Lise Bourbeau vine in Romania!

Feb 02, 2012 No Comments by

Pe 30 noiembrie a.c., în Bucureşti, orele 10.00-17.00,

Lise Bourbeau va susţine seminarul “LISTEN TO YOUR BODY AND ITS WOUNDS!”

 

Cine este Lise Bourbeau

În 1966, Lise Bourbeau şi-a început cariera în vânzări într-o companie internaţională şi a devenit rapid cel mai bun manager din America de Nord. Şi-a păstrat poziţia până în 1982. În întreaga ei carieră a instruit şi a motivat mai mult de 40.000 de oameni pentru a-i ajuta să devină conştienţi de potenţialul lor.

În aceşti 16 ani ea a realizat că oamenii obţin rareori ceea ce doresc în viaţă şi că doar foarte puţini spun că sunt fericiţi. Curiozitatea a determinat-o să caute atât cauzele, cât şi soluţiile pentru această nefericire fundamentală. Căutările i-au adus o nouă conştiinţă de sine şi o transformare majoră a vieţii. Şi-a părăsit slujba şi a pus bazele unui workshop în care ajută oamenii să se descopere pe sine prin bolile trupului şi prin ceea ce ei resping.

A devenit specialist în cauzele mentale şi emoţionale ale bolilor. În 1984 a deschis prima ei şcoală şi a instruit proprii traineri pentru a-şi răspândi învăţăturile în întregul Quebec. În 1987 a scris prima sa carte intitulată: “Listen to your Body – your greatest friend on Earth,” („Ascultă-ţi corpul, cel mai bun prieten al tău pe Pământ”) şi a înfiinţat propria editură, “Les Editions E.T.C.” Această primă carte a devenit cea mai bine vândută în întregul Quebec!

În 20 de ani, versiunea în limba franceză a cărţii s-a vândut în mai mult de 400.000 exemplare. Din 1988 şi până azi ea a mai scris alte 17 lucrări care au devenit toate bestseller. Astăzi şcoala ei este cea mai mare şcoală de dezvoltare personală din Quebec, iar ea predă în peste 20 de ţări. În toamna aceasta vine şi rândul României: Lise Bourbeau vine la Bucureşti, cu acelaşi scop care a motivat-o de-a lungul întregii sale vieţi: de a ajuta oamenii să se cunoască mai bine, să se accepte şi să se iubească.

Mind
Nici un raspuns pentru “Lise Bourbeau vine in Romania!”

Lasa un comentariu