Anul şarpelui

Ian 30, 2013 No Comments by

Şarpele, (SHE) ca zodie, are numărul de ordine şase. Este zodia predominantă pentru orele 09-11a.m. Ne referim la ora de iarnă a ţării noastre. Direcţia semnului este S-SE iar anotimpul primăvara. Este perioada însămânţărilor masive şi începutului timid al verii. Corespunde lunii mai şi semnului zodiacal european(clasic) al taurului. Elementul caracteristic este focul iar energia este Yin (–).

Este un an bun pentru reflecţii şi planuri şi pentru căutarea în cotinuare a răspunsurilor şi soluţiilor la problemele nerezolvate ale anului care a trecut. Dar, spre deosebire de anul plin de temperament şi acţiune al dragonului, în acest an vom fi mult mai prudenţi şi vom despica firul în zece înainte de a trece la fapte. Şarpele este un gânditor; pasiv şi imobil (în aparenţă) dar al cărui atac poate fi letal. De aceea, este un an al acţiunilor fulger, al loviturilor de stat, al schimbărilor politice şi chiar al reformelor bancare. Reforme semnificative cu bătaie lungă şi schimbări radicale ce pot schimba istoria. Este un an al calamităţilor, cutremurelor de orice fel. Nu vă gândiţi că este apocaliptic.

Şarpele este plin de mister, de rafinament. De aceea acest an este un an al artelor, al bunul gust vestimentar. Ne vom îmbrăca mai elegant, mai extravagant vom deveni mai sofisticaţi. Vom ieşi mai mult în lume, la evenimente culturale, la teatre. Vom citi mai mult şi chiar ne vom redescoperi gustul şi pasiunea pentru lectură. Poate fi deci un an bun pentru edituri. Cartea se va vinde mai repede şi mai bine.

Un an bun, de progres pentru industrie, comerţ dar şi propice pentru ştiinţă şi tehnologii de orice fel.

Acolo unde va fi nevoie de o decizie, şarpele ne va îndemna spre înţelepciune. Nu jucaţi mult şi nu riscaţi în acest an. Nu este un an bun pentru speculaţii la bursă. Şarpele este nemilos şi lovitura lui fulgerătoare. Putem pierde într-o clipă vise, iluzii dar şi mari averi. Nu ne vom bucura în acest an de compătimiri, milă sau ajutor. Şarpele este rece!

Este un an în care simţim nevoia şi trebuie să iesim în lume să socializăm, să fim activi.

Un an al dragostei. Al îndrăgostirii, al căsătoriei dar şi al flirturilor. Atenţie la scandaluri şi trădări. Este în aceiaşi măsură şi un an al despărţirilor. Nu dansaţi pe sârmă în viaţa de cuplu. Adulterele se descoperă cu mai mare uşurinţă datorită pasiunii pentru bârfă şi spionaj.

Este un an în care se pot face compromisuri se poate negocia orice. Atenţie însă la lipsa de încredere ce ne bântuie. Şi e bine că e aşa. Spiritul de analiză şi control ne ajută să greşim mai puţin.

Şarpele nu este liniştit şi trebuie să-şi rezolve toate problemele. Dacă nu se poate pe cale amiabilă atunci declară război.

Este cel mai puternic semn feminin (negativ) al zodiacului şi el urmează celui mai masculin semn (pozitiv), Dragonul. Contrastul este cel mai puternic în acest punct al ciclului zodiacal. Ciocnirea dintre cald şi rece poate declanşa calamităţi. Calamităţi, ce îşi au sursa în anul tumultuos al dragonului, culminează acum. Plus cu minus dă  întotdeauna plus!. Şi în bine şi în rău.

Anul şarpelui de apă

Anul 2013, este anul şarpelui de apă care se mai numeşte şi anul sarpelui negru. El începe pe 10 spre 11 februarie şi ţine până pe 31 ianuarie 2014.

Negru şi albastru sunt culorile elementului apă.

În timp apa îşi face loc, se prelinge, sapă, învingând orice obstacol. La fel, şarpele de apă va stâpâni prin influenţa sa asupra celorlalţi.

Un an al perspicacităţii. Un an mistic dar avid de indiscreţii şi uneltiri. Un an al vicleniei pe care materialitatea îşi pune o amprentă puternică. Capacitatea de gândire, concentratea, mătură rapid toate situaţiile fără substanţă şi lipsite de interes în favoarea unor planuri măreţe şi cu bătaie lungă. Şarpele nu este grăbit. El adună întâi toate datele şi apoi elaborează. Poate fi un an în care se vor afirma genii dar şi un an în care se pot naşte genii şi mari artişti.  Memoria se îmbunătăţeşte. Munca se îmbunătăţeste. Oamenii devin mai conştiincioşi dar şi mai plăngăcioşi. Este un an în care ne lamentăm mai mult şi ne plângem singuri de milă.

