Relații fericite, familii fericite. Comunicare Relațională prin metoda ESPERE® – dedicată partenerilor de cuplu

Feb 03, 2014 No Comments by

Relații fericite, familii fericite

#4

 M-am săturat să mă cert cu tine!

 Comunicare Relațională prin metoda ESPERE® 

– dedicată partenerilor de cuplu

București – 11Februarie 2014 – a patra întâlnire dedicată celor care doresc să învețe să comunice relațional și eficient, în familiile lor – prin metoda ESPERE® – metodă creată de celebrul Jacques Salomé.

Înainte de a deveni părinți, partenerii alcătuiesc un cuplu. Prin relația de cuplu, pe care fiecare o vede, o simte, o trăiește diferit, pot să circule multe bucurii și multe mesaje ”cadou” și la fel de multe conflicte, neînțelegeri, sentimente confuze sau mesaje ”toxice”. De aceea este necesar să înțelegem modurile diferite de funcționare ale femeilor și bărbaților, pentru a vedea ce impact au acestea asupra relației în sine.

Dintre subiectele întâlnirii din data de 11 Februarie

  • Diferența dintre o relație de întâlnire și o relație de cuplu și cum facem trecerea de la una la cealaltă.
  • Confuzia între sentimente și relație.
  • Ce se întâmplă cu relația de cuplu, atunci când devenim părinți.

Vrem să vă ajutăm să descoperiți acele instrumente relaționale care să vă aducă mai multă claritate în relația voastră de cuplu, să găsiți acele mijloace practice, active pentru a avea o relație armonioasă, deschisă, bazată pe încredere și dăruire.

Avantajul esențial al modalității de lucru este faptul că Metoda ESPERE® este una aplicativă, pornind de la întrebările și cererile tale concrete, legate de schimbările pe care vrei să le produci în relația ta.

Cu cine?

jimenoClaudia Jimeno Beltran  – trainer și consultant în comunicare relațională , trainer și moderator de grupuri de dezvoltare personală, psiholog și specialist în tehnica TIPI.

Cati Călin  – trainer și consultant în comunicare relațională, moderator de grupuri de dezvoltare personală, programe de formare pentru profesori, educatori, părinți, copii și organizații, psiholog și psihoterapeut Gestalt în curs de formare.cati

Evenimentul Relații fericite, familii fericite – ediția #4 – M-am săturat să mă cert cu tine! va avea loc în data de 11 Februarie 2014, de la 18.30 la 20.30, la Hotel Capital Plaza – Bdul Iancu de Hunedoarea nr 54, București.

Prețul biletului: 40 de lei pentru plata în avans și 50 de lei – la eveniment. Pentru înscrieri accesațiAICI.

Organizatori: Centrul de Dezvoltare Personală AmaneSer, Urbankid.ro și Macmackids.ro.

Parteneri media: Hotel Capital Plaza, Getlokal.ro, English Kids Academy, FasTracKids, Body Mind Spirit Festival, Cursuri pentru copii, Catchy.ro, Ghidul de sanatate, Gradinita Bambi Step by Step, Editura Mac Mac, Revista Tango.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați:

Dana Dragomirescu – Project manager & Co-founder Urbankid.ro, dana@urbankid.ro, 0744448090

Claudia Jimeno Beltran – Founder Centrul AmaneSer – amaneser@amaneser.ro, Tel/Fax: 021.327.54.45 Mobil: 0723.396.368

Cati Călin – specialist comunicare relațională – amaneser@amaneser.ro, Tel/Fax: 021.327.54.45 Mobil: 0723.396.368

Ana Parloaga – Redactor șef adjunct macmackids.ro, ana.parloaga@edituramacmac.ro, 0767.508.148

Pagina evenimentului:  http://www.urbankid.ro/evenimente/events-by-urbankid-ro/eveniment-dedicat-cuplurilor-27309#axzz2rzKIsXkJ
Facebook: https://www.facebook.com/events/740789649265194/?previousaction=join&source=1

poster4-mic

CURSURI, EVENIMENTE
Nici un raspuns pentru “Relații fericite, familii fericite. Comunicare Relațională prin metoda ESPERE® – dedicată partenerilor de cuplu”

Lasa un comentariu