Workshop “Arta iubirii”, duminica 24 februarie 2013

Feb 19, 2013 No Comments by

Bun gasit,

,chiar de Dragobete, duminica 24 februarie, va invitam la un eveniment organizat in parteneriat cu Muzeul National al Taranului Roman pentru a ne bucura impreuna sub egida “Suflet pereche de Dragobete” de:

 ce este aceasta sarbatoare a noastra ?

 in deschiderea evenimentului avem onoarea de a fi in prezenta unui om luminos si cald, cercetatorul etnolog Dr. Doina Isfanoni ce a cercetat cu credinta sufletul ţăranului roman, cat intr-o viata.

1

workshop “Arta iubirii

 experienta inedita prin continutul sau ce are ca misiune

  • exersarea capacitatilor de autoobservare si analiza introspectiva;
  • formarea anumitor deprinderi de comunicare autentica si asertiva in cuplu;
  • constientizarea si transformarea diferitelor modele comportamentale proprii de relationare maladaptativa in cuplu care blocheaza curgerea fireasca a iubirii in viata de cuplu;
  • constientizarea a ceea ce se ascunde in spatele refuzului de a iubi si de a ne lasa iubiti;
  • descoperirea modalitatilor de comunicare eficienta in cuplu si de convietuire care ar putea aduce beneficii multiple ambilor parteneri de cuplu;
  • exersarea comunicarii emotionale;

        

 „ Iubirea este o artă, un mod de a trăi în artă. Dacă dorim să învăţăm cum să  iubim, trebuie să procedăm la fel cum am proceda dacă am dori să deprindem oricare altă artă: fie muzica, pictură, ţesut, arta medicinei ori ingineriei.”

-Erich Fromm-

dsdsa

Argument

Arta este sublimă, având har divin intrupat, ne încânta simţurile estetice ori de câte ori intrăm în contact cu aceasta, insă, în spatele spectacolului artistic atât de minunat se află multă muncă, trudă şi sacrificiu. Atunci când cortina se trage în ropotul aplauzelor efervescente, inimile artiştilor sunt înălţate pe culmile fericirii. După ce cortina se lasă, pe lângă bucuria resimţită apare şi satisfacţia că eforturile depuse cu atât de multă conştinciozitate nu au fost zadarnice.

Asa este si IUBIREA…

A deprinde iubirea în toată măiestria sa presupune deschiderea inimii şi a minţii, un strop de încredere şi nădejde că într-o zi vei redobândi spontaneitatea iubirii de la începutul existenţei tale. Aşa cum experienţele nefaste te-au învăţat cum să eviţi să iubeşti, aşa este necesar acum să înveţi cum să spargi zidurile închisorii emoţionale la care te-ai autocondamnat. Îţi propun să încerci să identifici toate obstacolele care te-au adus în această situaţie tristă şi să înţelegi cum anume te-ai lăsat în voia lor.

Pentru ca transformarea să fie completă, mai ai nevoie să cunoşti şi să exersezi câteva abilităţi care te vor ajuta în procesul de renaştere afectivă. Marele autor şi psihanalist german, Erich Fromm, ne-a oferit câteva secrete cheie în deprinderea artei de a iubi, pe care iti propun sa le descoperim impreuna.

Durata workshopului: 60 min;

Sustinator: psiholog Ioana-Corina Marcu

-psiholog cu drept de liberă practică

-consilier psihologic – formare în evaluarea şi consilierea psihologică experienţială a copilului, adultului, cuplului, familiei şi dezvoltare de grup

– trainer

Untitled-1

 

moment poetic

actrita Manuela Golescu, om frumos, inspirata de valori spirituale ne pregateste un moment din arta cuvantului

2

expozitie de arta plastica

 

”Construieste-ti puterea interioara!”

 program de dezvoltare personala oferit pentru cinci participanti din public. Programele sunt oferite cu generozitate de catre  Oana Mihailescu, coach, Trainer & Community Manager Empower, autor de articole.

Amanunte incepand de joi 21 februarie pe www.oanamihailescu.ro

3

Coaching

 cinci sesiuni gratuite in care se lucreaza pe subiectul ales de fericitii castigatori ( sesiunile vor fi stabilite de comun acord pentru o data urmatoare )

 

Va asteptam! Cu DRAGobete in suflet!

 

24 februarie 2013, ora 16: 00, Muzeul National al Taranului Roman

Sos.Kiseleff, 3, sector 1, Bucuresti, www.muzeultaranuluiroman.ro

Un proiect marca My Soulmate 4 https://www.facebook.com/mysoulmate.ro

afis-21

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Workshop “Arta iubirii”, duminica 24 februarie 2013”

Lasa un comentariu