Evenimentul “Fire up you power” 24 mai 2014 Bucuresti

Feb 07, 2014 No Comments by
  • Vrei să-ţi descoperi adevăratul potenţial?
  • Vrei să-ţi construieşti o starea mentală de învingător?
  • Vrei să-ţi definești limitele și să le depășești?

VINO LA EVENIMENTUL FIRE UP YOUR POWER – BRUNO MEDICINA

 

O ZI TE POATE DUCE LA UN NIVEL SUPERIOR!

*Firewalking inclus

24 mai 2014, Crystal Palace Ballrooms

Ai mers vreodata pe un covor de cărbuni încinși, desculț? O data în viață trebuie sa faci asta! Și pe 24 mai ai ocazia, la București. Extreme Training organizează a patra sesiune a evenimentului Fire up your Power. Peste 500 de persoane au ales sa treacă prin încercarea aceasta la edițiile anterioare. Încercare pe care, ulterior, au numit-o “experiență de neuitat”, “o zi extraordinară”, “un eveniment unic”.

Cum te poate duce o zi la un nivel superior?

“Atunci când suntem relaxaţi, focalizaţi şi determinaţi, intrăm într-o stare mentală în care succesul este inevitabil.” Bruno Medicina

“Industria succesului” este una din cele mai floride şi discutate concepte ale lumii. Se pare, însă, că mereu ceva ne scapă, ceva acţionează împotriva noastră şi suntem mereu în căutare de următoarea tehnică, următorul secret care ne va garanta bani, succes şi fericire.

Ceea ce trebuie să înţelegem este că suntem programaţi genetic să fim “maşini pentru succes” şi că fiecare dintre noi obţine sau atrage EXACT ceea ce îşi doreşte; dar nu ceea ce îşi doreşte la nivel conştient, ci ceea ce îşi doreşte partea cea mai adâncă a psihicului nostru, subconştientul. Dacă nu avem curajul să înfruntăm partea aceasta ascunsă, ne vom găsi mereu în situaţia de a hotarî un lucru şi de a face altul, de a fi mereu în conflict şi luptă cu noi înşine.

Extreme Training te invită la un eveniment deosebit susținut de Bruno Medicina la București. Un eveniment care te ajută să-ți depășești limitele și să înțelegi și mai bine ce trebuie să faci astfel încât să îți atingi obiectivele, să ai ceea ce îți dorești, să găsești echilibrul în viața personală și profesională.

Cui se adresează Fire up your Power?

  • persoanelor care vor să-și testeze și să-și depășească limitele;
  • persoanelor care vor să-și descopere și să-și dezvolte potențialul;
  • persoanelor care au funcții de conducere sau care aspiră la una;
  • persoanelor care doresc să depășească barierele comunicării formale;
  • tuturor celor care doresc să se dezvolte în cadrul organizației;
  • persoanelor care doresc să acumuleze experiență în arta puterii informale;
  • persoanelor care doresc să particpe la un seminar inedit.

Iată câteva păreri de la edițiile anterioare:

Oana NeguțA fost o zi extraordinară pe care o să mi-o reamintesc cu mare plăcere! Am conștientizat că dacă îți dorești ceva cu adevărat, poți realiza! Cu toții avem un potențial extraordinar, dar pe care nu îl folosim la maxim! Voi reveni cu mare drag la acest eveniment!

Nicoleta SîrbuMă bucur că am participat la acest eveniment. Mi-am demonstrat că îmi pot învinge limitele și teama!

Marian DuțăUn eveniment unic, mult aşteptat care te ajută să scoți la iveala adevarata ta valoare; conștientizarea că limitele sunt doar obstacole “montate” de noi.

Dana: A fost extraordinar, mersul pe cărbuni incinși… nu credeam că oricine poate să facă asta. A fost o experiență de neuitat. Felicitări organizatorilor!

Cum te înscrii și costul participării:

Înscrierile se fac pot face online, pe site-ul dedicat evenimentului prin click aici sau telefonic la numarul: 0737 511 511 (Vera Purdel – Extreme Training).

Costul participării diferă în funcție de perioada înscrierii. Acum este disponibil cel mai mic preț: 395 lei / persoană sau 295 lei / persoana dacă vii împreuna cu una sau mai multe persoane. Aceste prețuri sunt valabile pentru înscrierile care se fac până la data de 28 februarie 2014.

Extreme Training

http://www.traininguri.ro/

 

fireupyourpower

CURSURI, EVENIMENTE
Nici un raspuns pentru “Evenimentul “Fire up you power” 24 mai 2014 Bucuresti”

Lasa un comentariu