Antrenează-ți mintea pentru viața pe care o dorești cu adevărat

Oct 11, 2012 1 Comment by

Pentru a-i da minții tale direcția corectă(pe care o vrei cu adevărat), trebuie să:

 • Te întâlnești mai des cu oamenii optimiști, care au reușit și au încredere în ei. Oricât de puternic și motivat ai fi, dacă te întâlnești zilnic cu grupul tău de prieteni care-și plâng de milă și îți spun toate motivele pentru care nu se poate face ceva, te va influența. Nu contează că tu ai alte păreri. Cuvintele repetate ajung în subconștientul tău fără să vrei și îți pune piedică atunci când ți-e lumea mai dragă. Deci…caută oamenii valoroși de la care ai ce învăța. Unde îi găsești? Peste tot, dacă ești pregătit pentru asta. În funcție de domeniul în care vrei să te specializezi, caută acei oameni care sunt cei mai buni. Pe facebook , dă un search pe google, oriunde știi că activează. Mergi la ei la servici, vorbește cu ei, scrie-le, întreabă-i și fii deschis să înveți lucruri noi.
 • Renunță la televizor sau măcar la știri. Deși intenția pare bună, să știi ce se mai întâmplă în lume…de fapt nu știi decât ce vor ei să știi. Ești informat de toate tragediile, greșelile sistemului și atrocitățile lumii, tocmai ca să te mențină un robot al societății care lucrează non-stop pentru un salar minim, înfricat de tot ce există. La fel de bine există și lucruri bune, oameni valoroși și o parte frumoasă a vieții, însă nu e în avantajul lor să-ți arate și asta.
 • Ascultă cărți audio, povești de succes, uită-te la filmulețe cu speakeri care vorbesc despre prosperitate, bunăstare și succes ( prin repetiție, se așează informația în creier).
 • Fii atent la ce melodii asculți !!!!. Muzica te introduce într-o anumită stare și versurile melodiilor au un impact maxim, aproape imediat. Dacă asculți melodii precum “Dragostea doare, m-ai părăsit și te-am iubit, mor fără tine” și alte versuri încântătoare, nu te mira că ești singur și nefericit sau relația ta de cuplu lasă de dorit. La fel și în alte domenii…”ca la 20 de ani, fără griji și FĂRĂ BANI” o fi o melodie genială care te face să sari și să cânți , însă apoi nu te aștepta să revii la 20 de ani și să nu ai griji. Ce poate face creierul tău în schimb e faza cu fără bani.
 • Participă la seminarii de dezvoltare personală. Energia ce o primești acolo e de neprețuit și poți învăța o grămadă de lucruri noi și prețioase.În plus, întâlnești oameni cu scopuri asemănătoare Dacă nu ai bani de investit ( deși e o scuză asta), sunt o grămadă de workshopuri gratuite la care poți merge.
 • Citește citește citește. Cărți de cultură generală, romane, ce vrei tu, pentru dezvoltarea imaginației și a vocabularului, însă și cărți de dezvoltare personală. ( măcar 10 minute pe zi fac minuni)
 • Imaginează-ți viața așa cum vrei tu să fie. Fă asta cât de des poți. Obișnuiește-ți subconștientul cu imaginile pe care le vrei
 • Mintea se educă prin repetiție. Așa că zilnic ocupă-te de ea.Citește, ascultă, simte lucrurile pe care ți le dorești și nu lăsa să te viruseze informații care nu te ajută cu nimic și îți oferă opusul a ceea ce îți dorești.După o perioadă vei vedea că ceea ce ai repetat se va materializa în viața ta.

 

Dacă vrei o viață de vis, trebuie să muncești pentru ea. Și munca începe la nivelul minții. Apoi, totul e mai ușor și prinde sens.

Data viitoare îți voi spune de ce e greu să faci o schimbare și cum poți lupta cu asta, ieșind învingător.

Te îmbrățișez cu dragoste și entuziasm.

Raluca Muresan

Mind

Un raspuns pentru “Antrenează-ți mintea pentru viața pe care o dorești cu adevărat”

 1. mihaela says:

  foarte adevarat

Lasa un comentariu