La ce predispune elementul apă, dominantă a cestui an? În primul rând la abilitate în comunicare. Fiecare încearcă să-şi promoveze propriile idei sau să folosească ideile altora pentru transformare, progres şi creaţie. Intuiţia este şi ea la cote maxime în acest an. Ne va ajuta să sesizăm lucruri şi situaţii ce vor fi foarte importante şi de mare ajutor pentru noi în viitor. Vom deveni mai telepaţi. Lucruri noi se lansează în acest an dar eroii şi avangardiştii vor fi modeşti şi nu se vor impune cu ostentaţie. Stimularea nu vine prin forţă ci prin perseverenţă. Mai multă flexibilitate şi conştiinciozitate. Latura negativă a acestui element produce pasivitate şi inconstanţă, încercarea de a ne sprijini prea mult pe alţii din nesiguranţă sau comoditate. Apa care bălteşte nu este bună. De aceea trebuie să avem grijă să-i găsim sau să-i facem un loc de scurgere.

Şarpele face parte din triunghiul cocoş-bou-şarpe, un triunghi al elementelor ce se echilibrează prin efort propriu, constant şi în permanenţă. Sunt voluntari şi foarte putin influenţabili. Au o pasiune a controlului. Îşi impun propriul lor mod de a gandi şi rezolva o situaţie.  Prietenul lor secret este tigrul.

Să analizăm puţin cum va fi în anul şarpelui pentru toate zodiile:

Şarpele are un an bunicel dar nu chiar pe măsura dorinţelor. Nu realizează tot ce-şi doreşte şi nici la nivelul aşteptărilor sale. Va avea câştiguri, dar destul de modeste. Ar trebui în primul rând să lucreze mai mult la consolidarea poziţiei sale care este cam subredă precum şi la prestigiul său. Trebuie să nu se grăbescă în acţiunile sale, să judece încet şi să prevadă dinainte toate posibilităţile precum şi momentele oportune. Răbdare şi sânge rece. Atenţie la afaceri. Poate fi rănit uşor în sentimente. Poate avea şi răni fizice, nu grele dar neplăcute. După cum se prezintă lucrurile are multe de remediat în locuinţa sa precum şi la birou. Aproape toate sectoarele necesită atenţia lor precum şi centrul casei. Atenţie şi la cele trei perturbări majore: Marele Duce Jupiter(SE)căruia nu trebuie niciodată să-i întoarceţi spatele, Trei Ucideri (E) aduc tot felul de ghinioane în relaţii. Spre deosebire de Marele Duce Jupiter, care nu trebuie niciodată confruntat, celor Trei Ucideri trebuie să le ţineţi mereu piept, fără ocolişuri. Aceasta înseamnă că, dacă ele ocupă estul, trebuie să priviţi spre E . Rearanjaţi-vă mobila în aşa fel încât să nu aveţi niciodată cele Trei Ucideri în spate.

Atenţie la renovări: aveţi grijă să nu începeţi astfel de lucrări în sectoarele din locuinţă ocupate de această perturbare. Cinci de Galben(Centru) poate aduce pierderi financiare majore şi boli fatale. Cel mai bun mod de a combate urmările negative ale lui Cinci Galben este să atârnaţi clopoţei de vânt exclusiv metalici (cu 6 tije), deoarece clinchetul lor istoveşte chi-ul de Pământ al lui Cinci Galben. Maeştrii de Feng Shui recomandă să folosiţi mereu ciclul de consum al elementelor pentru a controla perturbarea reprezentată de Cinci Galben.

