Intrare gratuita – invitatie lansare carte in prezenta autoarei “Despre cancer. O carte care da speranta” autor Lise Bourbeau- 16 octombrie 2013

Oct 04, 2013 No Comments by

Lise Bourbeau va fi prezenta, va raspunde  intrebarilor si va da autografe.

…De ce o persoană care se hrăneşte bine, care nu bea, care nu fumează şi face exerciţii fizice zilnic, se îmbolnăveşte totuşi de cancer ?

…De ce o persoană căreia îi e frică de  boală o atrage în timp ce o alta care are aceeaşi frică nu se îmbolnăveşte ?

…De ce unii din marii fumători nu fac cancer deşi este dovedit că fumatul este cauza principală a cancerului la plămâni ?

…De ce există din ce în ce mai multe forme de cancer deşi ştiinţa pare să facă atâtea progrese ?

Iată câteva întrebări pe care poate ţi le pui, sau poate că mai sunt şi altele asemănătoare pe care le auzi în jurul tău.

Editura Ascendent si Asociatia Lumina si Claritate te invita miercuri, 16 octombrie 2013, intre orele 14.30-16.00,la Crystal Palace Ballroom, sala Roma, unde vei afla chiar de la Lise Bourbeau, celebra scriitoare şi creatoare a metodei Ascultă-ţi Corpul, răspunsuri la întrebările tale legate de prevenirea sau vindecarea cancerului, de cauzele sale subtile.

  Cu ocazia lansării noii sale lucrări:

,,Despre cancer. O carte care dă speranţă,, (publicata de Editura Ascendent), autoarea Lise Bourbeau va susţine  o prezentare asupra :

–  legăturii dintre apariţia cancerului, a bolilor în general şi  credinţele, emoţiile, atitudinile noastre

–  modalităţilor prin care putem preveni cancerul sau îl putem vindeca

–  căilor prin care putem învăţa să înţelegem mesajele pe care corpul nostru ni le transmite

Prezentarea va conţine un timp alocat pentru răspunsuri la întrebările publicului .

Prin efortul organizatorilor şi cu sprijinul  firmei CRISTIM  în calitate de sponsor, participarea este GRATUITĂ,  în limita locurilor disponibile. Prezenţa la eveniment se poate face doar în baza rezervării ferme, la adresa de e-mail : office@edituraascendent.ro sau la tel 0747085371.

Odată cu trimiterea solicitării de rezervare puteţi trimite şi o întrebare legată de tema evenimentului.

Întrebările vor fi centralizate şi  autoarea  va selecta o parte din ele pentru a răspunde în cadrul evenimentului.

Prezentarea va fi urmată de o sesiune de autografe oferite de autoare celor care doresc să achiziţioneze noua carte.

Editura Ascendent  (www.edituraascendent.ro) oferă,  în cadrul acestui eveniment, fiecărui participant , discounturi la achiziţionarea de cărţi  cât şi alte cadouri ce constau în cărţi, reviste, invitaţii la seminarii, etc.

Vă aşteptăm cu drag la acest eveniment special !

În cazul în care dumneavoastră nu doriţi sau nu puteţi veni, vă rugăm să redirecţionaţi acest anunţ către acele persoane pe care le cunoaşteţi şi care sunt sau au fost atinse de cancer ori către membrii familiilor acesora.

Adesea, o informaţie care ajunge la timpul potrivit poate salva o viaţă !

Vă mulţumim pentru implicare,

Clara Toma şi Luminiţa Băltăreţu

Iata mai jos detaliile privind ajungerea la locatie,

Crystal Palace Ballrooms

198A Calea Rahovei, Bucharest

Phone: +40-31-403-85-00

www.crystalpalaceballrooms.ro

LOCATIA SE AFLA IN SPATELE PIETEI COSBUC, DENUMITA SI PIATA DE FLORI

– autobuz 117 – 3 statii de la Piata Unirii

– tramvai 32 – 3 statii de la Piata Unirii – dupa coborare mergeti aprox 5 minute pe jos in directia opusa sensului de mers al tramvaiului

– tramvai 23 – 2 statii de la 11 iunie

– autobuz 173

Variantele de traseu spre Crystal Palace Ballrooms sunt mai jos. TRASEU 1 Academia Romana – Sos. Panduri – Piata de flori George Cosbuc – Bd. Tudor Vladimirescu – Piata George Cosbuc SAU Academia Romana – Str. Progresului  (Trafic Greu) – Liberty Center – Calea Rahovei – Piata Cosbuc De la Academia Romana, pe soseaua Panduri (sau pe soseaua Progresului) se merge pana la intesectia cu Calea Rahovei. La intersectie se merge la stanga spre piata George Cosbuc (pe strada in unghi foarte strans cu cea pe care se afla linia de tramvai). Vis-à-vis de piata se afla Crystal Palace Ballrooms (Porta inalta deasupra careia se afla o firma luminoasa cu numele firmei).

TRASEU 2

Piata Unirii – Piata Constitutiei – Calea 13 Septembrie – Strada Uranus – Piata George Cosbuc De la Piata Unirii se merge inainte pana la Piata Constitutiei, apoi pe partea stanga a Palatului Parlamentului, pe Calea 13 Septembrie. Acolo se merge la stanga pe Str. Uranus pana la Piata George Cosbuc. Vis-à-vis se afla Crystal Palace Ballrooms (Porta inalta deasupra careia se afla o firma luminoasa cu numele firmei).

TRASEU 3

Piata Unirii – Bd. Regina Maria – Bd. George Cosbuc – Piata George Cosbuc De la Piata Unirii, mergand pe langa linia de tramvai, din dreptul Mitropoliei, la a 3-a intersectie se intra pe o strada (intr-un unghi foarte strans cu cea pe care se afla linia de tramvai) la dreapta. Intrand pe strada respectiva (Calea Rahovei), la o distanta de aproximativ 150 m, in partea stanga, se afla Crystal Palace Ballrooms (poarta inalta pe care scrie numele firmei).

Pentru orice alte detalii va rugam sa sunati la tel 0747085371

EVENIMENTE
Nici un raspuns pentru “Intrare gratuita – invitatie lansare carte in prezenta autoarei “Despre cancer. O carte care da speranta” autor Lise Bourbeau- 16 octombrie 2013”

Lasa un comentariu