De ce exista Vindecarea reconectiva acum, in aceasta perioada de mari transformari universale?

Apr 17, 2015 No Comments by

 

 

 

rec

 

 

 • Vindecarea Reconectiva este o forma de vindecare care se afla aici pe planeta pentru prima oara. Se considera ca ea poate sa ne reconecteze cu universul si cu esenta noastra divina nu numai prin intermediul unui set nou de frecvente ale vindecarii, ci si prin intermediul unei benzi de frecventa cu totul noua.
 • Vindecarea Reconectiva vine printr-o inteligenta superioara sau universala, iar rezultatul este acela care este cel mai potrivit, indiferent de ceea ce noi sau pacientul consideram, in mod constient, ca ar fi cel mai potrivit.
 • Vindecarea Reconectiva nu este Atingerea Vindecatoare, Atingerea Terapeutica sau Atingerea pentru Sanatate. Nu este Reiki, Johrei, Jin Shin, sau Qi Gong. Nu este nici o tehnica pe care ati intalnit-o pana acum. Vindecarea reconectiva nu este deloc o tehnica. Vindecarea reconectiva transcende tehnica.
 • Vindecarea Reconectiva depaseste cu mult ceea ce numim de obicei vindecare energetica. De asemenea, nu este vorba nici de „vindecare prin credinta”. Nu trebuie sa credeti in proces pentru ca el sa functioneze.

 

 

 

In partea a doua a interviului cu Dr. Eric Pearl, cel care a “descoperit” aceasta metoda extraordinara de vindecare, aflati care este caracteristica esentiala a vindecarii reconnective, precum si cum fiecare persoana poate deveni practician de vindecare reconectiva:

http://www.reconectarea.com/video/interviu-luat-dr-eric-pearl-de-catre-andra-ivanov

 

 

 • Vindecarea Reconectiva, asa cum prezinta Andra Ivanov, promoter al Reconectarii in Romania din 2007,  nu este nici o tehnica, nici o colectie de tehnici. Ea nu prea are de-a face cu reguli si cu proceduri.
 • VINDECAREA RECONECTIVA ESTE O NOUA STARE DE A FI. Ea devine voi. Voi deveniti ea. Si sunteti schimbati pentru totdeauna, cum afirma Dr. Eric Pearl.
 • Acest nou mod de vindecare se refera la un proces de evolutie.  Cand trecem in zona trans-senzoriala (adica dincolo de cele cinci simturi de baza pe care le avem), trecem intr-un taram in care co-existam cu o energie si cu o prezenta care depasesc ceea ce am cunoscut pana acum. 

   

 • Vindecarea Reconectiva nu inseamna un pacient intins pe masa si un vindecator care, aplecat deasupra lui, indruma energie in corpul acestuia, sau cauta zonele de congestie.
 • Vindecarea Reconectiva este o calatorie, nu un punct de sosire. Procesul nu se stinge, pur si simplu, atunci cand sedinta s-a incheiat, pentru ca nu se termina niciodata. Mereu poti sa progresezi; mereu poti sa fii mai bun. Sedintele continua adesea singure, dupa ce s-a incheiat perioada alocata.
 • VINDECAREA Reconectiva ESTE O CHESTIUNE CARE SE DECIDE INTRE PACIENT SI UNIVERS.

   

  Bucurati-va de aceste filme cu Dr. Eric Pearl, subtitrate in limba romana:

   

  http://www.reconectarea.com/categorie/video

   

  Articol realizat de Andra Ivanov, Preactician de vindecare reconectiva si Reconectare din 2007, Mentor pentru practicieni, Asistent in echipa Reconectarii, Instructor pentru programul “Reconectarea si copiii”. 

 

andra-ivanov

Tel: 0723694584; Email: andraiv@yahoo.com; www.reconectarea.com

seminarele-reconectarii-eric-pearl

 

CURSURI, EVENIMENTE
Nici un raspuns pentru “De ce exista Vindecarea reconectiva acum, in aceasta perioada de mari transformari universale?”

Lasa un comentariu