Reconcilierea cu elementele 9-13 August 2012 ce va fi sustinut de Barbara Gramlich

Iul 12, 2012 No Comments by

Intr-o noapte din ianuarie 2012 am avut un vis in care Spiritele mi-au spus: „A sosit vremea reconcilierii cu elementele!”

Mesajul nu mi-era adresat numai mie, ci intregii umanitati, si acest lucru mi-a devenit imediat clar. In chemarea lor am simtit si am auzit urgenta si importanta faptului de a da mai departe acest mesaj altora care sunt deschisi sa asculte, pentru ca ei sa-l dea mai departe la randul lor.

Era clar ca in viitorul apropiat vom avea de-a face cu polaritatile extreme ale elementelor si cu „forta lor distructiva”..
Intr-adevar, eu iubesc razele soarelui si focul din semineul meu pentru ca imi incalzesc inima si trupul.

Eu iubesc vantul pentru ca-mi mangaie pielea si se joaca prin parul meu. Eu iubesc apa pentru ca-mi stinge setea si-mi spala corpul si ma tine la suprafata cand sunt intr-un lac sau in ocean. Eu iubesc pamantul pentru ca ma hraneste cu energie si frumusete.

Dar oare iubesc eu vulcanii activi, tornadele, tsunami-urile si cutremurele care pot, fiecare in parte, sa produca distrugere la declansarea lor?

Este nevoie sa intelegem ca asa-numitele „forte distructive” ale elementelor au un impact transformator si purificator de care umanitatea si Mama Pamant au atat de multa nevoie. Cum altfel ar putea Fiinta Pamant sa isi aline tensiunile pe care i le provocam prin gandurile, cuvintele, emotiile si actiunile noastre negative?

Reconcilierea cu forta unui tsunami, a unui vulcan, a unui cutremur sau a unei tornade reprezinta o provocare considerabila – dar impreuna putem sa reusim. Pe 3 martie a acestui an l-am visat pe Fratele Vant venind in fata mea.

Era zdrenturos  si sfasiat, cu parul imprastiat in toate directiile, fiind complet epuizat. Avea umerii aplecati in fata, a disperare, si mi-a spus: „De ce nu ma ajuta nimeni?”

In ziua imediat urmatoare am aflat la stiri ca Fratele Vant a trebuit sa se epuizeze prin mai mult de 80 de tornade ce au maturat SUA, lasand in urma o dara de devastare si 31 de morti. In acea zi, SUA a avut parte de mai multe tornade decat in intregul an precedent. Si totusi inca nu incepuse sezonul tornadelor!

Haideti sa ne adunam impreuna si sa ne imprietenim cu elementele in toate aspectele lor apreciate si temute pentru a putea sa transformam fricile noastre si sa devenim un Spirit Aliat pentru Fratele Vant, Fratele Soare, Sora Apa si Sora Pamant.

Aveti grija de voi aducandu-va imbracaminte adecvata, un izopren si un costum de baie pentru lucrul afara – in mijlocul elementelor si impreuna cu ele. Vom avea parte de inca o provocare deosebita: Aurel Mocanu ne va ghida la un mers
pe jar atunci cand vom lucra cu elementul Foc.

Fie ca Sfantul Ilie si toate celelalte Spirite Aliate sa ne indrume pe parcursul acestor zile. Mai multe despre Barbara Gramlich puteti citi la adresa de web:

http://vindecatori.blogspot.ro/2009/01/portret-de-vindecatoare-shamanica.html

Locatia este rezidentiala in Jud. Brasov si va fi comunicata celor inscrisi Costul participarii dvs este de 175 Euro, din care 50 Euro platiti in avans. La acest cost se adauga cazarea si mancarea ( 150 lei/zi cu 3 mese si loc in camera
dubla ).

Workshopul va fi sustinut in limba Engleza si tradus in limba Romana.

Relatii si inscrieri: aurelmocanu@yahoo.com

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Reconcilierea cu elementele 9-13 August 2012 ce va fi sustinut de Barbara Gramlich”

Lasa un comentariu