Puterea Devotiunii – seara de masaj cu Spersa Kreis, 19 septembrie 2012

Sep 18, 2012 No Comments by

Atingerile pline de iubire care iti vor trezi tot corpul te vor deschide spre o conectarea profunda cu tine insuti. Intr-un spatiu de incredere si lipsit de intentii vei experimenta ce inseamna sa renunti la control si sa plutesti in armonie cu tine si cu partenerul tau.

Te vei reconecta cu libertatea si joaca din miscarile tale.

Acest masaj senzual creaza un echilibru interior prin atingeri incete si iti ofera spatiul ca tu sa te topesti intr-un loc fara timp, fara ganduri, care te deschide spre a fi tu insuti.

Aceasta conectare profunda intre inima si sexualitate iti permite sa fii atins in profunzimea fiintei tale si sa iti lasi corpul sa se miste natural dintr-un spatiul de a nu face nimic doar a permite sa se exprime.

Avand aceasta constiinta extinsa vom experiementa intimitatea profunda bazata pe iubire de sine. Daca suntem total prezenti orice moment devine spiritual si putem vedea dumnezeirea in noi si in ceilati.

Spersa este terapeut si discipol al lui Osho din 1984 si este fondatoare a Centrului de Meditatie si Constiinta din Freiburg –
“Body and Soul”.

Între 2002 si 2007 a locuit ca si rezident în cadrul Resortului Osho international din Puna/ India si a participat ca si membru al Echipei de Terapeusi Osho din 2003. A facilitat workshopuri precum “Deschiderea catre Inima”, “Deschiderea catre Sentimente”, “Deschiderea catre Atingere”, “Deschiderea catre Intimitate”, Înflorirea Senzualitatii:, Focul Iubirii,
Dincolo de Frica de Intimitate, Animus si Anima, Iubirea Vindeca Trecutul, Celebrarea lui Shiva si Shakti, “Dans intre Senzualitate, Iubire si Meditatie”

Mai multe detalii despre Spersa poti citi accesand site-ul ei www.spersa.org

Data: 19 septembrie de la 18:30 – 23:00

Locatie: anuntata celor inscrisi

Investitie: 120 ron

Inscriere si detalii:  Rashmi Lia  events@zorbabuddha.ro  tel. 0744 317 480 sau  Cristian Veet  tel. 0722.519.299

http://www.zorbabuddha.ro/blog/2012/08/puterea-devotiunii-seara-de-masaj-19-septembrie-cu-spersa-kreis/

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Puterea Devotiunii – seara de masaj cu Spersa Kreis, 19 septembrie 2012”

Lasa un comentariu