Cum putem recupera dragostea partenerului pe care o credem pierduta?

Apr 02, 2012 No Comments by

Deci crezi ca ai pierdut dragostea partenerului tau. Cum ai ajuns la aceasta concluzie? L-ai intrebat daca este intr-adevar asa? Ti-a confirmat acest lucru? Daca nu, verifica cat de exacte sunt impresiile tale. Uneori este dificil sa ai o viziune corecta asupra realitatii, cand esti in relatie cu o alta persoana. Pe de alta parte, stii, fara indoiala, ca nu ai cum sa-l oblige sa te iubeasca.

Cu totii ne aflam pe pamant pentru a invata sa iubim si in acest scop precis avem nevoie de un partener. Singurul lucru pe care il poti face este sa-l iubesti cat poti de mult si sa-l accepti asa cum este astazi. Este posibil ca dragostea lui pentru tine sa se fi schimbat in timp. Acorda-ti timp pentru a vedea ce poti face pentru a te ajuta sa traversezi aceasta perioada cat mai armonios.

In schimb, daca vrei sa te agati de cineva care spune ca nu tem ai iubeste, este un semn de mare dependenta, lucru care nu ajuta deloc la crearea unei relatii sanatoase. Incearca sa gasesti in interiorul tau ce anume te motiveaza atat de mult sa recastigi dragostea partenerului tau. Crezi ca nu vei mai putea intalni pe altcineva? Iti este frica sa nu ramai singura si sa te simti abandonata? Ai nevoie de prezenta partenerului tau pentru ca sa te simti iubita ? Esti capabila sa te iubesti tu insati asa cum esti?

Foloseste aceasta situatie pentru a deveni mai constienta de ceea ce traiesti in interiorul tau. Vei putea gasi solutii daca te vei intreba aceste lucruri. Cand vei clarifica lucrurile discuta deschis cu partenerul tau. Este un mod excelent de a gasi solutii.

Mind
Nici un raspuns pentru “Cum putem recupera dragostea partenerului pe care o credem pierduta?”

Lasa un comentariu