Invitatie la un dublu eveniment – conferinta si lansare carte: Vindeca-te descoperind cauzele emotionale ale afectiunilor tale!

Sep 11, 2012 No Comments by

Motto:

,,Tot ceea ce nu poate fi spus in cuvinte, poate fi strigat cu ajutorul trupului nostru.,,

– Jacques Salomé-

Editura Ascendent te invita cu drag, joi 4 octombrie intre orele 18.30-20.30 , intr-o locatie speciala din Bucuresti – Crystal Palace Ballroom-sala Atena, la un dublu eveniment: conferinta si lansare de carte.

Conferinta abordeaza un subiect de actualitate pentru fiecare din noi – legatura stransa intre boala si factorii emotionali, mentali, psihologici si relationali care stau la originea acesteia.

Din ce in ce mai multi oameni incep sa accepte acest adevar : boala nu este un accident sau un incident negativ in viata noastra ci este o veriga dintr-un lant cauzal al disfunctionalitatilor aparute in relatia cu noi insine ori cu ceilalti, al dificultatilor de a ne rezolva anunite conflicte interioare, al unei insuficiente satisfaceri a nevoilor fiintei noastre .

Boala nu este un ,,ghinion,, , o ,,nesansa ,, , o ,,pedeapsa,, , ea este este un mesaj vigilent si la timpul potrivit pe care corpul, ca aliat al nostru, ni-l transmite pentru a ne ajuta sa reglam , sa rezolvam, sa vindecam situatiile dificile din existenta noastra.

Important este sa invatam limbajul corpului nostru, sa invatam sa-i interpretam semnalele de alarma, sa descoperim cauza bolii ca un prim si poate cel mai important pas spre vindecare !  Iata , in cateva cuvinte, esenta a ceea ce veti incepe sa invatati la evenimentul la care sunteti invitati .

Subiectul va fi abordat in cadrul conferintei de cei trei invitati speciali din trei unghiuri diferite:

Cristiana Alexandra Levitchi- psiholog-psihoterapeut va prezenta tema din perspectiva psihosomaticii

Claudia Jimeno Beltran– trainer si consultant in comunicare relationala prin Metoda ESPERE® creata de Jacques Salomé va prezenta din perspectiva centrata pe relatie a Metodei ESPERE®

Luminita Baltaretu, practician in metoda Asculta-ti corpul creata de Lise Bourbeau, va prezenta pe baza

ideilor si conceptelor metodei mentionate.

Iar ca o exemplificare a acestei viziuni din ce in ce mai raspandite privind originile emotionale, mentale, psihologice, relationale ale bolilor , va fi cartea Marele dictionar al cauzelor subtile ale bolilor, autor Jacques Martel, publicata la Editura Ascendent.

 Lansarea va avea loc cu ocazia conferintei si va fi prezentata de Clara Toma, editorul cartii .

Detalii despre prezentatorii invitati, despre partenerii evenimentului – Asociatia Lumina si Claritate si Centrul Amaneser, despre metodele mentionate , harta locatie cat si fragmente din cartea ce va fi lansata, puteti gasi in fisierul atasat.

Pretul conferintei este de 60 lei.   Locurile se ocupa in ordinea rezervarilor ferme.

Inscrierile la acest eveniment se fac pana la data de 1 octombrie 2012, la e-mail

clara_ascendent@yahoo.com sau la tel 0747085371

!!! Fii unul dintre primii 100 de participanti inscrisi la conferinta si vei primi GRATUIT cartea Marele Dictionar al cauzelor subtile le bolilor (costul de catalog al acestei carti este de 60 lei).

 

Celelalte persoane care participa la conferinta, pot achizitiona cartea cu un discount de 25% fata de pretul de catalog .

Daca nu poti sau nu doresti sa participi la conferinta, te invitam dupa conferinta, la ora 20.00, la prezentarea si lansarea cartii , putand beneficia de discountul de 25% din pretul de catalog.

Toti participantii la conferinta si/sau la lansarea cartii vor primi cate un cadou–surpriza din partea  Editurii Ascendent si a partenerilor acesteia !

Pentru abonatii Body Mind Spirit Magazine 10% reducere pentru participarea la conferinta si 25% la achizitionarea cartii

Sunteti  asteptati cu drag sa ne bucuram impreuna de acest eveniment special !

Clara Toma ,

Editura Ascendent, www.edituraascendent.ro

Tel   0747085371, office@edituraascendent.ro

EVENIMENTE
Nici un raspuns pentru “Invitatie la un dublu eveniment – conferinta si lansare carte: Vindeca-te descoperind cauzele emotionale ale afectiunilor tale!”

Lasa un comentariu