Florentina Opriș împreună cu Asociația Pentru O Viață Sănătoasă organizează Duminică, 30 martie, ora 18:00 la Plaza Mall Romania, GALA PREMIILOR CONCURSULUI “MÂNUȚE ÎNDRĂGOSTITE”

Mar 27, 2014 No Comments by

Intră și tu în Comunitatea “Oamenilor care Iubesc” pentru o armonie perfectă între trup și suflet!

Pentru toți cei care iubesc, pentru toți cei care au sufletul sensibil și nu au uitat să le pese, sau să-și manifeste dragostea, Florentina Opriș și Asociația Pentru O Viață Sănătoasă organizează evenimentul Decernării Premiilor Concursului “Mânuțe îndrăgostite”, Duminică, 30 martie, ora 18:00 la Plaza Mall Romania.

Vino cu perechea ta, alături de alți 3 susținători pentru a te bucura de concursurile și surprizele pregătite de organizatorii acestui eveniment! Vom învăța despre cel mai frumos sentiment, DRAGOSTEA, alături de invitați de marcă aduși special pentru voi!

Cine poate fi perechea ta? Persoana la care tii cel mai mult: iubitul, iubita, mama, tatăl, fratele, sora, un prieten de suflet, bunicii, oricine pe care îl/o iubești din toată inima!

Pentru detalii, vizitați https://www.facebook.com/manuteindragostite!

Juriul este format din invitați de marcă, printre care se numără: Acad. Ovidiu Bojor, Prof. Constantin Dulcan, Dana Săvuică, Rita Mureșan, iar evenimentul va fi prezentat de Florentina Opriș. Premiile sunt asigurate de Flormar Cosmetics, Bali Spa, FruFru și Salonul La Biblioteque. Juriul va premia fotografiile trimise in concurs!

Participanții sunt așteptați cu multe surprize, concursuri cu premii, multă bună dispoziție și nu în ultimul rând, cu cele mai frumoase discursuri despre viata implinita din partea invitaților.

Vă așteptăm să fiți alături de noi!

manute

EVENIMENTE
Nici un raspuns pentru “Florentina Opriș împreună cu Asociația Pentru O Viață Sănătoasă organizează Duminică, 30 martie, ora 18:00 la Plaza Mall Romania, GALA PREMIILOR CONCURSULUI “MÂNUȚE ÎNDRĂGOSTITE””

Lasa un comentariu