Sotul meu ma dispretuieste si ma critica foarte des

Mar 27, 2012 No Comments by

Sotul meu ma dispretuieste si ma critica foarte des. Ma umileste si ma intreb de ce mai continui sa traiesc cu el. Imi spun ca se va schimba intr-o zi si pana la urma ma va accepta asa cum sunt eu.

 

Continui sa traiesti cu sotul tau deoarece ti-ai creat un ideal de relatie intima si traiesti cu aşteptarea zilei in care acel ideal se va manifesta. Nu traiesti in prezent. Ai nevoie sa faci fata realităţii. Nu îl accepti deloc pe sotul tau si se pare ca nici el nu te accepta deloc pe tine. Tolerezi situatia sperand ca intr-o zi lucrurile se vor aranja. Traiesti in viitor, desprinsa de realitatea prezenta. Daca nu mai poti a sosit timpul sa pui cartile pe masa: nu esti fericita si nici sotul tau nu este fericit. Spune-i ce simti, de exemplu: situatia este prea dificila. Nu mai vad nici o posibilitate sa continuam astfel. Este prea mult pentru mine.

 

Este important sa iti respecti limitele deoarece nici o persona de pe pamant nu iti cere sa fii nefericita, si nici un Dumnezeu. Dumnezeu este dragoste, armonie si fericirea pe care o cautam cu totii. Nu suntem obligati sa suportam o situatie devenita intolerabila. Pentru a crea situatia pe care o vrei, va trebui sa actionezi. Discuta sincer cu sotul tau: este fericit ? Vrea sa continue ca pana acum ?

 

Este posibil chiar sa va decideti sa va separati temporar. Multi oameni au reusit sa-si rezolve problema astfel. Este necesar sa invatati sa comunicati fara sa va insultati sau sa va criticati reciproc. Observa cum te simti, ce vrei de la viata. Odata ce vei afla acest lucru, poti trece la actiune. Intr-un cuplu, întotdeauna unuia dintre parteneri ii este mai usor sa acţioneze decat celuilalt. Daca astepti sa actioneze sotul tau, s-ar putea sa astepti prea mult timp. Poate ca si el asteapta ca tu sa te afirmi, pentru a te respecta mai mult si a crea o alta relatie, mai placuta intre voi doi.

Mind
Nici un raspuns pentru “Sotul meu ma dispretuieste si ma critica foarte des”

Lasa un comentariu