Mers pe carbuni incinsi cu Bruno Medicina la Sala Polivalenta in 25 octombrie 2012

Oct 11, 2012 No Comments by

Ți-ai dorit vreodată să oferi și să faci mai mult, dar nu ai știut exact cum?

Crezi că ai capacitatea de a te conduce și de a îi conduce pe ceilalți pentru a produce rezultate remarcabile?

Cum poți realiza aceste lucruri? Cum scoți la lumină liderul ascuns în interiorul tău? Cum depășești obstacole și provocări? Cum poți trece desculț peste cărbuni încinși care depășesc 530°C? A păși cu tălpile goale pe cărbuni încinși vă poate părea o nebunie. Ei bine, nu este așa! Acest exercițiu de voință este cunoscut în lumea întreagă ca fiind cea mai modernă metodă de atingere a excelenței. Va declanșa în tine forța de a te autodepăși. O forță ce te va ajuta să obții performanțe maxime atât în activitatea profesională, cât și în viața de zi cu zi.

De-a lungul întregii zile, Marian Rujoiu, Mircea Chira și Bruno Medicina, speakeri de top, îți vor da răspunsuri care să te inspire, să te determine să treci la acțiune masivă. Vei afla de la ei secretele schimbării de durată și tipare pentru excelență dincolo de gândirea obișnuită pentru ca imposibilul să devină posibil.

Seara, cu ajutorul lui Bruno Medicina vei descătușa forța liderului din tine și vei păși pe cărbuni încinși. “Pot face eu asta? Am forța necesară?” sunt întrebări care au un singur răspuns: DA! Pentru a te convinge că totul stă în puterea ta, te invităm la un experiment unic: firewalking sau mersul pe cărbuni încinși. Desculț! Participând la acest proiect vei avea oportunitatea exclusivă de a fi unul dintre cei care vor putea crește la scară mare!

http://www.traininguri.ro/conferinta-leadership-530/?xa=81

http://www.firewalking.ro/

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Mers pe carbuni incinsi cu Bruno Medicina la Sala Polivalenta in 25 octombrie 2012”

Lasa un comentariu