Trezirea vindecatorului interior cu SHANTI terapeut OSHO 30 nov-2 dec

Noi 01, 2012 No Comments by

„Vindecatorul interior” este de fapt o „Stare Interioara”. In care ne simtim in armonie cu noi insine, sustinuti, increzatori si plini de energie.

Dar ce blocheaza aceasta stare?  In primul rand STRESUL. Boala secolului 21. Prea multe, prea mult…  Vi se pare cunoscut?  Prea multe de facut zilnic!/ Prea multe cerinte din exterior!/Prea mult pentru ceilalti!

Stresul ne afecteaza Energia Vitala. Ne simtim fara chef ( sau cum am auzit de curand la o conferinta- ‚chef-less’), demotivati, insingurati, nervosi, iritati… In final alegem doar sa Supravietuim in loc sa Traim cu adevarat!

Ca sa intelegi. Un pic mai mult despre circulatia energiei.   Energia vitala interna se misca prin meridiane in corpul nostru. Cum spuneam, aceste cai/meridiane interne sunt blocate din cauza stresului, emotiilor negative sau convingerilor limitative care ne indeparteaza de la a fi in contact cu Energia noastra Vindecatoare.

Si ce e de facut? In primul rand,  e nevoie sa ne deblocam pentru a intra in contact cu energia noastra vitala, pentru a ne recastiga puterea si deschiderea.

Cum? Metoda este una experientiala. In acest workshop vom folosi metode foarte diferite- la exercitii de Respiratie Oceanica, Exprimare emotionala si meditatii OSHO, lucrul cu cartile de Tarot Osho, dans, tehnici de shamanism, efectuate singuri sau in echipe de 2 persoane.

De ce? Pentru ca sa ne curatam corpul fizic, sa ne vindecam blocajele, sa ne reconectam la noi insine, sa ne recapatam puterea de a (ne) vindeca, la starea de Bine ( ‘ Well-BEing’)

In prima parte a workshopului intentia este de a debloca energiile din corp si minte. E nevoie sa curatam blocajele pentru a re- intra in contact cu energia noastra vitala.

In cea de-a doua parte intentia este de a descoperi noi senzitivitati/ perceptii prin care sa putem sa ne trezim Vindecatorul Interior si astfel sa folosim energia vindecatoare in cele mai diverse moduri.

 Iata mai jos beneficiile participarii tale:

  • Inveti cum sa te deblochezi si sa te eliberezi rapid de stari negative
  • Vei putea sa simti ce iti face bine si ce nu ( locuri, activitati, obiceiuri nesanatoase vs sanatoase, oameni care te inspira vs oameni care iti consuma din energie, etc).
  • Inveti sa aplici o tehnica de vindecare „naturala” pentru a sti sa iei „durerea cu mana” (atat pentru tine, cat si pentru ceilalti)
  • Inveti sa-ti protejezi energia atunci cand ai nevoie
  • Inveti sa iti creezi un ‚spatiu energetic curat’, liber de propriile asteptari/‚mind map’ inainte de o intalnire cu un client

Pentru cine este dedicat acest workshop?

–          Pentru noi toti

–          Pentru cei care lucreaza profesional cu alti oameni ( ex: terapeuti, coachi, consultanti, traineri, profesori..etc)

–          Pentru cei interesati sa se dezvolte personal/spiritual (prin eliberare emotionala descoperind un nivel fin al energiei vindecatoare)

Cine este facilitatorul?   

SHANTI.

Este originara din Mexic.  A studiat Stiintele Comunicarii in Mexico City si a muncit 20 de ani in relatii publice si industria modei. La finalul anilor 80’ a descoperit calea meditatiei care apoi a devenit centrul vietii ei. A practicat meditatia Zen pentru 7 ani inainte sa descopere mditatia activa Osho.  Are formari in Analiza Viselor( Jung), Dans Caraibian, Masaj Psihic, Reiki, Scoala lui Gurdjieff- A Patra Cale cu specializare in Craniosacral Balancing, Energywork Shamanic si Osho Diamond Breath. Din 1997 este Terapeut Osho si faciliteaza workshopuri Oceanic Breath, Intensive de Meditatie, Dans, Energy work, Tarot, Reiki, si sesiuni individuale. Este Co-leader al Trainingurilor Osho Diamond Breath si, de curand, si-a publicat propriul CD-„Love and Harmony”.

Contributie (pentru toate cele 3 zile integrale. Incepe de Vineri dimineata pe 30 noi. Ziua de 30 noi. fiind libera. Include si pauzele de cafea si ceai din timpul workshopului):

Varianta 1.  Suma intreaga = 160 eur.(sau 735 ron.) Pentru inscriere se plateste un avans de 350 Ron. ( pt chelt. administrative. Suma este nereturnabila.) Avansul se achita  pana pe data de 14 noiembrie 2012. Se poate cash sau  prin transfer bancar. Numarul maxim de participanti este de 25 persoane.

Varianta 2.  Plata integrala in avans + Bonus =155 eur.(sau 710 ron.) (plata integrala pana pe 29 octombrie).

Varianta 3. Plata integrala in avans.= 145 eur.(sau 665 ron.) (pana pe 29 octombrie inclusiv!).

BONUSUL consta intr-o sedinta INclusa de Masaj Energetic si de Relaxare( de 1 h) cu un maseur profesionist in cadrul unui salon.

Reducere: Ai 10% reducere daca vii cu un prieten! Si 15% reducere pt studenti/pensionari/ persoane cu venituri reduse.

Daca vrei sa ‚gusti’ din experienta vindecarii vino la:

Workshop-Intro ½ zi ( 4-5 ore)  109 Ron – participarea in Dimineata de vineri 30 noiembrie 9:30-13:30. Pentru cei care participa la tot seminarul, Introducerea este gratuita.

Locatie: Bucuresti

Program:

30 noi 18:30-21:30

1 dec  8:30-18:30

2 dec 8:30-17:30

Contact: Andreea Olteanu  andreea.olteanu@gmail.com – 0763.888.084

si Veet Cristian events@zorbabuddha.ro – 0722.519.299

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Trezirea vindecatorului interior cu SHANTI terapeut OSHO 30 nov-2 dec”

Lasa un comentariu