LUMINA LUI DAO Împreună cu Master Jae-Sheen Yu 7 – 9 Septembrie 2012, București 20 – 22 Septembrie, Târgu Mureș Soluții practice pentru stres intens, traume și momente de cumpănă

Iul 27, 2012 No Comments by

Dragi prieteni,

 În Septembrie, Master Jae – Sheen Yu se reîntoarce în Romania pentru a ne împărtăși din cunoașterea și înțelepciunea sa.

Atelierele, retreat-urile și cursurile de pregătire oferite de JeongMok (Master Jae Sheen Yu) deschid multe oportunități pentru a vă explora propria ființă, a transforma fricile și durerea, aducându-le în conștiență, a întări observația trează din interior și a vă apropia mai mult de tăcuta nemișcare a prezenței voastre interioare. Veţi învăţa cum să vă accesaţi adevăratul potenţial şi să recunoasteţi posibilitaţile ce vi se deschid permanent, nu doar conceptual, ci experimentând. Astfel, veţi putea realiza ceea ce doriţi şi ceea ce aveţi nevoie, fără efort..

Aceste seminarii vă oferă uneltele și inspirația necesară pentru a vă muta în următoarea etapă de viață, printr-o integrare profundă a întregului. Prin îndrumarea individuală a lui JeongMok veți fi capabili să vă armonizați viața la ritmul său natural interior. De asemenea ceea ce veţi învăţa în aceste seminarii se poate aplica în viaţa de zi cu zi pentru a vă putea continua dezvoltarea şi creşterea spirituală. Metodele predate vă ajută, pentru că învățați să vă eliberați singuri blocajele energetice; simplu și eficient.

Într-un sens avem tot atâtea personalități câte credințe: despre noi înșine, despre alții și despre lume. Renunțând la credințele și personalitățile noastre este ca și cum am îndepărta mai multe foi ale unei ceape. Este nevoie de timp și efort.

De multe ori încercăm să reprimăm și evităm să privim acele aspecte din noi pe care le considerăm „greșite” sau părți din noi care nu ne plac și le considerăm ca fiind rele. Prin negarea unei părți din personalitatea noastră, creem o altă personalitate, devenind artificiali, iar prin încercarea de a evita partea întunecată din noi devenim ipocriți și lipsiți de autenticitate. Acum ni se oferă o unealtă pentru a elibera gânduri, credințe, judecăți și a ne reorienta spre a trăi conștient în prezent, în momentul “ACUM”.

Este o oportunitate rară să participi la o muncă de puternică transformare interioară, pe care nu o puteți găsi oriunde! Acest curs este special proiectat de JeongMok pentru a vă ajuta să aveți o vindecare rapidă și să treziți părți inconștiente din viață. Într-un timp foarte scurt se poate realiza mai mult decât ceea ce s-ar obține prin ani de terapie sau practică de meditație. Acesta vă va ajuta să faceți o schimbare de 180 de grade în viața și energia voastră personală, schimbându-vă automat percepția despre voi și lumea din jur.

JeongMok va privi în energia voastră și va știi exact fomele–gând, convingerile, condiționările și emoțiile care vă blochează conștiința și vă sabotează pacea interioară, împiedicându-vă să aveți o viață creativă și productivă.

Sub îndrumarea plină de iubire a lui JeongMok, veți învăța cum să prelucrați și să transcendeți mai repede modelele întipărite în ființa voastră, emoțiile negative și situațiile dificile, folosind cele mai sofisticate tehnici ale alchimiei interioare.

Dacă aveți curajul să vă confruntați direct cu mintea-ego, maestrul are puterea, capacitatea și înțelepciunea de a vă ajuta să străpungeți straturile subconștientului, eliberându-vă ființa pentru a ajunge într-o stare de conștiență sănătoasă.

Lucrând cu JeongMok este ca și cum ați avea acces la o busolă care vă direcționează exact sprea ceea ce aveți nevoie pentru a vă transforma lupta interioară, suferința sau confuzia, în pace interioară, claritate și bucurie.

Acest workshop este un seminar în care învățați cum să priviți în propria voastră energie, să eliberați gândurile, emoțiile și programele din corpul vostru care vă sabotează, împiedicându-vă astfel să trăiți cu o mai mare conștiență. În timpul seminarului veți primi o orientare precisă și personalizată, astfel încât veți știi exact ce trebuie să faceți pentru a vă eficientiza propriul proces de vindecare, pentru a trăi o viață plenară și conștientă.

