Invitatie eveniment: Descopera-ti nevoile, recunoaste-ti Resursele, exprima-TE autentic!

Noi 12, 2013 No Comments by

Editura Ascendent  te invita cu drag, miercuri, 20 noiembrie intre orele

18.30-20.30 , la Salon Inlight din Bucuresti , str. Paraschiva Gherghel 14, la un eveniment special, in care trei speak-eri  abordeaza in conferinta subiecte de actualitate pentru fiecare din noi – comunicarea si evolutia personala din unghiuri diferite.

,,(Re)Cunoaste-Te, Exprima-Te, devino ceea ce Esti ! ,, – acesta este titlul prezentarii prin care Clara Toma va expune cateva repere  pentru a ghida catre descoperirea unor modalitati potrivite pentru o comunicare mai autentica si mai eficace cu Sine si cu cei din jur, din perspective metodei ESPERE, create de Jacques Salome.

Sub titlul ,,Calea spre noi nu are scurtaturi,, , Cristiana Alexandra Levitchi va prezenta o serie idei de referinta privind modalitati de cunoastere de sine, de depasire a unor conflicte interioare, de ameliorare a unor situatii dificile, de gestionare a unor crize personale sau relationale. ,,Descopera-ti nevoile , respecta-Te!,, – este ceea ce propune ca abordare Luminita Baltaretu, consilier in dezvoltare personala, practician al metodei Asculta-ti corpul din perspectiva metodei mentionate, creata de Lise Bourbeau.

Pretul conferintei este de 50 lei. Locurile se ocupa in ordinea rezervarilor ferme.

! Primele 30 de persoane inscrise la conferinta vor primi la intrare un cadou constand in carti si reviste de dezvoltare personala in valoare de 30 lei.

!!! Dupa conferinta va avea loc relansarea on-line a revistei de dezvoltare personala si comunicare Sens si Consens, ocazie cu care participantii la conferinta vor primi cadouri–surpriza din partea Editurii Ascendent si a partenerilor acesteia . Participantii vor putea achizitiona carti de dezvoltare personala si comunicare cu discounturi si bonusuri  ! Inscrierile la acest eveniment se fac pana la data de 19 noiembrie 2013, la

e-mail: inscriere@edituraascendent.ro sau la tel 0747085371

Detalii despre prezentatorii invitati, care vor sustine conferinta : Clara Toma – editor, manager al Editurii Ascendent, trainer acreditat, formare in metoda ESPERE, licenta in comunicare, autor a numerase carti si articole in domeniul autocunoasterii , comunicarii si dezvoltarii personale. Blog personal : www.exprimari.wordpress.com  Cristiana Alexandra Levitchi – psihoterapeut si psiholog clinician, autor a numeroase carti si articole de specialitate. Mai multe detalii – pe site-ul sau www.sensart.ro Luminita Baltaretu, consilier in dezvoltare personala, practician al metodei Asculta-ti corpul  creata de Lise Bourbeau. Site: www.luminitabaltaretu.ro

Sunteti asteptati cu drag sa ne bucuram impreuna de acest eveniment special !

EVENIMENTE
Nici un raspuns pentru “Invitatie eveniment: Descopera-ti nevoile, recunoaste-ti Resursele, exprima-TE autentic!”

Lasa un comentariu