Internal Social Media, primul eveniment international cu sprijinul FEIEA

Mar 19, 2012 No Comments by

Internal Social Media – 29 martie, Ramada North

(Federation of European business communication associations)


Pentru prima dată în Romania, experţi internaţionali în comunicare vorbesc despre tendinţele din industria PR-ului european în cadrul  Internal Social Media Workshop.

 

Evenimentul marca FEIEA Academy va avea loc pe 29 martie, la Ramada North, Bucureşti.

 

Conceput în spiritul schimbărilor rapide pe care industria de PR le-a cunoscut în ultimii ani, evenimentul susţine cauza comunicării interne prin social media printr-o serie de prezentări, mese rotunde şi prin studii de caz.

 

În cadrul Internal Social Media Workshop vă veţi afla în centrul dezbaterilor europene prezentate de lideri ai industriei precum

Steve Doswell (Preşedinte FEIEA, Federation of European Business Communicators Associations)

Massimo Greggia (Membru în board-ul ASCAI, Associazione per lo Sviluppo delle Comunicazioni Aziendali in Italia)

Pascal Lorenzini (Director de Comunicare internă, Swiss Post, Elveţia)

Ana Adi (consultant şi lector, Bournemouth University, Marea Britanie)

Prof. Jan Lies (Profesor în PR şi managementul comunicării, Hamburg, Germania)

Anthony Francis (Director Comercial Ipadio, Marea Britanie)

Tomáš Poucha  (Director executiv al Institutului ceh de comunicare internă)

Vesna Petkovšek (Director de Comunicare Interna la Gorenje Group)

 

Jan Perla (specialist social media şi consultant la OgilvyInteractive Prague (Republica Cehă)

Studiile de caz îşi propun să ofere idei pe care specialiştii le vor putea implementa în cadrul propriilor programe de comunicare internă: 

Sesiunea 1: Viziune asupra comunicării interne – Prezentările vor include studii de caz axate pe modul în care o comunicare internă sănătoasă poate creşte gradul de implicare şi motivare al angajaţilor. Vorbitorii vor explica antreprenorilor din start-up-uri sau IMM-uri, managerilor, specialiştilor în resurse umane, marketing sau relaţii publice cum pot folosi strategii de comunicare a schimbării pentru a crea un brand de angajator solid şi axat pe colaborare.

 

Sesiunea 2: Social media în acţiune – Dezbaterile vor analiza provocările generate de implementarea strategiilor bazate pe noile media şi vor prezenta campanii de comunicare internă care integrează atât metodele clasice de comunicare faţă în faţă, print şi Web 1.0 dar şi Web 2.0. Experţii le vor arăta comunicatorilor diferite modalităţi de măsurare a rezultatelor campaniilor de media sociale, sprijinindu-se pe exemple reale din mediul de afaceri.

 

Social media au revoluţionat cu siguranţă comunicarea externă, dar care este impactul acestora asupra comunicării interne? În cadrul evenimentuluid e la Bucureşti, vom încerca să oferim răspunsuri, abordând atât beneficiile unei comunicări bilaterale, transparente între management şi angajaţi, dar şi temerile comunicatorilor generate de

potenţiale conflicte sau comentarii care pot afecta imaginea companiei, consideră Steve Doswell, Preşedinte FEIEA şi expert în managementul schimbării şi comunicare internă.

 

Detalii despre agenda evenimentului şi înregistrare sunt disponibile pe site-ul PR Conferences (www.prconferences.eu)

 

Participarea la această conferinţă aduce participanţilor şi diploma de participare la FEIEA Academy, cel mai important eveniment  de comunicare interna la nivel european.

 

Despre FEIEA Academy

The FEIEA Academy (organizată de Federation of European business communication associations)  este cel mai important eveniment european dedicat comunicatorilor interni. Work-shopul de o zi facilitează schimbul de experienţă şi idei între vorbitori şi profesionişti europeni de top. Pentru prima dată, specialiştii FEIEA vin la Bucureşti şi promit să ofere răspunsuri la întrebările comunicatorilor interni români,  în cadrul sesiunilor workshop-ului şi pauzelor de networking.

 

Despre PR Conferences

PR Conferences este o serie de evenimente internaţionale dedicate comunicatorilor din România. Concept marca Luxury PR, PR Conference îşi propune să ofere expunere maximă industriei de PR autohtone la tendinţele europene prin prezentarea unor vorbitori internaţionali în premieră în Romania.

Mind
Nici un raspuns pentru “Internal Social Media, primul eveniment international cu sprijinul FEIEA”

Lasa un comentariu