Seminarul oferă, de asemenea, o oportunitate de a pune întrebări referitoare la sănătate, relații, situații de viață și transformare personală. Puteți învăța noi tehnici de meditație, pe care le puteți împărtăși cu un grup de persoane care au viziuni similare cu ale voastre, rămânând concentrat pe drumul vostru spiritual, prin dorința de a vă manifesta întregul potențial.

Prin respirația conștientă și meditația ghidată sub îndrumarea maestrului JeongMok, veți învăța despre:

– Accesarea straturilor profunde ale subconştientului;

– Autovindecare prin înţelegerea şi transcenderea propriei minţi şi a propriilor modele;

– Detoxifierea fiinţei de emoţii şi gânduri suprimate;

– Purificarea organismului şi a sistemului energetic de răni psihologice şi emoţionale, care menţin în viaţă ego-ul rănit;

– Eliberarea din memoria celulară a corpului a modelelor perpetue de durere şi suferinţă;

– Străpungerea condiţionărilor auto-impuse şi colective pentru a găsi puterea interioară;

– Experimentarea propriei nevinovăţii şi a fiinţei interioare;

– Cum puteţi fi propriul vostru prieten şi maestru;

– Tehnici de a transforma stresul, singurătatea, nesiguranţa şi depresia în conştienţă şi bucurie interioară;

– Îmbunătăţirea sănătăţii fizice, devenind mai jucăuşi;

– Ce este nevoie să faceţi pentru a vă putea trăi pe deplin potenţialul şi scopul vieţii.

 

DESPRE MASTER JAE – SHEEN YU

Jae – Sheen Yu, cunoscut și sub numele spiritual de JeongMok, nume ce i-a fost dat de către învățătorul său, este un maestru învățător și vindecător, născut în Coreea de Sud. Si-a pornit căutarea personală și călătoria spirituală la vârsta de 9 ani, fiind călăuzit de mai mulți maeștrii învățători, precum BongWoo (daoismul de munte) și SungChul (maestru budist), dar și de către bunicul și bunica sa, care, mai târziu, au devenit călugări budiști. După mulți ani de meditație și introspecție alături de învățătorii săi spirituali, Jae – Sheen Yu a fost binecuvântat cu multe experiențe profunde, ce au condus către experiența „fundamentală” de eliberare. Înțelegând și învățând din aceste experiențe a putut să își vindece suferințele, precum atacuri de panică, fobii, alergii, dureri fizice și mintea orientată spre ego.

Jae – Sheen Yu a descoperit, în primul rând, că toți oamenii treziți ne arată că noi, nu suntem corpul, mintea, durerea și suferința, ci suntem manifestarea eternei prezențe, iubiri și conștiințe. După integrarea acestei experiențe profunde în viața de zi cu zi, Jae – Sheen Yu și-a redescoperit abilitatea sa din copilărie de a „citi” cu mare precizie, prin empatie sincronizată, aspecte ale gândirii și emoții suprimate în corpul și energia oamenilor. De asemenea, a început să „vadă” straturile interconectate ale subconștientului unei persoane, putând să identifice cauza originală a blocajelor energetice, durerilor și bolilor.

După mulți ani de lucru cu ajutorul mâinilor, a creat o metodă revoluționară, compusă, de vindecare și meditație, denumită „Dao în practică”, ce oferă o soluție practică de vindecare spontană și de transformare a conștiinței oamenilor, societății și planetei, utilizând un sistem de respirație conștientă prin observare atentă și meditație ghidată. Această metodă ajută oamenii să identifice și să elibereze rapid gândurile și emoțiile care îi sabotează și care sunt înrădăcinate în memoria celulară a corpului, putând astfel să transforme suferințele și neînțelegerile într-o stare de bine, bucurie și împlinire.

Jae – Sheen Yu (JeongMok) călătorește în toată lumea, oferind seminarii de meditație, sesiuni de vindecare, circuite de studiu şi programe de retreat, pentru adulți, copii și diferite organizații.  Prin munca sa, a îndrumat şi ajutat mii de persoane în procesul lor spiritual de creştere și transformare, pentru a trăi sănătoși și conștienți. Sesiunile individuale, seminariile de vindecare și de meditație îi ajută pe oameni să nu se mai identifice cu mintea orientată spre ego și, astfel, să își asume riscul de a trăi din plin și fără frică. Trăiește în Scottsdale, Arizona, SUA.

