Workshop de Vindecare Ancestrala prin Teatru Dinamic 1-3 februarie 2013, Bucuresti

Ian 29, 2013 No Comments by

Noutatea si unicitatea workshop-ului de Vindecare Ancestrala prin Teatru Dinamic, consta in faptul ca nici unul din participanti nu stie povestea si nici rolul pe care il joaca in poveste. In acest fel, se da glas acelor probleme care sunt profund suspendate in istoria de familie si care actioneaza “din fundal” in viata participantului, fara ca acesta sa isi dea seama.

Teatrul Dinamic este o metoda dezvoltata in 2003 de catre Mark Wentworth (Marea Britanie) si Filipe de Moura (Portugalia). Diferenta dintre Teatrul Dinamic si alte metode de vindecare ancestrala/familiala (precum Constelatii de familie, Psihodrama, etc) este ca isi propune sa creeze un cadru si o experienta care sa ajute cursantul sa devina un canal cat mai curat prin care informatia ancestrala sa iasa la suprafata.

Prin Teatru Dinamic se re-creeaza istoria de familie, fara ca aceasta sa fie in vreun fel alterata de propria viziune, de credintele, convingerile sau filtrele personale ale cursantului sau ale celorlalti participanti.

Este o metoda prin care se da glas autentic vocilor si probemelor sufocate de timp si ne-exprimate de generatii intregi. Din cauza filtrelor mentale (generalizare, distorsionare si eliminare), a experientei unice de viata a indivizilor si a convingerilor/credintelor personale se poate interveni si chiar modifica cauza adevarata a  problemelor puse in scena de catre cursanti.

Prin Teatru Dinamic, fiecare stramos ori membru de familie (in viata sau nu), isi poate “gasi o voce” care sa nu interfereze cu gandurile/emotiile/trairile personale ale cursantului. In fiecare din procesele ghidate in experienta de vindecare, cursanti dau frau liber trairilor, gandurilor, simturilor si tuturor emotiior care trec prin ei in acel moment. Astfel, acea voce isi gaseste cale libera de exprimare, scotand la suprafata tot ceea ce fusese incatusat vieti sau generatii intregi.

Unicitatea si eficienta metodei de vindecare prin Teatru Dinamic consta in faptul ca ajuta fiecare participant sa devina un canal perfect care permite o curgere naturala si nedistorsionata de judecatile personale. Spatiul de sustinere al eliberarilor participantilor se afla printre cele mai importante aspecte ale calatoriei de vindecare. Spatiul este in permanenta sustinut si curatat pentru ca tot ceea ce se elibereaza sa fie integrat si/sau transmutat intr-o vibratie mai inalta. In acest fel, integritatea fizica, emotionala si spirituala a cursantilor ramane intacta. Eliberarea de trauma, de probleme sau de suferinta se produce intr-un spatiu care sa sustina si sa permita vindecarea fara a creea noi traume.

Cursul de Vindecare Ancestrala prin Teatru Dinamic dureaza 2 zile si jumatate in care fiecare participant exploreaza atat istoria familiei cat si a comunitatii caruia ii apartine. Pentru ca facem parte nu doar din famila care ne-a dat viata, ci ne tragem dintr-o familie mai mare (comunitate, tara, umanitate) impartasim si un destin colectiv/o mostenire ancestrala colectiva, care ne afecteaza in mod direct. Intelegerea acestui aspect si experimentarea istoriei colective (a stramosilor) ne aduce intelegerea ca purtam in  noi si traumele unui popor care deseori in istoria sa a fost oprimat si cotropit (lucru care se poate observa cu ochiul liber prin caracteristicile noastre ca natiune) dar ajuta si la constientizarea ca exista un izvor abundent de intelepciune ancestrala la care ne putem conecta oricand in mod constient, primind astfel ghidare, intelepciune, intelegere, compasiune, etc.

Beneficiile directe ale cursantilor la cursul de Vindecare Ancestrala prin Teatru Dinamic:

–          Participantii isi intaresc legaturile de familie atat cu cei care sunt in viata cat si cu cei care nu mai sunt in viata, aducand astfel echilibru si armonie in toate relatiile lor. Vindecarea relatiilor de familie, duce in mod natural si la vindecarea celorlalte tipuri de relatie cu oamenii din viata noastra (parteneri de viata, prieteni, relatii profesionale sau sociale). O data vindecate tiparele care creau disarmonie in relatia de familie se sterg automat si cele dupa care erau guvernate si  restul relatiilor.

–          Participantii descopera cauza/cauzele, blocajele sau sursa limitarilor ori a problemelor (fizice, mentale, emotionale, energetice si chiar financiare) si aduc rezolvare acestora prin constientizare si tehnici specifice de eliberare si vindecare. Toate acestea se fac prin procese ghidate si exercitii care pot fi continuate acasa. Uneori eliberarea si vindecarea se produce spontan, inca din timpul cursului, alteori necesita o perioada mai lunga in care cursantii sunt rugati sa continue munca de vindecare.

–          Participantii invata tehnici specifice de conectare la izvorul de intelepciune ancestrala si accesare a informatiilor ancestrale. (fie din campul de familie – prin ghidarea si asistarea de catre stramosi, fie in campul colectiv – prin conectarea cu strabunii sau in campul profesional – prin accesarea unor informatii de la persoanele pe care le admiram in plan profesional)

Facilitatorii workshop-ului: Mark Wentworth (Marea Britanie) si Filipe de Moura (Portugalia)

  • Data si durata: 1-3 februarie 2013 (Vineri 18:30-21:00, Sambata si Duminica 09:00 – 18:00)
  • Locatia: Casa Satya (Bulevardul Banul Manta) – adresa exacta si agenda cursului se trimit pe email
  • Tarif participare: 700 Ron ( acopera cele 2 zile si jumatate de curs si include pauzele de cafea si pranz)
  • Inscriere si informare la: Georgiana Vasilescu, coordonator eveniment: 0730.95.06.96 sau georgiana.vasilescu@stepsintothelight.ro
  • Website: www.stepsintothelight.ro

Acest eveniment este sprijinit de: ayurmed

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Workshop de Vindecare Ancestrala prin Teatru Dinamic 1-3 februarie 2013, Bucuresti”

Lasa un comentariu