WEEKEND DE ZAZEN

Oct 02, 2012 No Comments by

Inaugurat in primavara anului 2009, Centrul are portile deschise pentru toi cei interesati de o viata cu sens.

Unul dintre evenimentele destinate a contribui la “a da sens vietii” este cel care va avea loc in primul week-end din octombrie.

Sub indrumarea lui Jonas Endres, Florence Avenel si Christian Espiau – discipoli ai Maestrului Philippe Coupey (in linia Maestrului Taisen Deshimaru) – va avea loc un WEEK-END DE ZAZEN, care va cuprinde reprize clasice de sesshin, inclusiv instruire cu privire la postura pentru practica, pauze pentru lectura din lucrarea Awakening in daily life the answer to suffering (Trezirea in viata zilnica – raspunsul la suferinta) si sesiuni de intrebari si raspunsuri.

Seara va fi prezentat programul zilelor de sambata si duminica, va fi citit de catre Christian Espiau un pasaj din cartea sus amintita, va fi facuta o initiere in zazen de catre Jonas Endres, apoi la final, va fi sesiunea de intrebari si raspunsuri.

Vineri seara va fi prezentat programul zilelor de sambata si duminica, va fi citit de catre Christian Espiau un pasaj din cartea sus amintita, va fi facuta o initiere in zazen de catre Jonas Endres, apoi la final, va fi sesiunea de intrebari si raspunsuri.

Programul pentru sambata si duminica, costul participarii si formularul de inscriere il gasiti pe pagina evenimentului: http://bit.ly/PQKAIJ.

Va asteptam!

CURSURI
Nici un raspuns pentru “WEEKEND DE ZAZEN”

Lasa un comentariu