Neale Donald Walsch in “Succes si stare de bine” la Bucuresti, 20 – 21 mai 2014!

Apr 08, 2014 1 Comment by

Un eveniment unic si de exceptie pentru Romania!

Neale Donald Walsch, autorul trilogiei best-seller “Conversatii cu Dumnezeu”, tradusa in peste 37 de limbi transformand vietile a milioane de oameni de pe intreg globul, care a pus bazele miscarii spirituale pentru drepturile civile ale sufletului Humanity’s Team in peste 90 de tari si a adus omenirii o perspectiva mult mai ampla si mai comprehensiva asupra vietii pe Pamant si in Univers, vine acum si in Romania! Cele mai importante mesaje din “Conversatii cu Dumnezeu” sunt explicate prin viu grai si oferite alaturi de puternice unelte spirituale pentru a ne re-aminti Cine Suntem cu Adevarat.

Pe 21 mai 2014, Neale Donald Walsch doreste sa ne impartaseasca calea catre “Succes si Stare de bine”, un program revolutionar de extindere a constientei, pornind de la esenta celor peste 3000 de pagini ale celor 9 carti “Conversatii cu Dumnezeu” expuse in 25 de mesaje esentiale care schimba lumea. Iata cateva dintre acestea:

1. Suntem cu totii UNA!

2. Nu exista ceea ce numim Bine sau Rau.

3. Moartea nu exista.

4. Suntem creatorii propriei realitati.

5. Adevarul absolut nu exista.

Neale Donald Walsch ofera metode practice prin care fiecare dintre noi putem implementa aceste mesaje in realitatea noastra zilnica. Pentru o zi, participantii vor beneficia de asistenta lui Neale in a intelege si a-si integra conceptele care au puterea sa schimbe vieti, sa aduca pacea in mintea si sufletele oamenilor, intr-o viata traita in echilibru si abundenta.

“Am aflat de cartile Conversatii cu Dumnezeu in 2005 si de atunci viata mea nu mai este la fel. Sufletul meu s-a bucurat atat de mult cand l-a descoperit pe Neale Donald Walsch, incat si-a dorit sa experimenteze si mai mult decat simpla intelegere, a dorit sa traiasca ceea ce tocmai isi reamintise. L-am intalnit prima oara pe Neale Donald Walsch in 2007, la Chisinau si a fost ca si cum cerurile s-au bucurat, implinirea si incantarea pe care am trait-o atunci m-au marcat profund si m-am oferit coordonator voluntar in Humanity’s Team. De atunci, viata mea este plina de savoare, de vitalitate, de pasiune si inspiratie. Sufletul s-a linistit, realitatea inconjuratoare s-a armonizat si traiesc o experienta plina de incantare. N-as putea sa exprim recunostinta pe care o simt fata de Neale Donald Walsch si Humanity’s Team pentru toata bogatia care se revarsa de atunci incoace in viata mea. Intotdeuna l-am cautat pe Dumnezeu, iar cand am citit “Conversatii cu Dumnezeu” am stiut ca l-am gasit.” Catalina Sursilov, Coordonator pentru Romania al Humanity’s Team

Am avut sansa sa-l intalnesc pe Neale Donald Walsch la Chisinau in 2007, unde a sustinut un workshop minunat pe tema mesajelor din celebrele ‘Conversatii cu Dumnezeu’, carti cu care rezonasem profund. M-am regasit in ele cu bucurie, le-am simtit imediat ca adevar, sufletul meu a tresarit incantat. Mi s-a parut atunci ca un miracol sa-l cunosc de aproape pe Neale Donald Walsch, nu ma asteptam, de abea citisem cartile. A fost o bucurie imensa pentru mine. E o prezenta foarte placuta, vorbeste natural si pe inteles despre ceea ce este natural si adevarat. L-am ascultat cu nesat, mai multe am constientizat , perspectivele s-au largit si clarificat. A fost o intalnire profund implinitoare. De atunci, viata mea a intrat pe un traseu care mi-a adus bucurie si schimbare minunata. Cartile lui Neale Donald Walsch si mesajele lui zilnice m-au ajutat sa ma transform, astfel incat sa–mi orientez viata pe traseul fericirii – starea noastra naturala de a fi si adevaratul succes! M-au ajutat sa recunosc Adevarul si sa inteleg care sunt resursele pentru a-mi trai viata la potentialul maxim , ca si Creator. M-au ajutat sa evoluez, m-au incurajat, m-au ghidat, m-au lamurit despre ‘secretele’ unei vieti implinite si cum sa le aplic. Mesajele lui ma inspira si astazi. Multumesc din suflet Neale! God bless you!“
Eugenia Berdan, voluntar la Humanity’s Team Romania

“Pana in momentul in care l-am citit pe Neale Donald Walsch, viata mea era in bataia vantului. Eram interesat de dezvoltarea mea personala, insa nu evoluam deoarece respingeam ideea de Dumnezeu, datorita faptului ca nu puteam sa accept ideea Unui Dumnezeu care ne iubeste neconditionat, dar in acelasi timp ne pedepseste crunt si are asteptari de la noi. Neale Donald Walsch mi-a aratat ca Dumnezeu exista si este doar iubire, plin de umor si ca singurul lucru pe care il doreste de la noi este sa fim fericiti. In momentul in care am inteles asta, dezvoltarea mea personala a capatat sens si am simtit o evolutie fantastica in toata fiinta mea, deoarece dezvoltarea personala inseamna in primul rand intelegerea faptului ca suntem Unul cu Dumnezeu.”
Tudor Stoica, voluntar la Humanity’s Team Romania

Sponsorizeaza prezenta Romaniei la intalnirea anuala a coordonatorilor Humanity’s Team din Africa de Sud achizitionand un bilet la evenimentul anului “Succes si stare de bine” cu Neale Donald Walsch! Un procent din fiecare achizitie este donat catre Humanity’s Team Romania in sprijinul activitatii sale non-profit.

Viziteaza PAGINA EVENIMENTULUI  pentru a afla programul, preturile si alte detalii importante.

Nu pierde ocazia sa-l intalnesti pe Neale Donald Walsch la Bucuresti, dupa 19 ani de la publicarea primului volum al cartii “Conversatii cu Dumnezeu”.

Contact: contact@humanitysteam.ro

Afish-Walsch-_-generic-mic

EVENIMENTE

Un raspuns pentru “Neale Donald Walsch in “Succes si stare de bine” la Bucuresti, 20 – 21 mai 2014!”

  1. Marcela Blajina says:

    As dori sa particip, doresc amanunte.

Lasa un comentariu