Ce fel de cititor esti?

Iul 27, 2012 No Comments by

Scopul acestui sondaj este de a afla tipul de cititor pe care îl vizează orice editură.

Interesul revistei SemneBune este să informeze publicul cititor fervent dar și editurile în aceeași măsură.

Astfel, dorim să creștem numărul cititorilor oferindu-le produse și servicii culturale de calitate. Dar pentru asta vrem să știm ce fel de cititor ești.
 

Toţi citim.

Citim cărți, reviste, feed-uri rss, bloguri, pereți Facebook, alerte pe Twitter, e-book, promoții pe panouri, subtitrări la filme și sms-uri.

Scriem, dar nu toți suntem scriitori. Pentru asta trebuie talent și un pic de tehnică.

Nu toți citim doar poezie. Nu toți citim doar thriller. Nu toți citim doar eseuri, cum, nu toți citim doar cronici. Nu toți citim doar S.F. și nu toți citim doar literatură erotică. Pentru că suntem diferiţi.

Toți citim scrisorile primite. Scriem și citim înainte de a trimite mesaje. Rescriem și recitim. Fie că destinatarii sunt rude sau personaje închipuite, scriem și citim deopotrivă. Scriem celor pe care îi iubim sau pe care îi urâm, celor pe care îi dorim sau pe care îi evităm, celor care ne sunt șefi sau colegi, celor din trecut și celor din prezent. Scriem pentru noi sau pentru alții. Pentru că suntem la fel.

Scrie ce citești!

Participă la un sondaj care are ca scop evaluarea criterilor de lectură, preferințele genurilor sau stilurilor literare şi timpul dedicat cărţilor. Durează cam 5 minute!

www.SemneBune.ro/sondaj

Mind
Nici un raspuns pentru “Ce fel de cititor esti?”

Lasa un comentariu