 

Calul are un an foarte agitat, plin de obstacole şi de neprevăzut. Plin de evenimente, din păcate nu foarte bune, întâmpină opoziţie atât de la familie, la care nu găseşte nici sprijin şi nici ajutor, cât şi de la prieteni. Deşi depun eforturi şi cheltuie multă energie, realizările din păcate sunt mereu în întârziere. Este un an în care va munci mult dar fără roade. Atenţie, căci deşi este robust atât din punct de vedere fizic cât şi psihic şi mental, poate claca. Fiind un an aşa de dificil se recomandă remedii pentru toate sectoarele Feng Shui şi direcţiile celor 3 perturbări. Direcţia sa clasică fiind S este recomandat să-şi remedieze cu grijă în acest an partea de S a locuinţei şi biroului. Observăm că acest an sudul este ocupat de steaua 9- Steaua Multiplicatoare a norocului. Amplasati aici un banner cu ideograme norocoase. Deasemenea trebuie să chemaţi în ajutor şi să consolidaţi legătura cu aliaţii dumneavoastră tigrul(E-NE) şi câinele(V-NV) precum şi cu prietenul secret. Ţineţi mereu aproape o statuetă sau o amuletă cu un iepure precum şi simboluri ale câinelui şi tigrului. Etalaţi în NE simbolul 8 şi un Budha mare şi vesel din metal în NV. Tot aici atârnaţi un sirag cu 10 monede cu nod mistic

Oaia În sfârşit, o zodie avantajată în acest an. Oaia este mai puternică, mai fericită mai populară. Desigur vor fi şi câteva veşti proaste şi mici obstacole care le vor amăna puţin împlinirile şi realizările, ca să nu fie totul perfect. Dar va călători mai mult şi va avea mai mulţi bani. Se va bucura deasemenea de suportul şi ajutorul unor oameni importanţi şi influenţi. O bună susţinere.  Orele cele mai bune sunt 07-09 şi intervalul 13-15. Sudul o ajută mult. Amplasati aici un Ru Yi, sau un Sarpele Dragon, şiraguri cu 3 sau 10 monede cu Nod Mistic rosu pentru a va multiplica norocul in tot ce intreprindeti.

Maimuţa  va fi şi ea printre cei mai avantajaţi. Şarpele este prietenul ei secret. Să afişeze acest simbol sub orice formă (medalioane, statuete, tablouri, simbolul şarpelui). Să le poarte cu ea în geantă, în buzunare, la birou, acasă. În sectoarele S şi SE în special. În acest an va primi mai mult ca niciodată ajutor de la toată lumea, toţi vor pune umărul la bunăstarea şi fericirea ei. Va fi sprijinită de şefi şi superiori, apreciată. Atenţie la impulsivitate şi la neastâmpărul ei fizic şi verbal. Să evite confruntările directe şi indirecte de orice natură. Trebuie să vorbească mai putin şi să evite disputele cu familia şi partenerul. Să înlăture din sectoarele ei V-SV  şi perturbările aduse de stelele nefaste 7 şi 2. Amplasaţi în Vest un rinocer albastru şi un tigru alb. Atenţie: tigrul este duşmanul natural al maimuţei, aceste două semne fiind în opoziţie în zodiacul chinezesc. De aceea el trebuie manevrat cu grijă de către maimuţă. Aşezaţi-l într-o poziţie mai joasă ca să nu vă domine. În SV puteţi amplasa Wou-Lo-uri şi broaşte ţestoase.

Cocoşul Se numără şi el printre fericiţii care au un an bun. Progresează şi işi consolidează din mers poziţiile câştigate. Nu va avea câştiguri fabuloase dar nici nu va pierde bani. Va reuşi să-şi recupereze pierderile şi investiţiile aproape în totalitate. E bine să nu călătorească prea mult în acest an. Să o facă doar dacă este imperios necesar. Poate stârni gelozii şi da naştere la bârfe şi încercări de discreditare. Dar este un an în care duşmanii nu au spor. Atenţie la accidentele produse din neatenţie. Fiind un semn al elementului metal se recomandă să poarte anul acesta bijuterii de porţelan cu zodia sa sau ale şarpelui şi bivolului. Pe birou şi chiar pe noptiera din dormitor poate pune statuete cu cai. Se recomandă ca ei să fie în pereche şi aşezaţi pe două picioare. Este indicat să fie din porţelan sau cristal(sticlă).

Câinele are un an de muncă grea inaintea lui dar în care i se vor recunoaşte meritele iar răsplata va fi pe măsură. Va primi multe cadouri şi mai ales sfaturi bune de pe urma cărora va trage foloase din plin. Va face investiţii foarte inspirate şi va avea multă armonie şi fericire în familie. Va fi sprijinit de persoane iluminate şi de spiritele sale bune. Este un an în care îşi poate găsi maeştri, şi poate evolua spiritual. Va învăţa uşor şi nu va pune nimic la inima. An rar, pentru pesimistul şi prudentul câine. Chiar dacă munca este tributul său, în acest an merită efortul. Pe direcţia sa se află steaua 6, a bunăstării indirecte care aduce abundenţă din surse neaşteptate şi speculaţii financiare, precum şi autoritate şi noroc. Să amplaseze în acest sector un Budha de metal, monede antice, chinezeşti sau un sirag cu 10 monede cu nod mistic şi fir roşu.

