TRAIESTE IUBIREA IN VIATA TA! Workshop pentru a trai constient in relatii si la job 27 iunie – 1 iulie 2012 cu Tabish Roncucci

Mai 31, 2012 No Comments by

Vrei sa ai relatii de calitate care te implinesc si in care simti ca te poti manifesta?

Vrei sa-ti gasesti puterea interioara? Sa te eliberezi de convingerile care te tin in loc?

Simti ca e momentul ca, in viata ta, sa ai parte de alt tip de relatii, mai constiente si mai autentice?

Vrei sa descoperi metode, tehnici prin care sa iesi din aceleasi tipare, jocuri, frici in relatiile tale? Daca simti ca vrei sa faci o Schimbare in viata ta, atunci Hai!

Ca si copii, suntem Liberi si traim in Esenta noastra.  Cand traim, simtim si actionam de la nivelul Esentei Inimii noastre suntem liberi, curajosi, energici, iubitori, plini de viata, liberi in exprimare…

Problema apare atunci cand se intampla ceva sau interpretarea noastra ne blocheaza sa ne mai exprimam liberi in relatia cu parintii nostri, care ne dicteaza apoi relatiile viitoare.

Ce se intampla atunci? Ca si copii avem nevoie de foarte multe lucruri de la parintii nostrii. De atentie, iubire, caldura, sprijin, incurajare…etc  Cand nu ne sunt satisfacute sau nu ne sunt satisfacute asa cum vrem noi aceste Nevoi Primare, se formeaza o Asteptare inconstienta ca, undeva, candva, cineva ne va da ce nu am primit atunci. Si asa preluam aceste asteptari in relatiile intime viitoare ca si adulti.

Partenerul nostru devine acea ocazie de implinire a nevoilor. Copilul se bucura ca in sfarsit poate primi. Iar noi intram sau ne transformam in relatie din Adult in Copil. Atunci cand partenerul/a  nostru /a functioneaza ca un ‘proiector’ foarte bun pentru nevoile nesatisfacute din copilarie.

Daca nu ne ofera ‘suficienta’ atentie si grija ne simtim abandonati sau deprivati.  Daca vrea prea multa atentie si timp petrecut impreuna..etc ne simtim sufocati si vrem sa evadam…

Oare partenerul e cel cu care avem cu adevarat conflictul?

Va invitam ca, pe parcursul a 4 zile si jumatate sa explorati ce se afla in spatele Nevoilor si Asteptarilor din relatii, ce se intampla atunci cand nu ne sunt satisfacute nevoile de baza ca si copii si mecanismul prin care aceste ‘cicatrici’ ne afecteaza relatiile prezente. Vom intelege si vom intelege de unde vine frica de separare si abandon, socul si rusinea si vom invata cum sa fim cu aceste sentimente din spatiul copilului si cel al adultului. Acestea sunt sursa dificultatilor noastre in relatii.

Explorarea acestor spatii interioare deschide o usa catre sentimente ascunse adanc- precum tristete, durere, frica, separare, frustrare, aspiratii profunde ale inimii noastre netraite-, iar prin exprimarea lor, noi prindem putere, ne eliberam si vindecam de vechi traume care au stat la nivel inconstient dar care ne-au dictat reactiile, relatiile  si invatam cum sa ne deschidem catre iubire, acum.

Dincolo de ranile trecutului se afla Esenta noastra care nu a fost niciodata afectata  de ele–Esenta  in Iubire, Sensibilitate, Vulnerabilitate, Deschidere, Sinceritate, Bucurie si Entuziasm…etc

E important sa gasim modalitati sa iesim din ‘cutie’! Avem multe oportunitati sa ne asumam riscuri. In felul asta putem creste si evolua constient, descoperind  cum sa stabilim limite, sa ne luam timp sa stam singuri, sa alegem sa confruntam vechi adictii sau sa ne exprimam creativitatea…

Un alt mod de a iesi din ‘cutie’ este activitatea fizica. Precum dans, sport, yoga, mersul la sala de fitness, toate ne readuc naturaletea si energia corpului si ne scot din transa de a fi neajutorati, colapsati, in depresie sau reactie…

Acest workshop ofera unelte specifice:

() pentru gestionarea conflictului dintre noi si celalalt,

() pentru a invata cum sa ne setam limitele, sa spunem ‘NU’ atunci cand vrem altceva (in relatii, la job)

() pentru a ne intelege propriile protectii si defense si a ni le asuma constient

() pentru a ne exprima nevoile simplu si clar in relatiile noastre atat cele de cuplu cat si profesionale/personale.

