Mini conferință în Comunicare Relațională prin metoda ESPERE® – dedicată părinților

Noi 18, 2013 No Comments by

Relații fericite, familii fericite – Întâlniri lunare pentru părinți

București – 20 noiembrie 2013 – prima ediție a întâlnirilor pentru părinții care doresc să învețe  să comunice relațional și eficient cu cei mici – prin metoda ESPERE® – metodă creată de celebrul Jacques Salomé.

Toți părinții sau viitorii părinți vor să fie cei mai buni părinți pentru copiii lor. De aceea vrem să oferim mămicilor și tăticilor toate acele informații, instrumente de comunicare, deschidere, încredere și claritate, pentru a le ușura misiunea.

În cadrul acestor întâlniri vrem să aducem în discuție situațiile în care părinții au întâmpinat probleme în relațiile cu copiii, cu partenerii de cuplu, din care nu au știut cum să iasă sau cum să comunice cu adevărat nevoile lor.

Într-o familie fiecare dintre noi are mai multe roluri: o mamă este și femeie, iubită, soție, profesionistă iar tatăl este și bărbat, iubit, soț etc. Relațiile sunt și ele diferite și tocmai pentru că sunt diferite, la fel ca și rolurile, au nevoie de atenție, deschidere și înțelegere pentru a fi hrănite și crescute corespunzător.

Prima întâlnire din seria de evenimente Relații fericite, familii fericite este dedicată mămicilor, viitoarelor mămici și de ce nu, bunicilor – Sunt FEMEIE și după ce sunt MAMĂ.

Pentru că simte nevoia îmbinării armonioase între viața de familie și viața profesională, femeia își redescoperă rolurile pe care le are: ea însăși, iubită, soție, mamă, femeie de afaceri, profesionistă etc.

Se întâmplă ca după naștere, mama să se simtă copleșită de noul rol în familie sau să se simtă depășită de toate îndatoririle pe care le are. Vrem să aducem puțină claritate și încredere că o femeie poate îmbina armonios toate aceste roluri și că își poate găsi resursele în a-și gestiona emoțiile, sentimentele sau nevoile personale.

Primul eveniment este dedicat mamei pentru că mama se transformă – femeia care era înainte de naștere se schimbă, are nevoie de reinventare, recunoaștere, ajutor, susținere.

În cadrul evenimentului Sunt FEMEIE și după ce sunt MAMĂ – Claudia Jimeno Beltran – specialistul nostru în comunicare relațională prin metoda ESPERE® va aborda subiecte de un real interes pentru orice mamă:

–          locul copilului în proaspăta familie;

–          rolul de mamă, nevoile de mamă vs nevoile de femeie;

–          gestionarea acestor roluri pentru păstrarea sau redobândirea armoniei în familie etc.

De asemenea va răspunde cu drag întrebărilor voastre legate de ceea ce vă frământă în legătură cu diverse subiecte de familie.

Dintre temele următoarelor întâlniri pe care le vom organiza se numără și subiecte legate de relaționarea părinte-copil, de ascultare, dorințele copiilor versus nevoile lor, despre cum putem reînnoi relația de cuplu, despre gestionarea emoțiilor puternice ale copilului sau despre situația în care părintele își crește singur copilul.

Evenimentul Relații fericite, familii fericite – ediția 1 – Sunt FEMEIE și după ce sunt MAMĂ va avea loc în data de 20 noiembrie 2013, de la 18.30 la 21.00, la Hotel Capital Plaza – Bdul Iancu de Hunedoarea nr 54, București.

Organizatori: Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer, Urbankid.ro și Macmackids.ro.

Despre Claudia Jimeno Beltran

Claudia este fondatoarea Centrului AmaneSer, Trainer și Consultant în Comunicare Relațională. Licențiată în psihologie din 1998, este trainer și moderator pentru grupuri de comunicare și relaționare interpersonală și grupuri de dezvoltare personală. Este consultant în comunicare relațională, fiind în curs de acreditare ca trainer și consultant ESPERE®, iar din 2011 este practician TIPI (Tehnica de Identificare Senzoriala a Fricilor Inconstiente)

Centrul AmaneSer este de 10 ani organizatorul programului de formare în Metoda ESPERE® în România, program deschis atât specialiştilor cât şi publicului larg și este locul în care îţi poţi descoperi pasiunile şi resursele interioare, un loc în care ai voie să fii tu însuţi, unde poţi explora şi unde vei găsi sprijin pentru a-ţi schimba viaţa în direcţia pe care ţi-o doreşti.

AmaneSer aplică tehnici unice în România, eficace şi testate, accesibile oricărei persoane, adult sau copil, instrumente valoroase pentru a-ţi clădi propria fericire.

Despre Metoda ESPERE®

Dezvoltată de psihosociologul francez Jaques Salomé,  Metoda ESPERE® este o pedagogie a comunicării, o metodă vie, accesibilă tuturor şi uşor de aplicat în viaţa de zi cu zi.  Scopul comunicării relaţionale este îmbunătăţirea calităţii relaţiilor interpersonale din toate domeniile vieţii.

Despre Urbankid.ro

Blog colectiv de parenting pozitiv. Motto-ul nostru zilnic: E fun să fii părinte!

De patru ani de zile ne-am asumat o misiune importantă: aceea de a informa părinții și viitorii părinți asupra lucrurilor și activităților pe care le pot face la timp, împreună cu cei mici și nu atunci când este prea târziu. Dorim să formăm o comunitate de părinți conștienți, cu adevărat treji, responsabili și care țin cont de unicitatea copiilor lor și care iau decizii informate. În fiecare zi încurajăm toți părinții să fie părinți cu bucurie.

Despre Mac Mac KIDS – Copii fericiti, părinți liniștiți!

Macmackids.ro este cel mai simpatic site pentru pitici, mămici, tătici și bunici care vine în întâmpinarea tuturor celor care își doresc să fie informați corect și să aibă o viață de familie sănătoasă, echilibrată și veselă.

Mac Mac KIDS se adresează în special părinților și viitorilor părinți, oferindu-le acestora informații despre sarcină, preconcepție, bebeluși, copii, adolescenți, informații utile și recomandări.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați:

Dana Dragomirescu – Project manager & Co-founder urbankid.ro, dana@urbankid.ro, 0744448090

Claudia Jimeno Beltran – Founder Centrul AmaneSer și

Cati Călinamaneser@amaneser.ro, Tel/Fax: 021.327.54.45 Mobil: 0723.396.368

Ana Parloaga – Redactor sef adjunct macmackids.ro, ana.parloaga@edituramacmac.ro, 0767.508.148

vizual-eveniment-Relatii-fericite,-familii-fericite

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Mini conferință în Comunicare Relațională prin metoda ESPERE® – dedicată părinților”

Lasa un comentariu