Workshop: Activeaza-ti imaginatia si exploreaza puterea Limbajului Constient, cu Alexandra Mason – 27 Mai

Mai 16, 2013 No Comments by

LUNI – MAI 27 – 18:30-20:30

PRET – 30 RON

Având în vedere contradicțiile dintre ceea ce ne dorim și incapacitatea aparentă a lumii moderne de a oferi soluții viabile la provocările noastre, a venit timpul să apelăm la înțelepciunea antică de a folosi puterea creatoare a imaginației pentru a transcede iluzia de neputință. Putem învăța despre cum să folosim imaginația ca instrumentul nostru cel mai puternic în co-crearea vieții  așa cum apare în visele noastre. Când facem alegeri conștiente și ne aliniem cuvintele, gândurile, sentimentele și acțiunile în acea direcție, atunci putem modela atât experiența, cât și realitatea noastră.

Prin combinarea învățăturilor puternice ale lui Robert Tennyon Stevens, autorul cărții “Conscious Language: the Logos of Now” și cele ale lui Neville Goddard, care a predat despre modurile concrete prin care ne putem activa imaginația, acest workshop ne va ajuta în procesul de transformare interioară.

Pe parcursul acestui workshop:

a. vom învăța despre instrumentele cheie care ajută la activarea imaginației

b. vom explora puterea limbii  în co-crearea realitații prezente

c. vom face exerciții practice folosind aceste tehnici pentru crearea realitații din visele noastre

d. vom afla metodele prin care putem stăpâni aceste tehnici

e. ne vom bucura împreună de atmosfera de înaltă clasă din incinta Hotelui Carol Parc, unde, de asemenea, veți avea ocazia să serviți aperitive sănătoase din gama “raw vegane”

Alexandra Mason este un artist și un auto-declarat cetățean universal, care explorează conexiunile existente între provocările de mediu, problemele economice și expresia creatoare a spiritului uman. A crescut și a studiat arta în Lviv, un oraș din vestul Ucrainei, iar apoi a continuat educația în artă și în politică economică în Statele Unite, iar în prezent locuiește în Los Angeles. Pe lângă activitatea de expunere a lucrărilor sale de artă, a predat limbi străine, a lucrat ca translator, a fost autorul principal al unei cărți în limba ucraineană, consilier de politică economică, lucrând totodată și în managementul sectorului non-profit.

CAROL PARC HOTEL

23 – 25 Aleea Suter, Sector 4, Bucharest

T. +40-21-3363377 F. +40-21-3363736 info@carolparchotel.ro

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Workshop: Activeaza-ti imaginatia si exploreaza puterea Limbajului Constient, cu Alexandra Mason – 27 Mai”

Lasa un comentariu