Reintoarcerea la frumusetea puterii Feminine -17 septembrie: serata cu Spersa Kreis

Sep 13, 2012 No Comments by

Fiecare femeie s-a nascut dintr-o femeie. Acest lucru nu ne incurajeaza de cele mai multe ori sa ne bucuram de faptul ca suntem femei, sa ne iubim corpul, sa fim pline de iubire, sa ne bucuram de faptul ca suntem fiinte senzuale si sexuale, sa stam in fata unui barbat in frumusetea si vulnerabilitatea noastra.

Aceasta intanire de femei este cadrul in care venim impreuna pentru a invata una de la alta, pentru  a ne oferi vindecare, pentru a ne inspira prin unicitatea fiecareia si pentru a impartasi noi perspective care sa ne aduca in centrul feminitatii noastre.

Acest proces va porni de la prezumtia ca sursa puterii unei femei sta in conectarea si legatura ei cu ea insasi si corpul ei. Vom explora problema stimei de sine si a acceptarii de sine si vom invata cum sa ne reconectam cu potentialul fortei feminine care se gaseste in inima.

Ce fel de efect poti avea asupra celorlalti ca femeie fiind intr-o stare de relaxare si deplina incredere in feminitatea ta. Care sunt calitatile reale ale Feminitatii?

Te asteptam sa descoperi raspuns la aceste intrebari….

Spersa este terapeut si discipol al lui Osho din 1984 si este fondatoare a Centrului de Meditatie si Constiinta din Freiburg – „Body and Soul“.

Între 2002 si 2007 a locuit ca si rezident în cadrul Resortului Osho international din Puna/ India si a participat ca si membru al Echipei de Terapeusi Osho din 2003. A facilitat workshopuri precum “Deschiderea catre Inima“, „Deschiderea catre Sentimente“, „Deschiderea catre Atingere“, „Deschiderea catre Intimitate”, Înflorirea Senzualitatii:, Focul Iubirii, Dincolo de Frica de Intimitate, Animus si Anima, Iubirea Vindeca Trecutul, Celebrarea lui Shiva si Shakti, „Dans intre Senzualitate, Iubire si Meditatie”

Mai multe detalii despre Spersa poti citi accesand site-ul ei www.spersa.org

Data17 septembrie, ora 18:30, Bucuresti. Locatia va fi anuntata la inscriere.

Investitie: 90 ron;

Inscrieri si informatii:  Rashmi lia.bolte@yahoo.com, 0744 317 480.

http://www.zorbabuddha.ro/blog/2012/08/reintoarcerea-la-frumusetea-puterii-feminine-17-sept-serata-cu-spersa-kreis/

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Reintoarcerea la frumusetea puterii Feminine -17 septembrie: serata cu Spersa Kreis”

Lasa un comentariu