Atelier de desen și culoare, a mandalelor de lumină

Mar 19, 2012 No Comments by

Mandalele de lumină reprezintă o altă posibilitate de a ne vindeca.

 

În sanscrită mandală înseamnă „esenţă” + „conţinere”, iar în tibetană „completare” sau „circumferinţa cercului”. Mandala este o unealtăatât de echilibrare cât şi spirituală, obţinută prin desen si culoare. Este un simbol prin intermediul căruia se accesează treptat diferite nivele ale subconştientului, ajungându-se până la a experimenta unimea, forma ultimă prin care se relevă universul.

 

Desenul nu este doar o modalitate de autocunoaştere şi de autodezvoltare, ci şi un mijloc de comunicare şi de intrare în relaţie cu alte persoane, prin utilizarea desenului în grup. Culorile alese, tipul de instrument pentru desen, modul în care desenează,suprafaţa ocupată pentru a se exprima, toate acestea sunt detalii foarte importante pentru cunoaşterea persoanei. Desenul ajută la comunicare, acceptare şi colaborare.

 

Folosite în practica terapeutică, mandalele de lumină pot declanșa procese de vindecare care uneori pot avea efecte neplăcute pentru corp. Deoarece au o vibrație înaltă se cere precauție și responsabilitate deplină pentru a putea începe un proces de vindecare.

 

„La ateliere, veți desena în creion și culoare mandale de lumină punctate. Ele reprezintă energia unui cuvânt, care va intra în contact cu ființa voastră la nivele subtile. Frecvența cuvântului respectiv va deschide o altăperspectivă asupra voastră și a felului în care interacționați unii cu alții.

 

Creionul și culoarea devin o prelungire ale celui care se apropie de universul său interior în care, de fapt, mandalele se nasc și trăiesc în permanență, care compun ca legitate însăși ființa omului dându-i formăși structură, geometrie, simetrie și sens, pentru că de fapt, ce sunt ele, dacă nu niște momente în care în următoarea clipă deja și-au schimbat forma și s-au metamorfozat.

 

Trăirea culorii este de altă naturăcând apa vine și îi ofere curgere și intensitate. Prin pensulă și culoare se deschide o nouă ușă către același loc, însă de o calitate care poate fi simțită doar la fina trecere a părului de pensulă peste hîrtie, când se naște puntea dintre interiorul și exteriorul uman. Punte care poate fi stabilită doar atunci când ființa se deschide legilor uiversale să se exprime prin ea.”

 

Fiecare tehnică presupune o abordare diferită atât în ceea ce privește procesele interioare cât și procesele exterioare. Materialele folosite sunt diferite, modul de lucru este diferit la fiecare dintre ele, chiar dacăesența este aceeași în toate aceste tehnici.

 

Participarea la atelierele de mandale se face numai cu înscriere prealabilă.

 

Atelierele de mandale vor avea  loc în fiecare ultimă zi de miercuri din lună.

 

Acum pentru ca suntem în luna martie atelierul va fi în data de 28 martie 2012, de la ora 18:30.

 

Lector: Roberta Neamtu http://www.floarea-vietii.ro/site/php/teachers.php?teacher=6

 

Locație : Centru de dezvoltare personala ,, Chemarea sufletului’’ din str. Stefan Luchian (Pictor) , nr.13, Sector 2, Bucuresti. Iata si un link spre harta http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_map.htm?-8531&-7960

 

Preț:

Taxa de participare/ atelier: 45 RON

Abonament lunar (4 ateliere): 150 RON

Abonament trimestrial (12 ateliere): 300 RON

 

Contact : E-mail: office@floarea-vietii.ro , roberta_neamtu@yahoo.com , roberta.neamtu@floarea-vietii.roThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Mobil: 0722330652

 

Mai multe informații despre Mandale de lumina le puteti gasi pe site-ul: www.floarea-vietii.ro

Mind
Nici un raspuns pentru “Atelier de desen și culoare, a mandalelor de lumină”

Lasa un comentariu