PRANIC HEALING – Bucuresti 29-30 septembrie 2012, cu profesorul Fabio Ciceri

Sep 20, 2012 No Comments by

Cuprinsul cursului: Principiile insanatosirii, Prana, respiratia pranica, Anatomia corpului, energetic, Tehnicile de baza in Pranic Healing, Mantra OM, Meditatia Inimilor Gemene, Vindecarea la distanta, Protocoale de vindecare

Informatii despre curs:

Program: 29-30 septembrie 2012, orele 10-18

Locatie: Hotel Caro, str Barbu Vacarescu nr.164, sector 2, Bucuresti

Taxa de participare: 450 lei. Pentru cei care vor veni insotiti de inca o persoana costul este 400 lei, iar pentru studenti si pensionari pretul este de 350 lei.

Contact

Cerasella Pere,

email: cerasella2005@yahoo.com

tel: 0749. 785. 921

In prezent manualul de educatie energetica este Pranic  Healing care te invata sa simti energia si sa utilizezi legile energiei in toate aspectele vietii, incepand cu sanatatea.

Pranic Healing este un sistem de insanatosire care are la baza cele mai vechi si mai valoroase metode de vindecare existente vreodata. Acestea au fost sintetizate si aduse intr-o forma moderna, de catre maestrul Choa Kok Sui. Pranic Healing foloseste pentru redobandirea starii de sanatate, legile naturale ale vindecarii folosite de mii de ani, care au la baza energia vitala, prana. Are ca rezultat eliminarea blocajelor energetice si incarcarea energetica a zonei afectate, vindecarea se producandu-se  natural.

Pranic Healing te initiaza in arta autovindecarii.

Cursul a fost conceput pentru a fi oferit tuturor oamenilor nu doar specialistilor in vindecare. Metoda ca toate invataturile inalte este simpla, clara, usor de invatat si de practicat de catre orice persoana.

Pranic Healing  este un instrument de optimizare a vietii

Ca stiinta despre forta vitala, Pranic Healing iti ofera progresiv, instrumentele necesare prin care sa-ti imbunatatesti viata sub toate aspectele ei. Cum ar fi:cresterea puterii, longevitate, dezvoltarea unor aptitudini mentale superioare, armonizarea relatiilor umane, purificarea spatiilor de munca si de locuit ,amplificarea prosperitatii, in evolutia spirituala, etc.

Pranic Healing  este un pod catre invataturi din ce in ce mai inalte care ofera oamenilor o cale de evolutie echilibrata ce armonizeaza exigentele materiale cu cele spirituale. Pranic Healing ofera un sistem de educatie integrativa care cuprinde mai multe nivele, punctul de pornire fiind acest curs.

Maestrul Choa Kok Sui este un gigant spiritual al timpurilor noastre si este fondatorul modern al vindecarii energetice. Prin cercetarile sale extensive privind legile universale ale energiei, a oferit cheile de utilizare ale acestora in toate domeniile vietii incepand cu starea de sanatate. Pranic Healing este un pod intre stiinta si spiritualitate care te pregateste sa fii propriul tau vindecator si sa-ti manifesti cel mai inalt potential al tau.

Fabio Ciceri este expert in vindecarea energetica si in transmiterea invataturii Pranic Healing.

CURSURI
Nici un raspuns pentru “PRANIC HEALING – Bucuresti 29-30 septembrie 2012, cu profesorul Fabio Ciceri”

Lasa un comentariu