Workshop – Secretul sufletului pereche, 13-14 septembrie 2013, București

Sep 06, 2013 No Comments by

Acum ai 100 de bilete la preț promoțional !!!

Rezerva-ți un loc în sală: 13-14 septembrie 2013, București

 

Singur s-ar putea să nu reușești niciodată!

Dragostea e lucru complicat, iar în secolul 21 părem din ce în ce mai neajutoraţi atunci când vine vorba despre clădirea unei relaţii de cuplu. Pentru cei interesaţi să afle ce greşeli fac în viaţa personală, scriitoarea americană Arielle Ford va susţine săptămâna viitoare, la Bucureşti, un seminar intitulat „Secretul Sufletului Pereche“

Probabil că mulţi dintre noi am ajuns, la un moment dat, să încheiem o poveste de dragoste din pricina anumitor probleme, iar aceste motive să ducă şi la destrămarea următoarelor relaţii, ca într-un coşmar fără sfârşit.

În opinia lui Arielle Ford, acesta este un tipar relaţional care dacă nu e conştientizat şi modificat ne va împiedica să avem o relaţie împlinită pe viitor.  Această teorie, dar şi multe alte răspunsuri la întrebări care ne frământă atunci când nu reuşim să ne găsim sufletul pereche, vor face obiectul semniarului pe care Arielle Ford îl va susţine în zilele de 13 şi 14 septembrie, la hotelul Grand Continental din Capitală.

 

Tehnicile şi procedeele care vor fi prezentate în cadrul evenimentului sunt menite să ajute la depăşirea unor obstacole emoţionale pe care fiecare dintre noi le dezvoltă în cadrul unei relaţii, motiv pentru care ajungem să ne sabotăm fără să realizăm acest lucru.

 

Multe dintre tehnicile pe care autoarea americană le va prezenta publicului român nu se regăsesc şi în cartea „Secretul sufletului pereche“, volum devenit bestseller internaţional, tradus în 22 de limbi. Arielle Ford a avut o carieră de succes ca agent literar şi consultant de marketing în SUA, ea fiind cea care i-a ajutat să se lanseze pe Deepak Chopra, Jack Canfiled şi Mark Victor Hansen, creatorii seriei de succes „Supă de pui pentru suflet“, dar şi pe Neale Donald Walsch, autorul volumelor „Conversaţii cu Dumnezeu“ .

 

Totul pornește de la tine și numai tu poți schimba ceva. Dar întâi ai nevoie să înveți de la cineva care a descoperit cum să facă asta.

 

Programul workshop-ului: Vineri, 13 septembrie 18:00 – 21:00

Sâmbătă, 14 septembrie 10:30 – 12:30; 14:00 – 17:00

Costuri de participare: Bilet Standard: 295 lei in loc de 495 lei

Locație: Grand Hotel Continental

Află mai multe detalii pe : www.discoveryourself.eu sau la 0729 748 730, 0757139 930

poster

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Workshop – Secretul sufletului pereche, 13-14 septembrie 2013, București”

Lasa un comentariu