Eveniment bebelu.ro – “Cum sa cresti un copil sanatos intr-o lume nesanatoasa”

Mar 12, 2012 No Comments by

In data de 03 aprilie 2012 www.bebelu.ro organizeaza conferinta“Cum sa cresti un copil sanatos intr-o lume nesanatoasa”, eveniment dedicat perioadei de crestere si dezvoltare a copilului, precum si adaptabilitatii la mediul exterior de viata. Aceasta isi propune sa dezbata diferite teme legate de modul in care parintii ar trebui sa se comporte in asa fel incat sa ii asigure copilului cele mai bune conditii pentru a creste sanatos si frumos.

Factorul „MEDIU” a reusit sa isi puna amprenta pe fiecare dintre noi, conducandu-ne intr-o lume nesanatoasa, plina de „impuritati” fizice si sociale. Tocmai de aceea, protejarea copilului in acest mediu reprezinta o preocupare pentru fiecare parinte inca din momentul nasterii sale. O alimentatie echilibrata, vizitele frecvente la medic si efectuarea investigatiilor de specialitate in fiecare perioada a vietii, tratamentele pentru sporirea imunitatii organismului, atentia sporita acordata produselor de ingrijire si cosmeticele pentru copii, dragostea pentru sport si miscare, investirea in educatia de calitate, participarea la cursuri psihologice care sa le ofere o buna adaptabilitate in mediul in care traim – toate constituie un mediu integrant pentru cresterea unui copil perfect sanatos fizic si psihic.

In cadrul conferintei “CUM SA CRESTI UN COPIL SANATOS INTR-O LUME NESANATOASA” vom initia teme de dezbatere destul de diverse referitoare la sanatatea copilului, alimentatiei, modul in care ar trebui alese produsele de ingrijire si cosmeticele pentru copii, importanta cremelor de protectie solara,  investitia in educatia de calitate, alegerea cursurilor potrivite pentru copii, alegerea sportului preferat, recoltarea celulelor stem in timpul nasterii, valoarea produselor bio, intarirea imunitatii organismului.

Evenimentul constituie un prilej de analiza incercand sa reuneasca experti de marca din domeniul sanatatii, companii din sectorul alimentatiei pentru copii, clinici medicale, companii producatoare a produselor de igiena si ingrijire pentru nou-nascuti, companii de recoltare celule stem, centre de gimnastica si cursuri pentru copii si  parinti, precum si un numar de aproximativ 100 de mamici dornice sa cunoasa toate aceste lucruri.

EVENIMENTE
Nici un raspuns pentru “Eveniment bebelu.ro – “Cum sa cresti un copil sanatos intr-o lume nesanatoasa””

Lasa un comentariu