Seminar relatii de cuplu – Marius Stan (LUMEA REALA)

Dec 04, 2012 No Comments by

In perioada 7-9 decembrie – un curs de 1 zi si un seminar sustinute in Bucuresti si Brasov de Andrew Fretwell, instructor senior in sistemul Universal Tao al Maestrului Mantak Chia. Andrew are peste 25 de ani de experienta, in Europa si Asia, ca profesor de alchimie interna taoista, chi kung pentru sanatate si vitalitate si Chi Nei Tsang (masaj terapeutic abdominal). El este, de asemenea, fondatorul si conducatorul fundatiei ”Chi Kung-ul Iluminarii pentru o trezire globala”

(http://www.enlight-qigong.org/) si director educational al scolii de Chi Nei Tsang Art & Essence (http://www.cntschool.com/).

Program: “Secretele unei relatii de cuplu extraordinare” – seminar

Data : vineri 7 decembrie, orele 18.30 – 21.30 Locatie : Bucuresti, Hotelul Capital Plaza, Bd. Iancu de Hunedoara nr. 54, sector 1 (intre Piata Victoriei si Calea Dorobanti, aproape de Perla) – sala Mihail Kogalniceanu

(mezanin) Cost : 60 lei

O relatie de cuplu poate fi o ocazie exceptionala de a ne transforma in profunzime si a scoate la lumina ce e mai bun in noi, insa deseori ramanem blocati in frica si in tipare inconstiente. Pentru a ne bucura de intimitatea, pasiunea si comunicarea profunda la care tanjim cu totii, trebuie sa ne cultivam corpul, energia si spiritul – acesta fiind chiar scopul cel mai inalt al unei relatii. Indiferent daca in prezent aveti sau nu o relatie, acest seminar va oferã ocazia de a explora misterele sexului opus si pe cele ale unei relatii autentice.

Cateva teme abordate :

– intelegerea diferentelor biologice si energetice dintre femei si barbati

  – tiparele din relatie si depasirea fricii de intimidate si abandon   –

meditatie pentru dezvoltarea polaritatii si armonizarea apei si focului – feminin si masculin (practica)  – cum ne cream o relatie si o viata mai ‘vie’, pentru a reflecta mai mult adevarata natura interioara  s.a.

Mai multe detalii :

http://www.lumeareala.ro/2012/11/28/secretele-unei-relatii-de-cuplu-extraord

inare-seminar/

“Chi Nei Tsang (masaj terapeutic abdominal) – auto-tratament si sprijin fizic si emotional pentru altii“ – curs 1 zi

Data : Bucuresti, sambata 8 decembrie  orele 9.30 – 19.30 Acelasi curs va avea loc si la Brasov duminica, 9 decembrie, orele 9.30 –

19.30

Locatie Bucuresti: Hotelul Capital Plaza  –  Bd. Iancu de Hunedoara nr.

54, sector 1 (intre Piata Victoriei si Calea Dorobanti, aproape de Perla) – sala Mihail Kogalniceanu (mezanin) Locatie Brasov: str. Lamaitei nr. 39 (cartierul Florilor, langa International Trade Center) Cost : 260 lei.

Aveti ocazia sa participati la un nou program de certificare in Chi Nei Tsang – un program mai simplu, destinat celor care doresc sa se ajute pe ei insisi si pe cei apropiati pe plan fizic si emotional, fara a deveni neaparat practicanti profesionisti. Veti invata:

1. Cum sa practicati masajul abdominal pe dvs. insiva pentru a va ameliora sanatatea fizica si emotionala.

2. Cum sa va ajutati prietenii si familia prin acest masaj.

3. Cum sa-i indrumati pe altii sa-si faca singuri un masaj abdominal simplu.

4. Cum sa va acceptati si sa integrati emotiile pentru a ”digera” mai bine evenimentele din viata si a deveni mai maturi pe plan emotional.

5. Cum sa va ajutati familia si copiii sa-si inteleaga emotiile.

Mai multe detalii :

http://www.lumeareala.ro/2012/11/28/chi-nei-tsang-autotratament-si-sprijin-f

izic-si-emotional-pentru-altii-curs/

Inscrieri: 0724 560 810 (Marius Stan) ; 0724 275 957 (Andreea Lutic) Mail :

contact@succesulpersonal.ro ; andreea_lutic@yahoo.com

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Seminar relatii de cuplu – Marius Stan (LUMEA REALA)”

Lasa un comentariu