Mistreţul fiind duşmanul natural al şarpelui şi în opoziţie cu acesta pe cer, va avea un an foarte greu plin de poveri şi agitaţii. Poate avea un succes mai modest. Va merge la risc în acest an, totul sau nimic, va face speculaţii de toate genurile ce-l vor consuma mult, psihic şi nervos. Este un an de regres pentru muncitorul mistreţ în care norocul nu-i surâde. Va avea neplăceri şi cu persoanele de sex opus. Îşi poate susţine direcţia personală prin stimularea celor două stele norocoase 1 (N) şi 6 (NV) Steaua alba a norocului(1) aduce succese şi poate fi stimulată printr-un banner al Victoriei, Nodul Mistic si Ochiul lui Horus. În ceea ce priveşte steaua norocoasă 6, aceasta aduce abundenţa din surse neaşteptate şi speculatii financiare la care oricum este predispus în acest an mistreţul. Se stimulează prin amplasarea unui Buddha pe Ru Yi şi un şiret de 10 monede din metal. Poate fi ajutat de prietenul lui secret maimuţa. Simbolul maimuţei este binevenit în viaţa mistretului sub orice formă şi înfăţişare. Îl pot ajuta de asemenea aliaţii săi zodiacali Oaia si Iepurele.

Şobolanul va avea un an cu de toate, şi bune şi rele. Atenţie mare la investiţii. Poate fi pentru el anul falimentului total dar şi al declanşării unei maladii grave. Foarte important ce decizii ia. Poate avea un dram de noroc spre sfârşitul anului. Să nu ia decizii majore în acest an. Pentru ameliorarea vieţii şi casei sale se recomandă ca zona SV unde zboară steaua 2 a bolilor să amplaseze remedii precum: Un Wu Lou din lemn, zeităţi de protecţie, ideograme de bun augur, noduri mistice, ţestoase de porţelan. În  centrul locuinţei, anul acesta, steaua 5 a bolilor şi accidentelor este dublată de perturbarea 5 de galben ce aduce ghinioane tuturor membrilor familiei care locuiesc sau lucrează în acest sector. Aici se recomandă amplasarea  unui amestec de cristale şi remedii ce reprezintă elemental apă.

Bivolul Va avea un an bun, el fiind în triunghiul Bivol-Şarpe-Cocoş. Va avea noroc aproape în tot ce întreprinde. Va avea sau va face uşor rost de bani. La prima vedere pare că totul îi este accesibil. Dar atenţie, viclenia şi tradarea caracteristice acestui an îi pot aduce o mare deziluzie din partea unui asociat al unui partener sau prieten. Înainte de a porni la război trebuie să epuizeze toate metodele de rezolvare pe cale paşnică. Cel mai indicat este dialogul sincer şi cu toate cărţile pe masă. Atenţie la sectorul SE unde este steaua romantismului şi al succesului academic. Trebuie bine apărat de perturbarea Marele Duce Jupiter.  Este de preferat să nu renovaţi casa în acest sector, să nu ascultati muzica tare si să nu orientaţi biroul către această directie. Amplasaţi aici un Pi Yao şi o pereche de câini Chi Lin pentru a tempera energia Marelui Duce Jupiter.

Tigrul  are şi el un an bun. Bun în sensul că nu are pierderi semnificative iar liniştea îi este asigurată dacă este atent să nu interfereze şi să nu se amestece în treburile altcuiva. Vestea bună este că şi problemele de sănătate vor fi minore. Singurele dezamăgiri pot veni de la persoanele de sex opus. Pentru a preîntâmpina aceste neplăceri se recomandă activarea sectorului de SE unde este steaua succesului academic şi a romantismului. Această stea aduce noi oportunităţi în plan sentimental şi succes academic. Amplasaţi în aceasta zonă simboluri cu inimi, un canaf cu ideograma dublei fericiri şi floare de piersic, bannere cu simboluri pentru dragoste. Pentru persoanele singure, care vor sa-si gaseasca sufletul pereche, trebuie ca pe o inimioară să-şi scrie numele iar pe o alta să descrie caracteristicile persoanei dorite. De asemenea se recomandă activarea sectorului de NE a stelei 8-steaua abundenţei, a succesului financiar. Activati succesul financiar prin amplasarea unui clopotel auriu cu Buddha si Kua Yin si o cifra 8 sau o piramidă cu cinci elemente. Nu uitaţi nici de centrul locuinţei unde ne ameninţă pe toţi steaua 5. Această stea aduce ghinion şi accidente. Creează pericole financiare şi fizice pentru cei care locuiesc în acest sector. Anihilaţi puterea lui 5 de galben, care în acest an are forţa mult mai mare decât în anii precedenţi, cu un remediu din cristale: borcan sau un vas cu cristale mixte şi un strugure din cristal de culoare albastră, reprezentând elemental apă al anului 2013.