() pentru a trai cu detasare emotii mai dificile precum tristete, furie, durere stiind ca dincolo de ele se afla spatiul de Esenta si Iubire intelegand dinamica dintre stimul -gand-emotie si comportament. (tehnica legata de ‘Bucla’ emotionala)

() pentru o comunicare libera din spatiul de ‘adult’ iesind in mod constient din cercul vicios al protectiilor reactiilor si acuzelor..etc

Pentru barbati in mod special este util acest workshop pentru ca, a fi deschis emotional va va ajuta sa fiti receptivi fata de fiecare situatie si sa actionati la momentul potrivit fara frica. Va fi util prin intelegerea diferentei dintre a fi slab vs. a fi vulnerabil. De multe ori  barbatilor le e greu sa se deschida din teama de a fi slabi. A fi vulnerabili  va ajuta sa fiti mult mai prezenti  in orice faceti, conectati la propria intuitie dar si deschisi emotional in relatie cu partenera. In felul asta vom putea sa includem si ‚inima’ in relatii, afaceri…etc

Vor fi folosite tehnici terapeutice din somato-terapie, gestalt-terapie,  lucru cu traumele si copilul interior, meditatii ghidate, meditatii active OSHO.

Acest seminar este pentru:

^ orice persoana care doreste sa aiba relatii armonioase/constiente si vrea sa inteleaga mai profund ce se afla in spatele aparentelor, problemelor si reactiilor ce par de suprafata;

^ cei care sunt terapeuti, traineri, profesori sau coachi si lucreaza deja cu oamenii. Ne ajuta sa intelegem mai bine lumea interioara a omului-clientului din fata noastra.

^  persoanele care simt ca starile lor interioare afecteaza calitatea relatiilor si a iubirii

^ persoanele care in relatiile lor intalnesc acelasi tip de iubit/iubita si nu stiu cum sa iasa din acest cerc vicios.

persoanele care vor sa isi ia puterea inapoi din relatii trecute, relatii cu parintii si vor sa devina responsabili pentru calitatea vietii lor

Facilitatorul: Tabish Roncucci este terapeut antrenat in metoda Co-dependentei, Terapia primara (deconditionare de copilarie), Vindecarea traumelor ( Somatic Experiencing) si Hara Awareness               (Constientizarea Harei).    Impartaseste din experienta lui de crestere interioara si meditatie oferind seminarii si sesiuni individuale.   Din 1997 lucreaza alaturi de echipa Learning Love a lui Krishnananda si Amana devenind facilitator de seminarii Learning Love.

Seminarul  Traieste Iubirea in viata ta (1) este urmat de Traind Iubirea in viata ta (2) care va fi despre invatarea Increderii si a Libertatii. Va avea loc in luna Noiembrie 2012 (detalii in curand pe site).

Investitie:

198 Eur.( sau 875 ron) daca te inscrii cu plata  avansului pana pe 29 mai! Este nevoie de confirmarea platii pana pe 29 mai inclusiv!

222 Eur.(sau 975 Ron). Inscrierea are loc pana pe data de 15 iunie prin plata unui avans de 111 Eur.( sau 487,5 Ron).  Avansul se achita cash sau prin transfer bancar. Pentru ca procesul personal sa fie intr-un spatiu relaxant si intim locurile sunt limitate la 16 persoane.  Va rugam sa completati si formularul de inscriere de la finalul descrierii!

Program: 27 iunie 18:30-21:30

28 iunie- 1 iulie  8:30-18:00 ( cu pauza de masa de 1 h. si jumatate)

Durata seminarului este de 4 zile. Gandeste-te in cati ani s-au format aceste tipare inconstiente?! Crezi ca 4 zile sunt prea mult pentru a invata altceva?

Se asigura traducerea din engleza in romana.

Inscriere si detalii:  Rashmi Lia  events@zorbabuddha.ro  tel. 0744 317 480   sau  Cristian Veet  tel. 0722.519.299

Organizator : Zorba Buddha    say YES to Life

   www.zorbabuddha.ro

CURSURI
Nici un raspuns pentru “TRAIESTE IUBIREA IN VIATA TA! Workshop pentru a trai constient in relatii si la job 27 iunie – 1 iulie 2012 cu Tabish Roncucci”

Lasa un comentariu