Cum sa semanam plante care ne vindeca de orice boala

Apr 03, 2012 No Comments by

Sfatul unei femei siberiene numita Anastasia despre cum sa crestem plante care ne vindeca de orice boala.

Inainte de plantare, punem samanta sau semintele in gura sub limba timp de noua minute.

Apoi, tinem semintele in palma timp de 30 de secunde. In acest timp trebuie sa stam cu picioarele goale pe pamantul pregatit in care vrem sa plantam semintele.

Deschidem palmele, apropiem seminte de gura si expiram pe ele aerul din plamani. Incalzim semintele cu respiratia noastra si ele vor invata si memora tot ce este in noi.

Tinem palmele deschise inca 30 de secunde pentru ca semintele sa vada toate componentele cerului, cele care vor determina data cand vor germina si rasarii. Dupa care punem semintele in sol si nu le udam timp de trei zile pentru ca saliva noastra sa ramana pe seminte. Plantarea o facem intr-o zi favorabila in functie de calendarul lunar al semanaturilor.

Cand vor rasarii buruienile, nu eliminam toate buruienile din jurul plantei semanate de noi. Lasam in apropiere de planta noastra, cel putin, un exemplar din fiecare buruiana. Unele buruieni vor proteja planta noastra de boli iar altele vor oferii informatii suplimentare. Mai tarziu va trebui sa comunicam cu plantele noastre si sa le atingem, cel putin o data, in perioada cand avem luna plina pe cer.

Anastasia sustine ca produsele agricole obtinute de la plantele semanate in acest mod ar putea sa ne vindece de orice boala si sa scapam de obiceiuri nesanatoase cum ar fi fumatul, alcolul sau consumul de droguri.

Cel mai bun efect, spune ea, este atins atunci cand produsul este consumat in termen de trei zile de la recoltare, dar daca este consumat mai devreme, cu atat mai bine.

Mind
Nici un raspuns pentru “Cum sa semanam plante care ne vindeca de orice boala”

Lasa un comentariu