Iepurele nu va avea progrese semnificative în acest an. Multe dificultăţi, pe multe planuri în mai toate direcţiile. Trebuie să facă schimbări radicale în acest an, lucru ce nu le este uşor şi la îndemână. Ameliorarea sau chiar schimbarea carierei îi ţine departe de familie în acest an. Cheltuieli în plus faţă decât şi-au propus dar nu pe lucruri utile sau plăcute. Este indicată schimbarea locuinţei sau o renovare de proporţii. Se recomandă însă evitarea renovării în sectorul SE unde se află Marele Duce Jupiter. Deasemenea având atâtea provocări în acest an se recomandă şi remedii pentru: Steaua 9 – Steaua Multiplicatoare a norocului, în S casei sau al firmei. Această stea indică prosperitate în viitor, pentru cei care ştiu să-şi activeze acest noroc. Amplasaţi aici un Ru Yi cu Şarpele Dragon, cu moneda şi Nod Mistic roşu pentru a va multiplica norocul în tot ce întreprindeţi. Steaua 1 – Steaua Albă a Norocului în N aduce succese şi poate fi stimulată printr-o Ţestoasă Dragon cu Ru Yi, banner-ul Victoriei cu monede sau ideograme norocoase, Nodul Mistic şi Ochiul lui Horus. Steaua 8 – Steaua Abundentei –în NE. Activati succesul financiar prin amplasarea unei piramide cu 5 elemente, un clopoţel auriu, un Budha auriu sau Kua Yin. Deasemenea adăugaţi o cifră opt.

Dragonul are un an plin de şanse. Practic, nu întâmpină opoziţii majore în întreprinderile sale. Atenţie însă la viaţa de cuplu şi în general în toate relaţiile sale cu rudele şi familia. Le poate neglija. Luat de valul afacerilor este superficial în sentimentele sale, neatent şi aproape nepăsător cu afecţiunea celorlalţi. Din acest motiv trebuie să-şi remedieze în special sectoarele Familie (E), unde se află steaua 3 a certurilor şi cele Trei Ucideri, Casătorie (SV), unde zboară în acest an steaua 2, a bolilor sau dormitorul matrimonial, indiferent unde se află amplasat precum şi sectorul V copiii unde zboară steaua 7, steaua violenţelor şi a furturilor. Putem deduce că dragonul mai mult ca alte semne va avea probleme cu copiii. Aceştia vor deveni rebeli sau chiar tind să înstrăineze o parte din patrimoniul familiei. Menţionăm printre altele că este benefică amplasarea de oglinzi în sectorul E al locuinţei, un rinocer şi un tigru alb în V şi Wou Lu(de preferinţă de lemn) în SV sau în dormitor pe noptieră. Deasemenea în dormitor amplasaţi remedii pentru stimularea iubirii în cuplu ca: perne în formă de inimioare, evantai cu flori de piersic, canaf cu simbolul dublei fericiri. Feriti-vă însă să vă vopsiţi pereţii în culoarea florii de piersic deoarece asta predispune la adulter.

Stele zburătoare în anul şarpelui de apă:

Până pe 10 februarie 2013 puteţi actualiza remediile din locuinţa dumneavoastră pentru stelele anului,  şi să îndepărtaţi vechile remedii, amplasându-le pe cele noi.

Iată punctele cardinale în care zboară în acest an cele 9 stele:

Steaua 1 – Steaua Alba a Norocului – zboară în  N

Steaua 2 a bolilor: Aceasta stea aduce boala in S-V

Steaua 3 – Steaua Certurilor – zboară în E

Steaua 4 – steaua romantismului şi a succesului academic se va afla S-E

Steaua 5zboară în acest an în Centrul casei, aducând cu sine accidente şi pericole pentru cei care locuiesc sau lucrează în acest sector al casei sau biroului.

