Regaseste-ti stralucirea cu ThetaHealing

Oct 29, 2013 No Comments by

Resurse, seminarii gratuite si cursuri de la Andrea Filip ; https://www.facebook.com/thetahealingmiracles

Frumusetea si darurile vietii ne sunt evidente si se auto-reveleaza atunci cand gandurile noastre tac. Pentru a ajunge in starea aceasta de prezenta este potrivit sa diminuam puterea pe care mintea o are asupra perceptiei noastre cotidiene.

Mintea noastra, careia ii spunem “eu”, are o parere despre orice, oricand si oriunde. Aceste pareri sunt rezultatul programarii de-a lungul timpului si se regasesc ca si convingeri in subconstientul si inconstientul nostru. Sunt cam … 3 trillioane de convingeri … iar noi mai credem ca avem pareri “obiectiva”.

Cu adevarat suntem cat se poate de subiectivi si nu vedem realitatea ci doar reflexia acesteia ca intr-o sala a oglinzilor care deformeaza ceea ce este pentru a corespunde asteptarilor noastre.

Partea buna este ca traim timpuri minunate in care cunoasterea a avansat, noi evoluam frumos ca si constiinta si ne sunt accesibile tot mai multe si mai eficient instrumente pentru a ne cunoaste mai bine si pentru a manifesta vietile pe care le visam. Va invit sa vizionati o conversatie revelatoare in acest sens la Codul lui Oreste, despre frecventele creierul, vindecare si evolutie: Codul lui Oreste

ThetaHealing este una dintre tehnicile cele mai simple si eficiente ca sa descoperim care sunt filtrele prin care vedem lumea, programele care ne ruleaza viata si ne “strica” imaginea despre oameni si lucruri. Apoi putem sa schimbam instantaneu acele convigeri care ne saboteaza si tin la distanta experientele, trairile si relatii pe care ni le dorim. Credintele acestea sunt totodata sursa bolilor sau sanatatii, a fericii sau nefericirii noastre, a abundentei sau saraciei. Prin ThetaHealing avem acces la a vedea si modela continutul mintii noastre pentru ca ea sa ne sustina intentiile si obiectivele.

Rezultatele pe care le puteti avea practicand ThetaHealing sunt numeroase si am selectat vreo 111 din cele pe care le traiesc aceia care o folosesc (inclusiv eu J): “Accesul la o Puterea infinita”; “l-am vindecat pe baietelul meu in cateva ore de o otita”; “am scapat de o depresie care ma tinea de vreo 1 an”; “ma simt linistit si impacat”; “sotul meu in sfarsit ma asculta” s.a.

… cititi inca 111 beneficii: http://andreafilip.com/111-beneficii-pe-care-le-traiesti-aplicand-thetahealing/

In perioada urmatoare va invitam la o serie de seminarii gratuite si de cursuri care sa va sprijine sa intelegeti mai bine functionarea mintii si subconstientului, puterea sa asupra noastra si cum sa o reprogramam pentru a ne fi bine, pentru a trai in iubire si a manifesta ceea ne dorim cu adevarat in viata.

Seminariile Gratuite Regaseste-ti stralucirea cu ThetaHealing

– Bucuresti, 31 octombrie, orele 18.30-20.30, inscrieri on-line aici:SeminarBucuresti

– Cluj-Napoca, 20 noiembrie, orele 18.30-20.30, inscrieri on-line aici: SeminarClujNapoca

Cursuri de Baza ThetaHealing

–          Bucuresti, 13-15 noiembrie, inscrieri si detalii: CursBazaBucuresti

–          Cluj-Napoca, 22-24 noiembrie, inscrieri si detalii: CursBazaClujNapoca

–          Timisoara, 29 noiembrie- 1 decembrie, inscrieri si detalii: CursBazaTimisoara

Nou! Seminar special: 7 practici spirituale alese, de Andrea Filip – Timisoara, 27 noiembrie, inscrieri si detalii aici: Seminar7Practici

Va astept cu drag la aceste evenimente, iar pana atunci puteti sa va relaxati cu cateva articole sau interviuri postate pe www.andreafilip.com.

Andrea Filip

Coach, Traier si Instructor Certificat ThetaHealing

www.andreafilip.com / mail@andreafilip.com / 0721733937

https://www.facebook.com/thetahealingmiracles

FB_VAR_III

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Regaseste-ti stralucirea cu ThetaHealing”

Lasa un comentariu