O sesiune de Vindecare Reconectiva iti poate oferi accesul la o vindecare pe plan fizic, mental, emotional si spiritual, care dureaza pentru tot restul vietii !

Oct 09, 2013 No Comments by

Vindecarea Reconectiva  este o terapie energetica de scurta durata , ce se realizeaza in prezenta solicitantului sau la distanta si permite vindecarea la toate nivelurile,  prin utilizarea unor  frecvente noi, compuse din  energie, lumina si informatie.

In timpul unei sesiuni  vei fi acordat la aceste frecvente, care iti ofera  acces la regenerare si vindecare. Ele te ajuta sa iti recapeti echilibrul, pentru a obtine o legatura mai profunda cu esenta ta, cu cine esti cu adevarat.

Frecventele reconective se manifesta fara o intentie anume, vindecarea realizandu-se  instantaneu sau ulterior sesiunii, deoarece energiile  continua sa lucreze cu tine si  mult  timp dupa incheierea sesiunii.

Vei sta intins  pe masa de masaj, cat se poate de relaxat,  observand toate senzatille care apar in corpul tau,  in timp ce practicianul iti  scaneaaza  biocampul cu palmele  si  face ajustarile necesare, acolo unde este cazul.

Pentru rezultate optime, se recomanda  efectuarea unui numar  de 1 – 3 sesiuni.

Beneficiile Vindecari Reconective :

 • vindeca pe toate nivelurile: fizic, mental, emotional si  spiritual
 • actioneaza  favorabil asupra campului energetic si asupra ADN-ului
 • instaureaza o stare de relaxare profunda
 • restaureaza echilibrul natural al organismului
 • revitalizeaza corpul, mintea si spiritul
 • mentine un nivel vibrational inalt.

Reconectarea Personala  reprezinta implinirea si desavarsirea ta spirituala.

Ea iti ofera acces imediat  la intregul spectru energetic si informational al Universului .

Reconectarea   se realizeaza o singura data in viata, numai in prezenta solicitantului , pe parcursul a doua sesiuni efectuate in zile consecutive.

Este un procedeu unic si transcende orice tehnica terapeutica sau tratament cu bioenergie intalnite vreodata. Odata experimentata, viata ta va fi transformata pentru totdeauna – constiinta ta se va schimba si se va extinde.

La origini, liniile energetice  ale corpului nostru , cunoscute si ca meridiane sau linii de acupunctura, erau conectate la liniile ce  ne inconjoara planeta,  precum si la reteaua energetica universala, legandu-ne cu intregul Univers.  In decursul timpului,  am devenit deconectati de la aceste linii.

Reconectarea  activeaza  aceste “linii axiatonale”, dandu-ne posibilitatea sa atingem niveluri vibrationale unice si frecvente de vindecare,  precum si  sa evoluam, prin  schimbul de lumina si informatie, reconectarea spiralelor de ADN si reintegrarea stringurilor.

Desi nu este o cerinta obligatorie,  se recomanda 1-3 sesiuni de Vindecare Reconectiva  inainte de a efectua Reconectarea .

Beneficiile  Reconectarii Personale :

 • reconecteaza reteaua individuala de energie la cea universala
 • da startul evolutiei tale spirituale
 • restaureaza si mentine echilibrul si armonia
 • elibereaza si elimina blocajele si interferentele
 • modifica structura ADN-ului, prin cresterea nivelului vibrational
 • vindeca sistemul corp-minte-spirit
 • extinde nivelul constiintei
 • faciliteaza interactiunea cu noi niveluri de lumina si informatie
 • permite accesul liber la sursa inteligentei universale

Va stau la dispozitie  marturii  ale persoanelor  din intreaga lume care  au beneficiat de  Vindecarea Reconectiva si de Reconectare (www.thereconnection.com), cat si studiile stiintifice care atesta existenta acestor energii vindecatoare.

Orice persoana – fara limite de varsta – poate beneficia de  Vindecare Reconectiva  si Reconectare.  Si animalele au aceeasi receptivitate la frecventele vindecarii reconective, ca si oamenii.  Oferiti-i  si prietenului dumneavoastra necuvantator ocazia de a fi mai sanatos si echilibrat sub toate aspectele.

Vizitati   site-ul   www.terapiireconectare.ro pentru a beneficia de cele mai noi oferte si reduceri !

 • ·        Reduceri  de pret  pentru pachetele combinate de Vindecare Reconectiva  si Reconectare;
 • ·        Sesiuni  de Vindecare Reconectiva  si Reconectare la  domiciliul / sediul solicitantului;
 • Sesiuni de Vindecare Reconectiva  pentru  animalul dumneavoastra de companie .

BONUS  !  Veti primi  gratuit un  Remediu  floral Bach  personalizat , daca va programati  pentru sesiuni de Vindecare Reconectiva  sau Reconectare  in luna octombrie .

Va invit sa experimentati personal frecventele  de vindecare  in cadrul unei sesiuni de Vindecare Reconectiva si a  Reconectarii personale.

Va astept cu drag,

Ileana Vladut

Practician  Vindecare Reconectiva si Reconectare

Programari   la telefon: 0722876801

E-mail: office@terapiireconectare.ro

Web: www.terapiireconectare.ro

baner

CURSURI
Nici un raspuns pentru “O sesiune de Vindecare Reconectiva iti poate oferi accesul la o vindecare pe plan fizic, mental, emotional si spiritual, care dureaza pentru tot restul vietii !”

Lasa un comentariu