şi abilităţile lor şi au nevoie de suport pentru a identifica ce au de făcut.

 Business Coaching 

 Îi lipsesc afacerii tale ţeluri şi scopuri ?

 Observi că munceşti prea multe ore ?

 Afacerea ta se desfăşoară mult mai lent când tu nu eşti la serviciu ?

 Vrei să lucrezi mai mult timp la dezvoltarea afacerii decât la realizarea   activităţilor propriu-zise din firma ta ?

Business Coaching lucrează astfel încât strategiile, țelurile şi valorile tale să fie clarificate şi un plan de muncă să fie schiţat, implementat şi evaluat astfel încât managerul se mută de pe operaţiile din cadrul businessului său, în rolul strategic de director/proprietar de firmă.

În urma şedinţelor de coaching, clientul se simte fericit,  simte că şi-a recăpătat viaţa înapoi.

 

Mihaela Popa

Centrul de psihologie si dezvoltare personala Body Mind Spirit

www.bodymindspirit.ro

 

Mind
Nici un raspuns pentru “Succes pe termen lung”

Lasa un comentariu