Seminar – Elemente fundamentale pentru reconstructia matricei de baza, cu Veronica Gomelsky – Bucuresti – 29 – 30 martie 2014

Mar 23, 2014 No Comments by

Ceea ce mostenim pe linia familiei, ne influenteaza vietile si se manifesta intr-o forma inconstienta, conditionand cresterea si evolutia noastra. Daca acest lucru nu se rezolva, se repeta constant provocand durere si nefericire. A nu rezolva matricea noastra de baza inseamna a cara mereu o  piatra de moara in sufletul nostru.

Seminarul este sustinut de Veronica Gomelsky.

“Exista o singura persoana capabila sa te vindece: tu insuti!” Veronica Gomelsky

 Cine este Veronica Gomelsky?

Veronica este un psiholog cu peste 20 de ani de experienta care a ajutat pacientii sa se vindece de diferite boli si nu numai. A uimit lumea medicala cu cateva cazuri de succes ce, aparent, erau imposibil de rezolvat in viziunea medicilor. Ea a creat contextul, mediul prin care acei pacienti au reusit sa se vindece singuri.

Metodele folosite de ea sunt psihoanaliza, esentele florale (este terapeut floral certificat de Dr. Edward Bach Foundation) si ho’oponopono.

Controversata la inceput pentru abordarea folosita cu pacientii sai, Veronica este acum recunoscuta de toti colegii sai ca fiind terapeutul ce creaza o relatie plina de iubire, compasiune, sprijin si intelegere.

In plus, este o persoana ce isi foloseste preponderent emisfera dreapta in activitatea sa zilnica si mai ales in consultatiile cu pacientii sai.

Folosind cu succes emisfera dreapta a primit prin inspiratie propria sa metoda de a ajuta oamenii sa traiasca in armonie, fericire, sanatate fizica si mental, libertate si abundenta.

Metoda se numeste “Matricea de baza afectiva” .

Mai multe informatii despre acest concept puteti auzi in direct de la Veronica vineri, 22.02.2014, la postul de radio – Radio Aquila. (http://asculta.radio-aquila.ro/)

Date despre Veronica puteti afla pe site-ul in limba spaniola http://veronicagomelsky.com

Diferenta intre vindecarea de o boala si tratarea acelei boli este simpla: A fi vindecat inseamna ca nu vei mai repeta simptomele bolii.

“Eu nu vindec pe nimeni, ii invat pe ceilalti sa se vindece singuri. Acesta este unicul meu obiectiv.” Veronica Gomelsky

Despre curs:

In cele 2 zile de curs (29-30.03.2014) vom descoperi cum sa folosim mai mult si eficient emisfera dreapta, iar fiecare participant va primi propria sa matrice si solutiile specifice pentru a reconstrui noua matrice ce ii va deschide calea spre o viata armonioasa, sanatoasa fizic si mental, fericita si abundenta.

Eu personal nu am auzit de alte cursuri unde fiecare participant sa primeasca exact ce anume se intampla in viata lui si de ce, si mai ales sa primeasca solutia personalizata pentru acest lucru.

De aceea fiecarui participant i se cere sa se inscrie cu numele, ora, data si locul nasterii. Astfel, Veronica are timp sa pregateasca matricea fiecarei persoane inclusiv tratamentul/solutiile pentru a schimba vechea matrice.

Locatie: Hotel Novotel – Calea Victoriei nr. 37B – Bucuresti

Inscrieri: mail-ul de inscriere este seminarii@revela.ro

Se primesc inscrieri pana la data de 28.02.2014. Investitia pentru cele 2 zile de curs este 300 euro si include pauzele de cafea.

Primii 20 de inscrisi sunt invitati la o cina privata cu Veronica dupa curs.

Contact: Cristian Dumitrache – 0726.779.939 – seminarii@revela.ro

BONUS

  1. Fiecare participant va primi pe langa matricea sa de baza si matricile persoanelor dragi din viata sa (copii si/sau partener). Astfel, cand trimiteti mail-ul de inscriere cu datele voastre, adaugati datele corespunzatoare persoanei careia doriti sa ii aflati matricea. Este benefic pentru toate mamele sa cunoasca matricea fiecarui copil, inclusiv a partenerului de viata.
    2. In a 2-a zi de curs, toti participantii vor afla tratamentul recomandat pentru matricea personala. Mai mult, vor invata singuri sa isi prepare acest tratament si vor pleca de la curs cu tratamentul corespunzator.

http://www.iulianmotea.com/seminar-elemente-fundamentale-pentru-reconstructia-matricei-de-baza/

Flyer_Veronica_ro

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Seminar – Elemente fundamentale pentru reconstructia matricei de baza, cu Veronica Gomelsky – Bucuresti – 29 – 30 martie 2014”

Lasa un comentariu