Program holistic de Dezvoltare Personala si Vindecare structurat pe 7 nivele: “De la Neputinta, la Creatie Constienta.”

Feb 14, 2012 No Comments by

Dezvoltare personala

Dezvoltarea Personala te ajuta sa-ti transformi viata. Noi ii dam dreptate lui  Einstein cand spunea ca: “Nu putem rezolva o problema atata timp cat ne aflam la acelasi nivel de gandire cu gandul care a creat-o. Deci nu putem schimba o realitate daca ramanem in aceeasi constiinta care a creat-o.”

De aceea am dezvoltat cursuri si programe care sa te ajute sa construiesti o noua realitate.

Programul urmareste dispunerea chakrelor in corp si are la baza principii holistice de vindecare si transformare fizica, emotionala, mentala si sufleteasca. Tocmai de aceea, a fost conceput sa deblocheze toate aceste corpuri ale noastre.

Fiecare curs dureaza 4 ore si va fi facut la o distanta unul de celalalt de minim 21 de zile. Pretul este de 100 Ron pe curs, exceptand nivelul 7 al carui pret este de 200 Ron, pretul standard pentru Gradul I Reiki. Initierea in reiki se va efectua doar la cererea expresa a cursantului, nu este obligatorie.

Acest program de dezvoltare personala va este oferit de Centrul Zen din Alba Iulia, dar el poate fi organizat la cerere oriunde in tara pentru o grupa de 8- 10 persoane. Organizatorul are gratuitate.

Chakra 1. A exista. Titlul cursului: “Decodeaza-ti viata!” 
Afla-ti programele dupa care functionezi in acest moment. Fii un jurnalist care scrie un articol despre propria sa viata. Determina daca viata ta este traita pentru tine sau pentru altii si elibereaza tiparele care nu iti mai folosesc.

Chakra 2. A simti. Titlul cursului:  “Viata emotionala de tip «fast food»”. 
Suntem condusi de emotii si emotiile sunt influentate de frica, de neincredere, de manie. Afla cum te poti da jos din acest carusel. Invata cum sa nu te multumesti cu putin si cum sa iesi din sfera de influenta a crizei emotionale.

Chakra 3. A controla. Titlul cursului: “Cum sa ai relatii pline de respect si intelegere,” 
Ai impresia ca toata lumea este facuta ca sa te calce pe nervi? Nu reusesti sa ai relatii interumane armonioase? Relatiile sunt o mare sursa de stres?

Afla de ce si cum poti sa iti imbunatatesti acest domeniu. Lasa in urma rolul de victima sau de calaul, niciunul nu este comod si nu iti aduce implinirea personala.

Chakra 4. A te deschide. Titlul cursului:  “Iertarea – Eliberarea ta si a celorlalti.”
Nimeni nu te-a invatat despre puterea iertarii. De fapt, avem atat de putine exemple in aceasta jungla urbana, incat, conceptul de iertare, risca sa fie abandonat cu totul. Invata cum sa faci diferenta intre iertare si alte mituri urbane cu privire la ea. Daca ierti nu esti de acord cu fapta, persoana sau intamplarea. Daca ierti iei hotararea constienta sa mergi mai departe. Iertarea nu inseamna slabiciune, ci o mare putere cu ajutorul careia iti poti debloca viata.

Chakra 5. A comunica. Titlul cursului:  “Pamantul – cea mai puternica Scoala.”
Invata cum sa culegi intelepciunea tuturor programelor din viata ta. Invata sa te detasezi de legile comune bazate pe frica si interdictii si sa pasesti in Lumea Observatorului. Dezleaga puzzle-lul vietii tale.

Chakra 6. A vedea. Titlul cursului:  “Fii scenaristul vietii tale. Creaza-ti realitatea dorita!”
Din moment ce ai ajuns aici, inseamna ca esti pregatit sa creezi o viata minunata. Ai invatat ca cine ti-a stat in cale pana acum erai chiar tu. Acum esti aliatul tau, centrul creatiei tale. Totul este posibil.

Chakra 7. A te uni – integrare in Marele Tot. Titlul cursului: “Reiki si lucrul cu energia creatoare.” 
Prin initierea de gradul I se incepe o calatorie minunata in lumea energetica. Reiki nu este o forma de magie, o religie sau un cult religios. Este o metoda holistica practicata de foarte mult timp. Initierea se face doar la cererea expresa a cursantului.

Informatii cursuri:

18 februarie 2012 – Satu Mare, Curs cu tema “Iertarea- eliberarea ta si a celorlalti”. Inscrieri si detalii pe site www.centrul-zen.ro.

28 februarie 2012 – Cluj Napoca, Empower Live – inscrieri pe site la Empower.

06 martie 20102 – Cluj Napoca, Modul I din Programul Holistic cu tema “De la Neputinta la Creatie Constienta”. Inscrieri si detalii pe site www.centrul-zen.ro.

20 martie 2012 – Sibiu, Modul I din Programul Holistic cu tema “De la Neputinta la Creatie Constienta”. Inscrieri si detalii pe site www.centrul-zen.ro.

15 martie 2012 – Brasov, Modul I din Programul Holistic cu tema “De la Neputinta la Creatie Constienta”. Inscrieri si detalii pe site www.centrul-zen.ro.

28 martie 2012 – Targu Mures, Modul I din Programul Holistic cu tema “De la Neputinta la Creatie Constienta”. Inscrieri si detalii pe site www.centrul-zen.ro.

3 aprilie 2012 –  Timisoara, Modul I din Programul Holistic cu tema “De la Neputinta la Creatie Constienta”. Inscrieri si detalii pe site www.centrul-zen.ro.

Sfarsitul lui aprilieIasi. Eveniment de 3 zile dedicat Dezvoltarii personale. Detalii ulterior, pe site www.centrul-zen.ro.

In jurul datei de 16 august – 3 zile Tabara de Dezvoltare Personala in colaborare cu Institutul de cercetare si studiul Constiintei Cuantice din Iasi. Vom reveni cu detalii.

Contacteaza-ne si stabileste alaturi de noi un curs si o data pentru grupul tau.

Informatii suplimentare:

Centrul Zen,

Centrul de Dezvoltare Personala si Training
www.centrul-zen.ro
ilea.roxana@gmail.com
Telefon: 0726.723.161

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Program holistic de Dezvoltare Personala si Vindecare structurat pe 7 nivele: “De la Neputinta, la Creatie Constienta.””

Lasa un comentariu