Evenimentul caritabil intitulat “Un Martisor, O Bucurie!” la Casa Snagov – Casa de ingrijire pentru varstnici

Feb 05, 2013 2 Comments by

Casa Snagov – Casa de ingrijire pentru varsnici -, care apartine Fundatiei Sf. Ioan, organizeaza in data de 28 februarie 2013, orele 15.00, evenimentul caritabil intitulat Un Martisor, O Bucurie!

Organizarea acestui eveniment are drept scop principal strangerea de hainute, dulciuri, fructe, jucarii s.a., care sa fie donate catre copii din centrele de plasament si catre batranii din azilurile de stat.

Cei care vor da curs invitatiei noastre, se pot bucura de prezenta doamnei Geta HEIMERL, psiholog si scriitor, care va sustine un workshop despre “Remodelarea moleculei de ADN prin muzica si cuvant”, introducandu-ne, in acelasi timp, in lumea Povestilor cu Ingeri scrise chiar de ea, de prezenta domnului Gheorghe IOVU denumit si “doctor de suflete” prin muzica terapeutica, de inspiratie divina, pe care o creeaza si interpreteaza, dar si de prezenta doamnei Cristina G. HLUSAK –  maestru cu Certificat de Știință ThetaHealing®, de la Institutul de Cunoaștere THInK (ThetaHealing® Institute of Knowledge) din SUA, Idaho Falls.

Geta HEIMERL

Psiholog si scriitor, colaboreaza cu reviste din Europa, Australia, Romania.

A editat mai multe CD-uri ca scriitor.

Colaboreaza cu Centrul Gifted Education pentru copii supradotati, unde preda “Abilitati lingvistice – inteligenta lingvistica”.

Iubeste munca alaturi de copii, creeaza pentru ei, dorind ca prin ceea ce le daruieste sa le dezvolte inteligenta emotionala, abilitatile intelectuale, creativitatea si spiritul de echipa.

Scrie in special povesti cu talc, adresate atat capiilor, cat si adultilor.

Despre ele, oamenii spun ca ii ajuta sa gaseasca raspunsuri  la intrebarile lor, cat si sa se dezvolte personal, uneori cu functie vindecatoare, alteori de cunoastere.

Este cunoscuta si apreciata in cercurile povestitorilor, a celor care daruiesc prin cuvinte sensuri si speranta vietii. A editat 6 albume cu povesti, a avut si are emisiuni la radio si TV, spectacole , are prezente active la  diverse sompozioane si congrese, intalniri cu mici si mari in case de copii, scoli, gradinite, aziluri de batrani. Intretine o activitate sustinuta in promovarea limbii si a creatiei romanesti.

Pe Geta Heimerl, o puteti gasi pe: http://www.povesteata.ro/– povesti pentru a creste, a cunoaste, a iubi, a vindeca

Gheorghe IOVU

Pina in prezent a editat 11 albume, ultimele doua, Best Of si Meditatie fiind imprimate la New York. Are emisiuni la televiziune si nu exista simpozion sau congres de terapii complementare unde sa nu fie invitat. Cinta cu aceeasi bucurie atit intr-o sala de spectacol, pentru sute de oameni, cit si pentru unul singur. Muzica domnului Gheorghe Iovu i-a ajutat pe multi sa-si gaseasca calea, sa-si doreasca sa traiasca, sa creeze la rindul lor. Dupa melodiile sale au fost scrise povesti, poezii, s-au pictat tablouri, dar, poate, cel mai important este faptul ca omul, ascultind aceasta muzica, se recunoste asa cum este: fiinta divina.

Gheorghe Iovu a mai sustinut concerte in America, Germania, Spania, Italia, Franta, Ungaria.

Sustine concerte in sali de spectacol, dar are si un gen de intilniri ale sufletului, de neuitat, in case de copii, spitale, aziluri de batrini, parcuri, si in care, de multe ori, a avut-o alaturi pe Geta Heimerl.

Pe Gheorghe Iovu, il puteti gasi pe: http://www.gheorgheiovu.com/,   http://www.gheorgheiovu.ro/

Cristina G. HLUSAK

În 2008, Cristina G Hlusak a obținut diploma de Maestru cu Certificat de Știință ThetaHealing®, de la Institutul de Cunoaștere THInK (ThetaHealing® Institute of Knowledge) din SUA, Idaho Falls. Cristina G Hlusak prezintă Theta Healing de mulți ani, în multe locuri din lume, inclusiv în România !

