Seminar Qigong – Spirit si Forma martie 2013

Feb 21, 2013 No Comments by

Xing Shen Zhuang  poate fi considerata la o prima vedere o forma de qigong ce presupune exercitii psihosomatice cu multe beneficii pentru diferite afectiuni precum durerile de coloana vertebrala, va reda flexibilitatea fizica, mentala si emotionala, va ajuta sa deveniti mai relaxati si sa redobanditi puterea si pacea interioara.

Abordat mai in profunzime se transforma intr-o tehnologie care ajuta practicantul incepator sa isi simta si sa isi deschida prin efort propriuanumite puncte energetice si sa isi armonizeze si sa isi echilibreze meridianele energetice.

Xing Shen Zhuang este deci o “tehnologie” mai degraba decat o tehnica deoarece confera practicantului o cale autentica, verificata pe parcursul a 1000 de ani, de a-si percepe si apoi de a-si deschide si echilibra anumite puncte enrgetice importante si astfel de a putea face trecerea gradata a perceptiei de la lumea fizica palpabila la dimensiunea energetica si spirituala.

In perioada  12 martie – 2 apriilie 2013 incepand cu orele 19:00

Din programa seminarului:

Forma (corpul – XING) ca expresie a spiritului (SHEN ) – Xing Shen Zhuang – cladirea unei fundatii spirituale solide si autentice

Echilibrarea energetica cu ajutorul copacilor (Ping Heng Gong) – intarirea organelor interne si purificarea meridianelor

Meditatia si alchimia interna (Nei Dan Gong ) – elemente introductive de practica

Initierea in practica va fi realizata de catre Emanuel Iftodi, care a studiat timp de mai multi ani Xing Shen Zhuang impreuna cu maestrul Wang Ting June, unul dintre putinii maestri chinezi care au facut accesibila aceasta forma inedita practica in occident.

A studiat de asemeni alchimia interna (Nei Dan) si qigong-ul electric impreuna cu maestrul shaolin Luo Tsu –  Thailanda, practicile Nei Dan ale scolii Long Men Pai impreuna cu maestrul chinez Wang Liping, al 18-lea transmitator al acestei scoli taoiste.

Cand?

Seminarul Forma si Spirit va incepe din data de marti 12 martie 2012 si se desfasoara astfel:

4 saptamani consecutive in fiecare marti seara incepand de la orele 19:00

  • Pretul pentru intreg stagiul este de 300 RON cu urmatoarele reduceri:
  • Pentru al doilea mebru din familie reducere de 40%
  • Pentru cei care au parcurs deja modulul Xing Shen Zhuang partea I reducere de 40%
  • Studenti si pensionari reducere 30%

Tinuta de practica

Tinuta va fi lejera, de preferat un training din material natural (in, bumbac sau canepa) si o paturica mica pentru meditatie.

Materiale de curs

Participantii la stagiu vor primi:

  • brosura de prezentare a exercitiilor din Xing Shen Zhuang, modul de realizare, contractiile si secventa exacta a miscarilor
  • material tiparit despre durerile de spate, cauzele lor si metode inedite de tratament si vindecare
  • material tiparit despre principiile alimentatiei taoiste

Unde?

str. Academiei nr.7, etaj 1, Sector 1, 010011 Bucharest, Romania

Pentru detalii si inscrieri puteti sa ne contactati la

email: info@xingshenzhuang.ro

tel: 0752436581

http://xingshenzhuang.ro

Seminar-qigong-spirit-si-forma-2013

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Seminar Qigong – Spirit si Forma martie 2013”

Lasa un comentariu