Lansare Revista SOLISIS, revista spirituala adresata celor interesati de cunoasterea de sine, 21 februarie 2013, Libraria Bastilia

Feb 12, 2013 No Comments by

Centrul SOLISIS anunta lansarea Revistei Solisis, care va avea loc joi, 21 februarie, ora 18.30, la Libraria Bastilia.

In fiecare zi asistam la un bombardament cu informatii agresive, violente, care hraneste la randul lui violenta si agresivitatea  in oameni. Ne-am gandit ca e nevoie de o alternativa, e nevoie de informatie care sa ajute oamenii sa iasa din stransoarea emotiilor negative, care sa ajute oamenii sa se elibereze de frica, suparare,rusine, critica si multe altele.

In revista Solisis, vorbim despre iubire neconditionata, experienta divinului din interiorul fiecaruia dintre noi. A intra in contact cu o alta realitate, cu o alta energie, ne ajuta sa ne apropiem de acea energie.

Pentru ca lucrurile inspre care ne indreptam atentia determina ceea ce simtim, ceea ce facem si starea noastra interioara.

Vei intra in contact cu imagini pline de lumina si vei explora intelesurile adanci ale textelor care iti vorbesc despre esenta ta.

Vom fi insotiti de muzica buna, lira, bol tibetan, harpa si alte instrumente magice din traditia spirituala a timpurilor.

Despre Centrul SOLISIS

La Centrul SOLISIS dezvoltam cursuri  si seminarii pentru cei care isi pun intrebarea „cine sunt eu dincolo de aparenta fizica?”, „ce inseamna viata dincolo de ceea ce pare”, „cum pot manifesta divinul din mine?”, „cum ma pot elibera de gandurile si emotiile negative si dureroase?”.

Aici căutam creșterea noastră în conștiință. Să înțelegem cine suntem. Să ne vindecăm într-un mod conștient pe plan emoțional, mental și fizic. Sa traim starea de armonie interioara.

Putem face ceva! Depinde doar de noi insine.

Revista este accesibila gratuit oricui in format on line si va fi trimisa abonandu-va la ea la office@solisis.org

Urmareste pe facebook intalnirile, fragmente din cursuri, atelierele la: http://www.facebook.com/centrul.solisis

Centrul Solisis se afla in zona Mariott, informatii suplimentare la: www.solisis.org , 0747540982

Poster Eveniment Lansare Revista Solisis

EVENIMENTE
Nici un raspuns pentru “Lansare Revista SOLISIS, revista spirituala adresata celor interesati de cunoasterea de sine, 21 februarie 2013, Libraria Bastilia”

Lasa un comentariu