Portelanul pictat manual Porphyras – un succes romanesc la Ambiente, Frankfurt

Apr 02, 2013 No Comments by

Participanta pentru a doua oara consecutiv la cel mai mare targ home & deco din lume, compania romaneasca Porphyras si-a expus produsele din portelan pictat manual in fata a peste 140.000 de vizitatori.

La doar un an si jumatate de la infiintare, Porphyras se afla deja la cea de-a doua participare la Ambiente si la de-a cincea participare internationala la targuri de profil. Dupa Dubai si Paris, specialistii din domeniu si pasionatii de arta si design au putut admira colectiile Porphyras in cadrul targului de la Frankfurt.

Cu peste 4500 de expozanti din peste 80 de tari, targul Ambiente ce se desfasoara anual la Frankfurt reuneste cei mai mari designeri si producatori de obiecte pentru casa si ofera vizitatorilor o perspectiva completa asupra tendintelor din domeniu.

“Editia de anul acesta a targului Ambiente a reprezentat pentru Porphyras un real succes. Am obtinut numeroase contacte, propuneri de colaborari si comenzi. Vom participa cu siguranta si la editia urmatoare. Sunt mandra ca pot reprezenta Romania la un targ de o asemenea dimensiune.”, a declarat designerul Alina Ana Alecu, fondatoarea Porphyras.

Nascute din pasiunea Alinei pentru estetica si design, colectiile Porphyras se adreseaza persoanelor elegante si sofisticate, ce doresc sa transforme actiuni obisnuite, de rutina, precum luarea micului dejun in momente de rasfat si desfatare. Pictate integral manual, in stil frantuzesc, obiectele Porphyras incanta instantaneu prin linia fina a desenului si prin designul modern.

Un simbol al luxului, portelanul este rezervat de obicei persoanelor cu venituri foarte mari. Cu toate acestea, politica de preturi Porphyras face din aceste obiecte atat un lux accesibil, cat si un excelent cadou. Obiectele pot fi comandate din boutique-ul online (www.porphyras.ro) si livrate oriunde in lume.”

EVENIMENTE
Nici un raspuns pentru “Portelanul pictat manual Porphyras – un succes romanesc la Ambiente, Frankfurt”

Lasa un comentariu