Avantajele invatamantului privat din Romania

Mai 08, 2012 No Comments by

In data de 10 mai 2012, www.bebelu.ro va invita la conferinta pe tema ‘Avantajele invatamantului privat din Romania’.

Tinand cont de faptul ca noile reglementari legislative ofera posibilitatea parintilor de a-si inscrie copiii intr-un centru educativ privat prin finantare din partea statului, conferinta isi propune sa mediatizeze avantajele invatamantului de acest tip.

A invata intr-un centru privat reprezinta un mare avantaj pentru fiecare dintre noi. Atentia conferita de cadrele didactice de cea mai inalta pregatire le ofera copiilor mai multa incredere in asa fel incat adevarata valoare sa poata fi „exploatata”.

Conferinta isi propune sa dezbata diferite teme legate de modul in care parintii ar trebui sa se comporte in asa fel incat sa ii asigure copilului cea mai buna educatie. Nu putine sunt cazurile in care copiii sunt maltratati in scolile romanesti de stat, un astfel de lucru nefiind niciodata posibil in cazul in care parintii doresc sa investeasca in viitorul copiilor lor, acordand mai multa atentie informatiei oferite de scolile/gradinitele/centrele private romanesti.

Pornind de la niste exemple clasice care incearca sa aduca in discutie modul abuziv in care copiii invata in scolile/gradinitele de stat, conferinta “Avantajele invatamantului privat in Romania” incearca sa reliefeze aspectele pozitive ale tuturor centrelor private din Romania, parintii prezenti la eveniment primind indrumari, sprijin si multa informatie despre tot ceea ce se intampla in cadrul unui astfel de centru in care valorile umane, responsabilitatea, conduita exemplara a cadrelor didactice, dar si programa scolara se afla aduse la rang „de cinste” in fata invatamantului de stat.

In cadrul conferintei “Avantajele invatamantului privat in Romania” ne dorim ca teme de dezbatere discutii referitoare la educatia copilului, modul in care ar trebui alese pachetele educative in asa fel incat creativitatea si performanta copilului sa poata fi pusa destul de bine in evidenta, investitia in educatia de calitate, alegerea cursurilor potrivite pentru copii, alegerea sportului preferat, alegerea unei programe adecvate cu varsta fiecarui copil.

Evenimentul constituie un prilej de analiza incercand sa reuneasca experti de marca din domeniul educatiei, scoli private, gradinite, afterschool-uri, centre de limbi straine, centre care ofera cursuri pentru copii pentru dezvoltarea creativitatii si talentului nativ, centre sportive, edituri pentru copii, precum si un numar de aproximativ 100 de parinti dornici sa cunoasa toate aceste lucruri.

Locatie: Vila Rodizio, strada Ion Luca Caragiale, nr.32, sector 2, Bucuresti.

Mind
Nici un raspuns pentru “Avantajele invatamantului privat din Romania”

Lasa un comentariu