Modelul eficacitatii

Mar 19, 2012 No Comments by

Performanta inalta este atinsa de catre persoanele care traiesc in fiecare zi pe baza principiilor eficacitatii. Eficacitate inseamna implementarea unor principii de durata care schimba deprinderile de comportament si, prin metode noi de realizare a activitatilor, ofera cai superioare de atingere a rezultatelor in mod constant.

Persoanele care traiesc pe baza deprinderilor eficacitatii…

SUNT PROACTIVE  

Identifica oportunitatile cu determinare si iau intiativa pentru a le fructifica; nu asteapta ca lucrurile sa se schimbe si nu pozeaza in “victime”. Au un puternic simt al autonomiei.

 

STIU CE REZULTATE VOR SA OBTINA  

Sunt conduse de o misiune, viziune si strategie puternice, alaturi de un set de valori si competente esentiale. Sunt orientate puternic catre rezultate.

 

PUN PRIORITATILE PE PRIMUL LOC  

Sunt persoane concentrate pe obiective ambitioase, clare, articulate si masurabile, critice pentru realizarea misiunii. Factorul lor de succes este disciplina de a-si urmari prioritatile, timpul este dramuit, nu risipit.

 

GANDESC CASTIG – CASTIG  

Sunt parteneri de incredere pentru furnizori si clienti, cauta beneficii mutuale impreuna cu acestia, stabilind astfel relatii pe termen lung.

 

INTELEGI SI ESTI INTELES  

Inteleg factorii de influenta ai organizatiei – piata, clienti – si dovedesc orientare catre clienti, oferind servicii de calitate.

 

PARTENERIATE  

Pretuiesc diversitatea si colaborarea creativa. In aliante si parteneriete cauta in mod constant solutii inovatoare si a “treia alternativa”.

 

PERSEVERENTA  

Sunt preocupati de imbunatatirea fiecarui proces cheie si a fiecarei relatii importante. Pun mare pret pe invatarea in organizatie. Traiesc o viata echilibrata si se reinnoiesc in mod constant.

 

Mind
Nici un raspuns pentru “Modelul eficacitatii”

Lasa un comentariu