Mirela Păduraru, singura reprezentantă a României la Conferinta Internationala Invest for the Future#Success, Croaţia

Mar 24, 2014 No Comments by

Mirela Păduraru, consultant de imagine, trainer în cosmetică şi machiaj, a fost singura reprezentantă a României la evenimentul Invest for the Future#Success, organizat în perioada 7-9 martie, 2014, în Zagreb, Croaţia, de către IFTF, organizaţie internaţională dedicată susţinerii femeilor antreprenor, patronată de Hillary Clinton.
1622467_672161399508331_2127305849_o

Evenimentul a reunit peste 100 de participante, femei de afaceri, cercetători, specialişti din Albania, Bosnia Herzegovina, Canada, Croaţia, Georgia, Ungaria, Kosovo, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Turcia, SUA şi Marea Britanie. Din programul conferinţei au făcut parte prezentarea unor exemple de succes reunite in jurul unor tematici precum Succesul unui startup, de la idei la oportunităţi, Networking strategic, Succesul atunci când învăţăm din greşeli, dar şi sesiuni de mentoring.

La IFTF#SUCCESS 2014 Zagreb, Mirela Paduraru a sustinut prezentarea

“IMAGE – Imaginea de succes pentru femeile de afaceri” –  avand o tema cat se poate de actuala si care aduce in prim plan una dintre provocarile femeilor antreprenor de pretutindeni: cum se poate construi o imagine ireprosabila, pentru un impact favorabil si un succes cat mai mare in afaceri.

“O imagine bine construită se bazează atât pe aspectul fizic, cât şi pe stilul personal”, apreciaza Mirela Paduraru. Participantele la conferinta au primit sfaturi valoroase despre cum isi pot evidentia intr-un mod cat mai avantajos principalele lor calitati, care este legatura stransa dintre vestimentatie si machiaj, cum pot transmite un mesaj corect, ce reflecta cu adevarat personalitatea celei ce il poarta, dar si care sunt principalele greseli ce pot fi cu usurinta evitate in acest domeniu.

1962751_672123202845484_1547016866_n

Conferinţa a avut drept obiective crearea unui mediu de învăţare şi networking. Cu această ocazie, au fost făcute publice rezultatele unui proiect inedit, Visual Stories of Female Entrepreneurship, o expoziţie ce a reunit 56 de imagini din 15 ţări diferite, reprezentând femei antreprenor surprinse în ipostaze relevante pentru activitatea lor.

Expoziţia a fost inaugurată în ajunul Zilei Internaţionale a Femeii, printr-o conferinţă de presă unde a fost prezentă, în panelul de speakeri, şi Mirela Păduraru, alături de Excelenţa Sa Kenneth Merten – Ambasadorul SUA în Croaţia, Ministrul Dražen Pros – Ministerul Afacerilor Mici şi Mijlocii din Croaţia, Tina Lee Odinsky Zec – Project Manager IFTF si Maja Martinovic – Vice-Decan Zagreb School of Economic and Management, co-organizatorul evenimentului.

1978622_672125069511964_1273962329_n

Despre Invest for the Future
Misiunea Invest for the Future este aceea de a le oferi femeilor antreprenor instrumentele necesare pentru a aduce o schimbare pozitiva in mediul economic al tarii unde activeaza, oferindu-le acces la resurse, programe de mentoring si organizatii profesionale, proiecte educationale si burse. Patronata de Hillary Clinton si reunind in fiecare an personalitati de marca din mediul economic si educational, Invest for the Future este o retea creata pentru a imbunatati situatia economica a femeilor din Europa de Sud si Est si din Eurasia prin invatare, networking si oportunitati de a-si dezvolta afacerea.


Despre Mirela Paduraru (www.mirelapaduraru.ro)

Mirela Paduraru este consultant de imagine, trainer cosmetica si machiaj profesional. Pe langa make-up, Mirela Paduraru are specializare in cosmetica, designul sprancenelor si tehnici de intinerire. Se numara printre putinii consultanti din Romania specializati in schimbari de look progresive, consiliere estetica si visagim. In anul 2013, a fost primul specialist roman premiat de Gina Brooke – make-up artistul Madonnei – pentru merite deosebite in promovarea brandului Intraceuticals, preferatul vedetelor de la Hollywood.

Press: Dana Tudor, Chief Inspired Officer, Buticul de Inspiratie

0726.55.55.64; dana@buticuldeinspiratie.ro

EVENIMENTE
Nici un raspuns pentru “Mirela Păduraru, singura reprezentantă a României la Conferinta Internationala Invest for the Future#Success, Croaţia”

Lasa un comentariu