Quantum Touch – puterea de a vindeca

Oct 10, 2013 No Comments by

Quantum Touch (Atingerea Cuantică) reprezintă o revoluție majoră în domeniul vindecării energetice pentru că nu cere  capacități extrasenzoriale sau experiență anterioară, rezultatele sunt imediate iar aplicabilitatea este practic nelimitată.

Indiferent dacă ești complet novice sau un profesionist în domeniul sănătății, Atingerea Cuantică iți poate permite accesul la o dimensiune a vindecării pe care pana acum nu ai cunoscut-o. 

Tehnica de Atingere Cuantică te invață cum sa iți folosești respirația și anumite tehnici de focalizare asupra corpului pentru a-ți amplifica atât de mult nivelul energetic încât să poți realiza printr-o simplă atingere corecții spontane ale posturii fizice prin realinierea structurilor osoase. În plus, durerea și inflamațiile dispar rapid, iar procesul de vindecare se accelerează. Pentru milioane de oameni care suferă de diverse afecțiuni sau disfuncții, aceasta s-ar putea dovedi cea mai rapidă, cea mai sigură și cea mai elegantă metodă de tratament descoperită vreodată.

Atingerea Cuantică este extrem de utilă atât în plan fizic, pentru reechilibrarea organelor și sistemelor fiziologice, cât și pentru vindecarea la distanță sau pentru gestionarea echilibrului emotional.

Richard Gordon, fondatorul Quantum Touch: “Atingerea Cuantică le dă oamenilor puterea de a-și ajuta prietenii și pe cei dragi să scape de foarte multă durere și suferință. Ea se dovedește astfel una din acele arte pe care orice om ar trebui sa le învețe și să le folosească.”

Viitorul a sosit deja: Quantum Touch nu reprezintă doar o descoperire extrem de profundă, ci și o aptitudine esențială pe care o avem cu toții.

Alin Marconi este Instructor și Practician Certificat Quantum Touch pentru România și va susține o prezentare în cadrul Festivalului BodyMindSpirit, Sâmbata, 12.10.2013, de la ora 13:30 la Sala Palatului, Etaj 1, Sala A

Mai multe informații găsiți pe www.marconi.ro

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Quantum Touch – puterea de a vindeca”

Lasa un comentariu