ADN-ul uman

Apr 03, 2012 No Comments by

ADN-ul uman este o combinatie unica de numere. Indiferent de natura ei, boala este o reacordare la perfectiunea proprie arhetipala. De fiecare data cand ne abatem de la arhetipul propriu, ADN-ul gaseste calea cea mai potrivita pentru reacordare. Uneori este mai simplu, alteori simptomele sunt complexe.

Cel mai frecvent, starea de boala se instaleaza prin rezistentele fata de evenimentele din jurul nostru, rezistente care induc sentimentul/emotia/gandul de separare fata de Intreg, Am fost creati cu constienta ca suntem un Intreg, asa ca, cu cat “separarea” este mai intensa, cu atat si simptomele sunt mai zgomotoase, de lunga durata… si chinuitoare.

Toti cei care au relatat vindecari miraculoase ale unor boli numite “incurabile”, au recunoscut ca au acceptat sa experimenteze cu bucurie, evenimentele din viata lor, fara sa se mai opuna. Au recunoscut ca trecusera dincolo de dualitatea bine/rau, moral/pacat, frumos/urat, drept/nedrept, corect/incorect etc. Fiind in aceasta stare de constiinta, au eliberat boala. Au eliberat judecata mentala care genereaza separare fata de ceilalti si de Intreg.

Metoda lui Grigori Grabovoi consta in emiterea constienta a sirului de numere care formeaza un cod ce te acordeaza la o vibratie care armonizeaza/vindeca o problema. In documentul de fata sunt codurile pentru problemele de sanatate. Exista si coduri numerice care functioneaza ca mantre, te acordeaza la vibratii subtile, sublime.

Emiterea este atat vocala – rostind tare si cu entuziasm sirurile de numere (se fac pauze foarte scurte intre sirurile de numere si se rostesc din nou, pana cand se percepe o modificare la nivelul constiintei), cat si vizuala, ca si cum, din mijlocul fruntii ia nastere numarul rostit in forma tridimensionala si de culoare auriu stralucitor.

Am lucrat cu cateva coduri numerice si consider ca este o metoda foarte interesanta de reacordare la arhetipul propriu. Sanatate perfecta!
Numerele lui Grabovoi pentru Vindecare, Materializare si Regenerarea Organelor
De James Rink

Numerele lui Grabovoi folosesc semnale radionice pentru a vindeca diferite probleme de sanatate. Ele au fost descoperite de metafizicianul rus Grigori Grabovoi, cu ajutorul dispozitivului sau radionic.

Pentru cei care nu cunosc teoria si practica Radionica, este vorba despre conceptul conform caruia fiintele umane si toate formele de viata impartasesc un camp comun, prin faptul ca ele toate sunt conectate unele cu altele, in interiorul campului electromagnetic al pamantului; toate formele de viata au propriul lor camp electromagnetic, care, atunci cand este distorsionat in mod considerabil, cauzeaza imbolnavirea. Conform Radionicii, care recunoaste ca totul este energie, organele, bolile si medicamentele au propriile lor frecvente sau vibratii specifice.

Acesti factori pot fi exprimati in valori numerice sau Secvente/Numere sau sub forma unor tipare geometrice. Aceste numere ofera mijloacele prin care practicianul identifica si trateaza boala de la distanta. Astfel, Grabovoi foloseste dispozitivul sau Radionic pentru a detecta numerele asociate cu diferite stari de sanatate, apoi isi instruieste clientii sa mediteze asupra acestor numere, actiune care duce la vindecari miraculoase, cum ar fi regenerarea uterului, rinichilor si multe altele.

Grabovoi considera ca aceste informatii trebuie folosite nu numai pentru a salva lumea de la o posibila catastrofa globala, ci si pentru a-i permite fiecarui om sa aiba o sanatate perfecta, imortalitate fizica, sa readuca in corpul fizic o persoana care a decedat, sa materializeze si sa dematerializeze, sa se teleporteze, sa regenereze materia distrusa, depistand si solutionand de la distanta, orice problema de natura mecanica, ortoelectronica, precum si controlul de la orice distanta asupra materiei fizice.

De asemenea, el sustine ca a vindecat oameni bolnavi de SIDA sau cancer si ca a vindecat sute de persoane fara niciun fel de contact fizic cu acestea. Dovada acestor vindecari poate fi confirmata de medicina traditionala si sunt atestate oficial de catre persoanele vindecate. Modelul sau foloseste campul creativ al informatiilor, cunoscut drept energia constiintei, pentru a materializa atat orice informatie sau obiect dorit, cat si pe cele din afara continuum-ului spatio-temporal. In plus, el a descoperit metode de transformare a energiei oricarei actiuni in forme geometrice cunoscute.

Iata de ce numerele lui Grabovoi pot fi folosite pentru diagnosticarea de la distanta si regenerarea materiei, in orice interval de timp, prin transformarea timpului in forma spatiala.

Pentru a invata cum sa folositi aceasta tehnica, mai intai selectati un numar din lista de mai jos, in functie de problema de sanatate asupra careia doriti sa lucrati, iar apoi apelati la setul de reguli ale Biochinesiei – capitolul din manual referitor la pasul urmator. Puteti gasi mai multe informatii despre aceste numere in cartea Recovery Of The Human Body Focusing On Numbers (Vindecarea corpului omenesc prin concentrarea asupra numerelor), de Grigori Grabovoi.

Mind
Nici un raspuns pentru “ADN-ul uman”

Lasa un comentariu