Steaua 6 – Steaua Favorabilă a Cerului sau Steaua Norocului indirect, se va afla în N-V, aducand noroc neasteptat din activităţi speculative. Aduce de asemenea şi ascendant, autoritate asupra celorlalţi.

Steaua 7 – Steaua Violenţelor – zboară în acest an în  V şi predispune la  riscul de jaf şi furt.

Steaua 8 – Steaua Abundenţei – se află în acest an în N-E

Steaua 9 – Steaua Multiplicatoare– zboară în acest an în S. Acestei stele trebuie să i se acorde o atenţie specială deoarece ea amplifică norocul dar şi ghinionul. În acest an, ea se   suprapune peste steaua 3 a perioadei lui 8.  Este bine să se stingă cu remedii de apă. Atenţie la această combinaţie: ea poate duce la câştiguri financiare dar în acelaşi timp ne predispune la probleme cu nervii.

 

Cele mai importante perturbari ale anului 2013

Marele Duce Jupiter (Tai Sui) se afla în zona S-E3 (142,5- 157,5 Grade) în anul 2013. Este de preferat să nu renovaţi casa în acest sector, să nu ascultaţi muzica tare si să nu orientaţi biroul catre aceasta directie şi să nu-l plasaţi în această locaţie. De fapt nu amplasaţi nimic, nici o mobilă în această locaţie şi nu locuiţi aici.

 Trei Ucideri spre deosebire de Marele Duce Jupiter, care trebuie evitat, lor trebuie să le faceţi faţă, mai ales pentru că ocupă o portiune de 90 de grade pe cadranul busolei. In anul 2013 Cele Trei Ucideri se afla în E (45-135 Grade).

 Cinci de Galben afectează Centrul casei, aducand ghinioane tuturor membrilor familiei.

Sfat: nu neglijaţi să vă realizaţi un vas al abundenţei. Pentru cei care au deja unul, el trebuie actualizat cu elemente specifice acestui an. Un simbol al şarpelui şi un ciorchine de struguri sau cristale din sodalit sau lapislazuli, de culoare albastră.

Vă indicăm câteva din ingredientele ce nu pot lipsi din acest recipient:

  • cinci feluri de alimente uscate (gen grâne). Ele sunt hrana pentru zeul bunăstării. Puneţi-le pe fiecare separat, într-un săculeţ de plastic sau pânză,
  • o miniatură cu un zeu al bunăstării precumTsai Sheng Zeh, Budha cel vesel sau orice zeu tibetan al bunăstării, sau cle trei zeităţi Fuk-Luk-Sau
  • trei monede aurii legate cu şnur roşu şi nod mistic,
  • un săculeţ roşu cu nouă monede chinezeşti, pentru acte caritabile. Nu neglijaţi niciodată să-I ajutaţi pe cei nevoiaşi. Bine faci, bine găseşti!
  • un săculeţ cu pietre semipreţioase, şapte tipuri, mici( numărul pietrelor să fie multiplu de trei). Ex: 21, 24, 27

Puterea vasului este mai mare dacă în el adăugaţi şi câteva elemente precum: pământ şi bani de la oameni bogaţi, portrete de oameni bogaţi şi celebri precum şi fotografii cu case sau vile care vă plac sau imagini cu grădini şi cu locuri în care aţi dori să vă petreceţi vacanţele.

Nu uitaţi de bani. Folosiţi bancnote ale monedelor forte precum euro, dolari, franci elveţieni, dar şi roni. Având în vedere trendul geopolitic şi financiar nu strică să puneţi în vas ioani chinezeşti sau ioni japonezi.

Vasul trebuie acoperit cu cinci bucăţi de pânză de cinci culori, simbolizând cele cinci elemente şi legat apoi la gură cu cinci bucăţi de şnur de mătase lână sau bumbac, deasemenea de cinci culori diferite.

Inainte de actualizare sau alcătuire vasul trebuie purificat cu beţişoare parfumate, eventual beţişoare pentru elementul apă. El trebuie purificat şi după ce l-aţi legat la gură. Puneţi-l bine, intr-un dulap în care nu veţi umbla până la anul. Incuiaţi dulapul şi nu aşezaţi nimic deasupra lui. Dulapul să fie în dormitor sau camera de zi.

În speranţa că sfaturile acestea vă pot ghida şi ajuta în acest an vă doresc un an al şarpelui de apă cât mai bun.

Gânduri bune,

Rita Seffer, consultant feng-shui

www.fengshuiholistic.ro

Mind
Nici un raspuns pentru “Anul şarpelui”

Lasa un comentariu