 

Sundao (Sundo) este o străveche tehnică de instruire a minţii şi corpului pentru a ajunge la măiestrie de sine şi perfecţiune umană si are la bază mişcări de respiraţie sistematice în meditaţie şi stare de conştienţă.

Programul de desfăşurare este următorul:

București

„Lumina lui Dao” – în perioada 7 Septembrie ora 17.00 –  9 Septembrie ora 18.00

”Ființa deplină, corp întreg” – 11 Septembrie

–        între orele 10.00 – 12.00, pentru copiii cu vârsta între   6 – 10 ani

–        între orele 15.00 – 17.00, pentru copiii cu vârsta între 11 – 17 ani

Aceasta se adresează copiilor de școală, de toate vârstele, care trec prin diferite provocări și dificultăți în care au nevoie de sprijin și îndrumare, au diferite probleme de sănătate sau, pur și simplu, vor să învețe mai multe despre viață și cum să facă față oricăror situații.

Pentru mai multe detalii despre acest seminar, dedicat copiilor, vă invităm, să studiați prezentarea “Ființa deplină, corp întreg ” – “Whole body, whole person” – Integrare corp – minte, prin programul de instruire pentru viață dedicat copiilor și adolescenților.

Sesiuni particulare:    5 Septembrie – între orele 15 – 19

                                    6 și 10 Septembrie – între orele    9 – 12 și 15 – 19

                                    7 și 12 Septembrie – între orele    9 – 12

Târgu Mureș

 

„Lumina lui Dao” – în perioada 20 Septembrie ora 17.00 – 22 Septembrie ora 18.00

 

”Ființa deplină, corp întreg” –  23 septembrie

–        între orele 10.00 – 12.00, pentru copiii cu vârsta între   6 – 10 ani

–        între orele 15.00 – 17.00, pentru copiii cu vârsta între 11 – 17 ani

Aceasta se adresează copiilor de școală, de toate vârstele, care trec prin diferite provocări și dificultăți în care au nevoie de sprijin și îndrumare, au diferite probleme de sănătate sau, pur și simplu, vor să învețe mai multe despre viață și cum să facă față oricăror situații.

Pentru mai multe detalii despre acest seminar, dedicat copiilor, vă invităm, să studiați prezentarea “Ființa deplină, corp întreg ” – “Whole body, whole person” – Integrare corp – minte, prin programul de instruire pentru viață dedicat copiilor și adolescenților.

Sesiuni particulare:  24 Septembrie – între orele   9 – 12 și 15 – 19

TAXA DE PARTICIPARE: “Lumina lui Dao” – 120 euro / persoana

                                                “Ființa deplină, corp întreg”- 30 euro / persoana

                                                 Sesiune Particulară   – 100 sau 150 euro / sesiune

De asemenea, vă invităm să studiați prezentarea și să luați în considerare participarea în Tabăra pentru Adulți „Vindecare prin Dao”, ce vă oferă posibilitatea de a aprofunda transformarea și vindecarea, prin iluminarea și profunda înțelegere a relațiilor de familie, de prietenie sau cu copiii, precum și a aspectelor privind sexualitatea, vindecarea și sănătatea, echilibrul financiar. Se desfășoară în perioada 14 – 16 Septembrie, în zona Brașov.

!!! Pentru cei care doresc să participe la seminarul “Lumina lui Dao” din București, dar și la retreatul de meditație din lângă Brașov “Vindecare prin Dao” plătesc o taxă de participare pentru ambele de 300 euro, în loc de 370 euro. !!!

PENTRU INFORMAȚII ȘI ÎNSCRIERE

Camelia Cioba – email: camelia.cioba@sundao.ro; Tel: 0729.203.525

Andreea Șerbănescu – email: andreea.serbanescu@sundao.ro; Tel: 0723.227.332

Mai multe informații despre Sundao pe: www.sundao.ro, www.sundao.com și www.floarea-vietii.ro

CURSURI
Nici un raspuns pentru “LUMINA LUI DAO Împreună cu Master Jae-Sheen Yu 7 – 9 Septembrie 2012, București 20 – 22 Septembrie, Târgu Mureș Soluții practice pentru stres intens, traume și momente de cumpănă”

Lasa un comentariu