Eveniment Gratuit De Spiritualitate Si Autocunoastere In Bucuresti

Dec 07, 2012 No Comments by

Catalin Manea, autorul cartii “Totul din Intreg” va sustine un eveniment gratuit in Bucuresti, eveniment la care este invitat sa participe orice om care doreste sa afle cum isi poate mentine pacea interioara in fiecare clipa a vietii.

Evenimentul se va numi “Pace in Inima Ta” si va avea loc sambata, 15 decembrie 2012, incepand cu orele 19:00, in incinta Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, in amfiteatrul “Al. I. Cuza”.

Catalin Manea, autor si mesager spiritual, a decis sa ofere accesul gratuit la acest eveniment tocmai pentru a permite oricarei persoane sa ajunga din usurinta la informatiile oferite in mod neconditionat cititorilor si publicului larg.

“Toata cunoasterea pe care am primit-o de la Sursa Universala, a fost un adevarat Cadou Divin. Iar prin cartea Totul din Intreg, prin conferintele si evenimentele pe care le sustin, eu nu fac altceva decat sa ofer informatiile care mie mi-au transformat viata si perceptia asupra vietii.” – Catalin Manea

Desi va fi o discutie ampla, Catalin a stabilit cateva aspecte care vor fi atinse pe parcursul acestui eveniment. Iata, in mare, care sunt acestea:

  • Constientizarea si Acceptarea Fortei Cosmice;
  • Armonizarea constienta cu Ghidarea Cosmica;
  • Dobandirea si mentinerea pacii interioare;
  • Crearea constienta a realitatii;
  • Trezirea la Viata. La Adevarata Viata.

Capacitatea amfiteatrului “Al. I. Cuza” este de 300 locuri, iar inscrierile deja au inceput. Pentru mai multe detalii si pentru inscrieri, este disponibila pagina oficiala a evenimentul “Pace in Inima Ta”, care poate fi accesata la acest link:

Acest eveniment este dedicat tuturor oamenilor deschisi catre autocunoastere si descoperire de sine. Discutia se va desfasura pe parcursul a 2 ore si va avea ca scop principal crearea unei stari de pace si liniste interioara, care sa poata fi mentinuta in fiecare clipa a vietii.

Informatii de contact:
Catalin Manea
0724 210 286
contact@catalin-manea.com
www.catalin-manea.com

EVENIMENTE
Nici un raspuns pentru “Eveniment Gratuit De Spiritualitate Si Autocunoastere In Bucuresti”

Lasa un comentariu