Care sunt cele mai importante zece lucruri din viata noastra?

Mar 19, 2012 No Comments by

Daca ar fi sa va intrebe cineva astazi care sunt cele mai importante zece lucruri pentru dumneavoastra, in momentul acesta, ce i-ati raspunde?

Sunt sigur ca fiecare dintre noi ar avea o lista diferita de prioritati, insa , cu toate acestea, sunt la fel de sigur ca o parte din lucrurile care conteaza cel mai mult pentru o persoana sunt aceleasi indiferent de varsta, sex si mediul din care provine.

 

Iar daca vom cauta acele prioritati care se regasesc la oricare dintre noi, acele lucruri care sunt importante pentru fiecare, vom gasi in mod cert si sanatatea printre ele. Orice ocupatie am avea, fie ca suntem tineri sau batrani, cu totii vrem sa fim sanatosi. Sanatatea sta la baza tuturor celorlalte lucruri, pentru ca avem nevoie de ea pentru a ne putea bucura de tot ceea ce viata are mai bun sa ne ofere zi dupa zi. Desi conflictul dintre generatii nu este nimic altceva decat diferenta dintre necesitati la modul foarte serios lucrurile cu adevarat importante raman aceleasi pentru toate varstele.

 

Taoistii spun ca inclusiv pentru a putea avea o legatura cu divinitatea trebuie in primul rand sa fim sanatosi, si ca spirtualitatea si starea de sanatate sunt strans legate una de cealalta, nu pot exista separat.

 

Daca vreti sa aflati mai multe despre cum putem sa obtinem si sa o mentinem si de asemenea care este parerea orientului indepartat despre cele mai importante zece lucruri din viata noastra va asteptam sambata 31 martie, la centrul Fit For Life, la o intalnire cu Adrian Cranta, in care vom intoarce impreuna o noua pagina din jurnalul calatoriilor sale in China.

 

INTRAREA LIBERA

Ne-ar ajuta sa confirmati la:

office@fitforlife.ro

0762 217 910/13

Mind
Nici un raspuns pentru “Care sunt cele mai importante zece lucruri din viata noastra?”

Lasa un comentariu