Pe plan profesional, Cristina G. Hlusak şi-a început cariera ca inginer constructor în Bucureşti, România. A fost căsătorită cu unul dintre cei mai mari arhitecți ai lumii, Robert P Hlusak, care a realizat mari construcții în lume, printre care Hotelul Venițian din Las Vegas și Macau, China. De la Robert a învățat să pună în practică tot ceea ce a studiat în București. Mai târziu, ca studentă a Universității Internaţionale de Business/Afaceri din Las Vegas, s-a mutat din Statele Unite în Regiunea Autoadministrată Macau din China, unde s-a alăturat Grupului Vaford Hong Kong, în calitate de consultant pentru dezvoltarea afacerilor în construcții.

Pe plan personal, Cristina G Hlusak a fost din totdeauna intuitivă. S-a dedicat de-alungul anilor călăuzirii şi sprijinirii dezvoltării personale şi spirituale, cu mult entuziasm. Astăzi, ca formator profesional în diverse terapii complementare și alternative, cariera sa urmează o cale complet diferită, oferind numeroase căi de îmbunătăţire a vieţii oamenilor.

Cristina G Hlusak colaborează cu Sonia Rossi, Preşedinte şi Fondatoare firmei My Life, cu sediul în Italia, cu care a organizat diverse conferințe și cursuri pentru Theta Healing cu Vianna Stibal, The Reconnection® cu Eric Pearl, Terapia cu Îngeri cu Doreen Virtue, Quantum Entrainment cu Frank Kinslow, Quantic Power cu Dr. Roy Martina, Past Life Regression cu Dr. Brian Weiss, Matrix Energetics cu Dr. Richard Bartlett, Human Design cu Dr. Nicholas Caposiena, Anthony Robbins, Leon Nacson, Louis Hay, Rosemary Altea, Dr. Wayne W Dyre, JJ Doctors & Dr. D Hurtak, Konstantin Korotkov, Dannion & Kathryn Brinkley, Raymond Moody, Lynn McTaggart, Gary Quinn, Neale Donald Walsch, Vincent Bridges, Dan Winter, James Twayman, Gregg Braden, James Redfield, Marlene Lombardi, și mulți alți autori.

Theta Healing este un sistem puternic de auto-dezvoltare, educație și conștiință aplicată.

Theta Healing ne ajută să conștientizăm că oricine dispune de capacități intuitive ce pot fi folosite pentru transformări spirituale, emoționale și fizice. Ca un mod de viață, Theta Healing ne ajută pe noi, familia și prietenii.

Theta Healing este o tehnică de lucru asupra convingerilor și sentimentelor, ne permite să identificăm blocaje, lucrând la toate nivelurile: de Bază, Genetic, Istoric și al Sufletului.

Pe Cristina G. Hlusak, o puteti gasi pe: http://www.thetahealing.ro/, http://www.arborele.ro/,                                                           http://www.naturallivingtree.com/

Cristina G. Hlusak isi ofera serviciile de voluntariat, impreuna cu studentii ei, specializati pe ThetaHealing, copiilor din centrele de plasament si batranilor din azilurile de stat etc..

Evenimentul din data de 28 februarie 2013, va avea loc la Casa Snagov ( str. Codrii Cosminului, nr. 4, Ghermanesti, Comuna Snagov, jud. Ilfov).

Ii invitam alaturi de parinti si pe copii, pentru a darui, cu bucurie, un martisor (hainute, dulciuri, jucarii, fructe etc.) celor care au mare nevoie!

Casa Snagov: www.camin-batrani.ro

EVENIMENTE

2 Responses pentru “Evenimentul caritabil intitulat “Un Martisor, O Bucurie!” la Casa Snagov – Casa de ingrijire pentru varstnici”

 1. Georgiana says:

  Superba iniţiativă, sa ne unim sufletele şi sa facem ce putem fiecare pentru cei nevoiasi, ei chiar au nevoie de noi! Cu mare stima….multumim Cristina Hlusak!

 2. Carmen says:

  Bravo pt initiativa! Gheorghe Iovu stiu ca vine special de la Timisoara. El a cantat in multe astfel de asezaminte. De cate ori este chemat spune “prezent”.
  Geta Heimerl este un alt suflet deosebit care stiu ca se ocupa cu mare daruire atat de varsnici cat si de copii. Povestile ei din “Lumea de Acasa” au un mesaj inalt si chiar pot fi numite “calauzitoare”. Oameni ca Geta si Ghita Iovu ar trebui invitati in cat mai multe locuri. Ei reusesc sa aduca liniste sufleteasca, speranta si dor de viata. Spectacolele lor chiar au magie…
  De d-na Cristina Hlusak aud acum pt prima data si o felicit ca a acceptat. Ma bucur pt activitatea dumneaei…E minunat ca cei trei si-au dat mana sufleteasca ca sa aduca fericirea in privirile batranilor. Intr-o zi si noi vom fi batrani…
  Felicit organizatorii pt idee si mai ales pentru efortul ca totul sa fie la un nivel cat mai inalt. Imi doresc sa ajung acolo si poate chiar voi reusi!

Lasa un comentariu