Renumitul astrolog Camelia Patrascanu te asteapta la Body Mind Spirit Festival Constanta

Mai 14, 2013 No Comments by

Sambata 8 iunie 2013 ora 19.00 la Muzeul de Arta din Constanta Camelia Patrascanu iti dezvaluie “Secretul relatiilor fericite”

Sa ai o relatie sentimentala armonioasa este destul de usor daca stii sa aplici cateva reguli de disciplina si ecologie relationala. Astfel, framantarile si chinurile amoroase dispar in foarte mare masura.

Apoi, aceste reguli ne pot ajuta sa facem fata chiar si celor mai dificile persoane, chiar celor incompatibile cu noi din punct de vedere astrologic, indiferent ca ele sunt din familie, de la serviciu sau din grupul de prieteni ori simple cunostinte.

Legile relatiilor fericite sunt simple, logice si practice. Ele sunt usor de inteles si pot fi puse imediat in practica. Da, poti transforma atitudinea cuiva fata de tine, dintr-una rauvoitoare intr-una tolarenata si comunicativa!

Nu in ultimul rand, aceste principii si legi relationale sunt salvatoare pentru cei care inca mai traiesc ecoul unor traume familiale, consecintele unor relatii sentiemntale abuzive, unor dezamagiri sentimentale. Ele ne ajuta sa intelegem de ce am intalnit persoane care ne-au aratat iubire si de ce altele ne-au tratat fara iubire si respect.

Intrarea libera! Locuri limitate!

Inscriete chiar acum aici: http://www.bodymindspiritfestival.ro/workshop/

EVENIMENTE
Nici un raspuns pentru “Renumitul astrolog Camelia Patrascanu te asteapta la Body Mind Spirit Festival Constanta”

Lasa un comentariu